Doktori Program Materials Engineering

A cél a Doktori Program Materials Engineering hogy a vonat szakemberek és kutatók területén Materials Engineering, amelyek magasan képzett és képes elvégezni önálló kutatási, fejlesztési és innovációs munkája, akadémiai vagy ipari környezetben.

A program szervezésében az alábbi elvek alapján:

  1. Hogy teljes legyen a képzés mester és 1. ciklus diplomások a következő területeken és Műszaki Tudományok neve szintű képzés kialakuló területeken Materials Engineering, azaz kapcsolatos innováció és fejlesztés anyagok / termékek, technológiák és eljárások az új alkalmazások.
  2. Fejleszteni a kutatási módszertan és kísérletezés készségek, amelyek lehetővé teszik az önálló fejlesztés (akár egyénileg, akár egy kutatócsoport) a kutatás és fejlesztés (K + F) tevékenység, amely minden szempontból a R6D folyamat: felülvizsgálatát a state-of-the-art, projekttervezés , kiválasztása és alkalmazása a kutatási módszerek és eljárások, az írás a K + F eredmények jelentések stb

A felsőoktatáshoz való hozzáférés

A következtetés e doktori fokozat lehetővé teszi a megvalósítása kutatási tevékenység posztdoktori szinten.

Karrier

A tulajdonosok a PhD fokozatot Materials Engineering rendelkeznek megfelelő jártassággal, hogy felelős pozíciót a fejlesztés és koordináció a tudományos kutatás, az irányítás az összetett folyamatok és magasan képzett emberek, mind az ipari, műszaki-tudományos kutatási rendszerek szinten nemzeti és nemzetközi szinten.

Program oktatási nyelve:
Angol
Portuguese (Portugal)

12 további kurzus University of Minho - School of Engineering »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date