Doktori Program Industrial and Systems Engineering (DPISE)

A DPISE tervezte és strukturált ahhoz, hogy a fejlett felsőoktatás támogatása révén a magas színvonalú kutatás területén az ipari és rendszerfejlesztés. Ebben az összefüggésben az általános cél a DPISE az, hogy magasan képzett szakemberek, akik képesek hozzájárulni a versenyképesség és a fenntarthatóság az ipari termékek és szolgáltatások. A cél az, hogy ezek a szakemberek megszerzése és fejlesztése a fejlett tudományos ismeretek kialakítása érdekében, modell, és kezelése komplex rendszerek. A célzott tudományos területen e doktori program készítése komplex rendszerek. Célja új generációját a szakemberek és kutatók, akik képesek, szisztematikus módon, hogy tervezzen innovatív megoldásai / integrált termék rendszereket a magasabb hozzáadott értékű és / vagy amelyek lehetővé teszik számukra, hogy mászni a nemzetközi értéklánc.

A DPISE tehát célja, hogy a PhD kutatók az élvonalbeli tudás több területen ipari és Systems Engineering, segítve iparágak és szolgáltatások válnak a versenyképes és fenntartható.

A felsőoktatáshoz való hozzáférés

A következtetés e doktori fokozat lehetővé teszi a megvalósítása kutatási tevékenység posztdoktori szinten.

Access űrlapok

Hozzáférés az ebben a ciklusban az tanulmányokat igényel kérelmet nyújtott be a School of Engineering, a University of Minho.

Jelentkezési határidők

  • 1. szakasz augusztus 24-szeptember 4., 2015-re (2015/2016 tanév)
  • 2. fázis január 04-15, 2016 (2015/2016 tanév)
  • 3. fázis január 04-15, 2016 (2016/2017 tanév)
Program oktatási nyelve:
Angol
Portuguese (Portugal)

12 további kurzus University of Minho - School of Engineering »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
6 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date