Doktori tanulmányok (PhD)

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori tanulmányok (PhD)

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Program áttekintése

A PhD program UCD Michael Smurfit Graduate Business School kínál a diákok egy támogató környezet, ahol ők is egy világszínvonalú kutatás az oktatás.

Ki a PhD program?


A doktori program alkalmas azok számára, akik szakmai pályára az egyetemek, az üzleti oktatás, kutatás, szaktanácsadás és kapcsolódó szakmákban.

Mit jelent a PhD program jár?


A PhD program egy négyéves strukturált program, amely magában foglalja a tanfolyam a kutatási módszerek, a fegyelem speciális kurzusok és általános készségek és a képzés. A diákok osztják felügyelők és a munka a felügyelő testület.

Van rendszeres értékelését és iránymutatását, hogy biztosítsa a diákok befejezni a PhD, amely négy év alatt. Ez felvértezi az Ön számára a készségek, hogy vállalja ön saját kutatás. Vezetett a kutatási és szakmai fejlesztési program, meg tudja tervezni és szervezni a tanfolyam és a kutatási tevékenységek során a vizsgálatok.

Hogyan fogom részesülnek a doktori program?


Ön is csatlakozik az egyik vezető programok Európában. Mi vonzza a hallgatók a világ minden tájáról, amely ezt a PhD-program egy külön nemzetközi jellege, és létrehoz egy kihívásokkal teli környezetben párbeszéd és vita és eszmecsere. Élvezni fogja a kiváló felszereltségét és lehetősége van arra, hogy kihasználják a nagyon vonzó finanszírozási rendszerek.

A doktori program UCD Michael Smurfit Graduate Business School egyik legnagyobb doktori programok Európában.

Mi a PhD-program az egész?


A kutatás alappillére az legjobb üzleti iskolák. Dinamikus, jó forrásokkal PhD program ad javára szervezett program és a lehetőséget, hogy a vezető nemzetközi tudósok.

Főbb kutatási területei:

 • Könyvelés
 • Bank- és pénzügyi
 • Munkaügyi Kapcsolatok és Emberi Erőforrás
 • kezelés
 • Vezetői Információs Rendszerek
 • értékesítés

Természetesen Cél


Célunk, hogy kiemelkedő oktatási és műszaki képzés a mi doktori hallgatók. Ezek arra ösztönzik, hogy saját kutatási ötletek és kiválasztani a saját preferált módszertani megközelítés mellett szoros irányítása vezető tudományos munkatársa.

PhD program felépítése

A PhD program UCD Michael Smurfit Graduate Business School célja, hogy egyensúlyt teremtsenek a tanított eleme a programnak, és a kutatási értekezés.

Program szerkezete


A PhD program általában egy négy éves program. Ha tanul a PhD egy részmunkaidőben, a minimális regisztrációs időszak hat éve.

Az Ön PhD diplomát sikeres befejezése összetett program kutatás, tanulmány és a személyes és a szakmai fejlődés. Ez a program által felírt felügyelő, a tanácsot a Doktori Panel.

Meg kell venni három modulok az első tanév:

 • 1. szett: modulok a kutatási módszerek és a kapcsolódó tanfolyamok.
 • Szett 2: modulok, amelyek kifejezetten a fegyelem és a kutatás területén, és döntenek konzultálva felettesével Doktori Panel.
 • Set 3: modulok a generikus hasznosítható készségeket, mint például a Core Research (beleértve íráskészség, a kutatás etikai, kommunikációs és prezentációs készség) és az Advanced Research (projektmenedzsment, a finanszírozás a kutatás, egyre közzé).

Azok a jelöltek, akik gondolkodnak vállalkozik MPhil vagy PhD a részmunkaidőben, kérjük, vegye figyelembe, hogy tanított modulok is tervezett rendes munkaidőben hétköznapokon.


Miután befejezte ezt a részét a program, akkor összpontosítani a kutatási projekt, szorosan együttműködve a fő felügyelő és Doktori Panel, aki végigvezeti Önt a tanulmány.

Vizsgák


Amikor befejezte a doktori értekezés, akkor nyújtják be vizsgálat. A vizsgabizottság kerülnek ki a belső és külső vizsgáztatók, akik a nemzetközi szakértők a kutatás területén már vállalt.

Kutatás és Szakmai Fejlesztési Program


Ez szerves része a doktori program. Ez már kifejezetten célja, hogy segítsen a tervezési, ellenőrzési és befejezését a PhD. Ez jelentős szerepet játszanak irányításában során a PhD kutatás és a fejlesztés, mint a kutató.

A program segít a tervezésben kutatási, hasznos erőforrás, amikor írásban a dolgozat, és segít fejleszteni legfontosabb készségek, amelyek felbecsülhetetlen lesz, hogy mind a jelenlegi kutatás és a jövőbeli karrierlehetőségeket.

Végül, ez lesz egy fontos dokumentum a Stage 1 értékelés felülvizsgálata és annak meghatározásában, amikor már készen áll, hogy nyújtsák be a dolgozat.

Karrier

A doktori program UCD Michael Smurfit Graduate Business School igényeit kielégítő, az üzleti és a tudományos környezetet azáltal, hogy a hallgatókat a páratlan képesség, hogy végezzen kutatást.

Hol tudok menni?


A PhD célja, hogy az oktatás és a szakmai képzés azok számára, akik szakmai pályára az egyetemek, az üzleti oktatás, kutatás, szaktanácsadás és kapcsolódó szakmákban.

Belépési követelmények


- Meg kell rendelkeznie a következő:

 • Legalább 2,1 elsődleges mértékben a kereskedelemben vagy üzleti tanulmányok
 • Legalább 2,1 diplomát egy szorosan összefügg a javasolt terület a tanulmány
 • A megfelelő diplomát (vagy azzal egyenértékű) egy elismert felsőoktatási intézmény
 • Bizonyíték a tanulmányi állt, és / vagy releváns szakmai tapasztalat, amely kielégíti a College Graduate School Igazgatósága a alkalmasságát a doktori tanulmányok

- A kutatási javaslat (kb 1000 szó). Ez, hogy:

 • Jelölni a téma a doktori kutatás
 • Meghatározott jellegét, hatókörét és módszerét a tanulmány
 • Kérjük, részletezze a jelentősége, vagy fontos a kutatási téma
 • Adjon rövid előzetes irodalmi áttekintés.

- Nevét és elérhetőségét a két játékvezető, aki értékelni tudja a szellemi képesség, az érettség és a motiváció.

- Ha az angol nem az anyanyelve (kivéve, ha ezt megtette az elsődleges mértékben az angol), egy angol nyelvű képzettség szükséges, pl IELTS / TOEFL:

 • IELTS: A teljes pontszám 6,5, de legalább 6 az egyes részekben.
 • TOEFL: Legalább 100 az internet-alapú vizsgálat, 250 a számítógép alapú teszt, vagy 600 a papír-alapú vizsgálat.

- A Graduate Management Felvételi Test (GMAT) pontszámot lehet kérni néhány PhD tanulmányok - adott esetben, akkor ennek megfelelően kell tájékoztatni.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Írország - Dublin, County Dublin
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Írország - Dublin, County Dublin
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt