Doktori tanulmányokat számítástechnika és a távközlés

University For Information Science And Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori tanulmányokat számítástechnika és a távközlés

University For Information Science And Technology

Doktori tanulmányokat Computer Science és Távközlési

Bevezetés

Változások a területén a számítástechnika és a távközlés még soha nem volt még dinamikusabb. Az új információs technológiák folyamatos fejlesztése, valamint azok átadása érinti mindenhol zajlik egy figyelemre méltó sebességgel. A modern kutatások és tanulmányok a mérnöki világ, van egy nagy kihívás az új technológiák és módszerek, amely biztosítja a modern megoldásokat a következő területeken: az információs és kommunikációs technológiák.

A tanulmányi program doktori tanulmányokat informatikai aktívan figyeli a globális és európai trendek és a társadalmi igények. Ez a program alapja a modern tudományos ismeretek terén, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a fejlett kutatási, elméleti és gyakorlati ismeretek fejlesztését és a kutatási készségek, műszaki ismeretek és készségek.

PROGRAM EREDMÉNYEK

A tanulmányi program arra törekszik, hogy ültessék át a hangsúly a jövő kihívásai az informatika és a számítógépes tervezés, amely lehet overcomed folyamatos frissítés, amely viszont csak akkor lehetséges alapján modern tudományos ismeretek.

A doktori tanulmányok ennek a tanulmányi program az információs tudomány és a távközlési módon szerveződik: három éves tanulmányi program a nappali tagozatos tanulmányokat.

Doktori fokozatot Informatikai Tudományok Távközlési áll: A minőségi jellemzőit profilja a tanulmányi program a doktori tanulmányait a University fejezik modulokon keresztül. A tanfolyamok a doktori tanulmányok, amelyek valósul ezzel a tanulmányi program alá a következő modulok: Képzés a tudományos kutatás révén tanfolyamok megszerzésére általános ismeretek és kutatási képességek, a fejlett oktatási szinten a tanfolyamok az adott területen a kutatás, a doktori szemináriumok , műhelyek és kutatási gyakorlatok, a kutatás, felkészülés és védekezés a doktori disszertációját.

KÉRJÜK, kérjen több információt ösztöndíjak a külföldi diákok számára.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Macedónia - Ohrid, Municipality of Ohrid
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Macedónia - Ohrid, Municipality of Ohrid
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt