Doktori tanulmányokat számítástechnika és a távközlés

Általános információk

Program leírás

Doktori tanulmányokat Computer Science és Távközlési

Bevezetés

Változások a területén a számítástechnika és a távközlés még soha nem volt még dinamikusabb. Az új információs technológiák folyamatos fejlesztése, valamint azok átadása érinti mindenhol zajlik egy figyelemre méltó sebességgel. A modern kutatások és tanulmányok a mérnöki világ, van egy nagy kihívás az új technológiák és módszerek, amely biztosítja a modern megoldásokat a következő területeken: az információs és kommunikációs technológiák.

A tanulmányi program doktori tanulmányokat informatikai aktívan figyeli a globális és európai trendek és a társadalmi igények. Ez a program alapja a modern tudományos ismeretek terén, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a fejlett kutatási, elméleti és gyakorlati ismeretek fejlesztését és a kutatási készségek, műszaki ismeretek és készségek.

PROGRAM EREDMÉNYEK

A tanulmányi program arra törekszik, hogy ültessék át a hangsúly a jövő kihívásai az informatika és a számítógépes tervezés, amely lehet overcomed folyamatos frissítés, amely viszont csak akkor lehetséges alapján modern tudományos ismeretek.

A doktori tanulmányok ennek a tanulmányi program az információs tudomány és a távközlési módon szerveződik: három éves tanulmányi program a nappali tagozatos tanulmányokat.

Doktori fokozatot Informatikai Tudományok Távközlési áll: A minőségi jellemzőit profilja a tanulmányi program a doktori tanulmányait a University fejezik modulokon keresztül. A tanfolyamok a doktori tanulmányok, amelyek valósul ezzel a tanulmányi program alá a következő modulok: Képzés a tudományos kutatás révén tanfolyamok megszerzésére általános ismeretek és kutatási képességek, a fejlett oktatási szinten a tanfolyamok az adott területen a kutatás, a doktori szemináriumok , műhelyek és kutatási gyakorlatok, a kutatás, felkészülés és védekezés a doktori disszertációját.

KÉRJÜK, kérjen több információt ösztöndíjak a külföldi diákok számára.

Utoljára frissítve Augusztus 2015

Az iskoláról

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Tovább

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Kevesebb