Doktori kurzus a humanista tanulmányok során

Tecnológico de Monterrey - ITESM

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori kurzus a humanista tanulmányok során

Tecnológico de Monterrey - ITESM

doctorado

A humán tudományok doktora (DEH) célja a humán tudományok területén magas színvonalú interdiszciplináris kutatáson keresztül tudást generálni azzal a céllal, hogy kiterjessze azokat a horizontokat, amelyekből a jelenlegi környezet és kihívásai kritikus visszaverődést hozhatnak létre.

A DEH arra törekszik, hogy képzettséggel, tudással és készséggel rendelkező független kutatókat képezzen a nemzeti és nemzetközi kutatási projektek kidolgozására és tanácsadására szakterületükön; új tudást teremtenek a humán tudomány területén; és olyan szociális vállalkozói projekteket dolgozzon ki, amelyek nagyban képesek reagálni a közösség igényeire.

A program négy kutatási sorozatot kínál, amelyek lehetővé teszik a kortárs kultúra dilemmáinak elmélyítését, megértését és kilátásait. Ezek a sorok: Tudomány, technológia és társadalom; Kommunikáció és média; Történelmi, kulturális és irodalmi diskurzus tanulmányozása; és az etika.

haszon

tanár

A professzorok által a "doktori" fokozat és a Tecnológico de Monterrey bölcsészettudományi és oktatási fokozatának szakmai tapasztalatai által oktatott program. Az Akadémiai Kar 80% -a a Nemzeti Kutatási Rendszer (SNI) tagja.

Akkreditáció

Ez a program rendelkezik akkreditációkkal és elismerésekkel a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például: Program által akkreditált Országos Graduate Certificate of Quality (PNPC) a CONACyT Bizottság az egyetemek az Egyesület az iskolák és egyetemek az Egyesült Államok (SACS).

A Tecnológico de Monterrey az Egyesült Államok déli iskoláinak és egyetemeinek szövetségének egyetértésével akkreditált, hogy szakmai diplomákat és egyetemi fokozatokat és alt = "doktori képzést" biztosítson. Kapcsolatfelvétel az 1866-os Southern Lane , Decatur, Georgia 30033-4097, vagy hívja (1) 404-679-4500 (1) 404-679-4500, a Tecnológico de Monterrey akkreditációjával kapcsolatos kérdésekről A Mexikói Közoktatási Titkárság hivatalos érvényességének elismerése .

Oktatási modell

A hallgatóknak a szakmai és személyes oktatásban való aktív részvételét egyéni és együttműködő tanulással támogatják. Ez a modell lehetővé teszi a hallgató számára, hogy tudásukat a szakterületen és a tanításban szakértői tanárok irányításával építse.

Közvetlenül

A program olyan embereket célozza meg, akik interdiszciplináris szemszögből kívánják kifejleszteni egy olyan képzést, amellyel szakképzettséggel rendelkeznek, tanulmányi területeiken keresztül olyan ismeretek és készségek létrehozásával, amelyek hozzájárulnak az ország fejlődéséhez és társadalmi fejlődéséhez. Különösen a következőkre irányul:

 • Akadémikusok, akik kreatívan és megfelelően megfelelnek a társadalmi vállalkozói tevékenység kihívásainak és igényeinek, amelyek az új, globalizált és digitális környezetben elengedhetetlenek.
 • A nem kormányzati szervezetek vezetői és együttműködői, amelyek elősegítik a társadalom megértését és jelenlegi folyamatait a cselekvés irányítására.
 • Azok a szakemberek, akik a magán-, a közszférában és a szociális ágazatban gyakorolnak, akiknek érdekei vagy munkakínálata megköveteli egy innovatív humanista és társadalmi profil kialakítását.
 • Azok a személyek, akik a felsőoktatási rendszer erősítését szeretnék érdeklődni a tanítás és a kutatás során.

célkitűzések

A humanista tanulmányok doktora a következőket célozza:

 • Olyan nemzeti és nemzetközi kutatási projektek kidolgozása és tanácsadása, amelyek szakterületükön a végrehajtás megközelítéséből származnak.
 • Új ismeretek létrehozása a humán tudományokban, különösen szakterületükön, szakértői tudományos publikációk, például cikkek (a Scopus folyóiratok), könyvek, könyvek fejezetek vagy innovatív oktatási programok kidolgozása révén.
 • Olyan társadalmi vállalkozási projektek kidolgozása, amelyek nagy kapacitással képesek kielégíteni a közösség igényeit.
 • A CONACYT vagy a hasonló kutatók nemzeti rendszeréhez tartozik, ha Mexikóon kívül lakik.
 • Légy teremtő az Országos Teremtők Rendszerében vagy hasonló, ha Mexikóon kívül lakik.

Kutatási területek

A tudás generálásának és alkalmazásának vonalai (LGAC), amelyekben a doktori a humanista tanulmányok középpontjában a következők:

 • Tudomány, technológia és társadalom. Ez az LGAC arra törekszik, hogy tanulmányozza a társadalom, a technológia, a tudomány és a kultúra összetett összefüggéseit és azok következményeit episztemológiai és gazdasági szempontból.
 • Kommunikáció és média. Ez a kutatás középpontjában a média magyarországi magyarázata és elemzése áll, elsősorban a társadalmi konstrukcióban való részvételben.
 • Történelmi, kulturális és irodalmi diskurzus tanulmányozása. Ez a kutatás arra törekszik, hogy a diskurzus különböző megnyilvánulásait megvizsgálja írásos, digitális vagy audiovizuális támogatásaiban történelmi, művészi és irodalmi megközelítésekből
 • Etikai. Ez a vonal a tudás-generáció egyik olyan területe, amely a jelenlegi társadalom különböző perspektívákból értelmezett mozgalmai és tendenciáit etikai-filozófiai szempontból megkérdőjelezi.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve October 7, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
37,300 MXN
Locations
Mexikó - Mexico City, Mexico City
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Mexikó - Monterrey, Nuevo Leon
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Mexikó - Monterrey, Nuevo Leon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Mexikó - Mexico City, Mexico City
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt