Hivatalos Leírás

A Business Studies doktori programja mélyrehatóan vizsgálja a fegyelem kulcskérdésének kérdését, fejlődését és társadalmi jelentőségét. A doktori program felkészíti a hallgatókat magas szintű független kutatási munkára. A doktori programban végzett tanulmányok általános tanulmányokból és módszerekből, elsődleges tárgyi tanulmányokból, fakultatív tanulmányokból és doktori értekezésből állnak. A diákok várhatóan a diploma a program, mint orvosok a Business Studies négy év alatt.

A Business Studies karán kilenc kutatócsoport működik. A Doktori Program üzleti tanulmányokba bevont hallgatók kapcsolódnak a kutatócsoportok munkájához, hogy érdekesebb kutatási témákat, csoportos munkát végezzenek, intenzívebb és sokszínűbb felügyeleti programot alkossanak. A doktori program szorosan együttműködik a nemzeti diplomás iskolákkal (KATAJA, KAVA, OMY). Az együttműködés lehetővé teszi a doktori hallgatók számára, hogy részt vegyenek a posztgraduális iskolák által szervezett eseményeken, és nemzeti és nemzetközi tanfolyamokat és szemináriumokat szervezzenek. A doktori hallgatók más kutatócsoportok kapcsolati hálózataiból is profitálhatnak vállalati együttműködés formájában. Az üzleti területen végzett doktori tanulmányok általában egy külföldi partner egyetemek közötti csereprogramot is tartalmaznak.

A doktori program tagjai Jorma Larimo professzor, Vähämaa Sami professzor és Niina Koivunen egyetemi docens. A doktori programot Jorma Larimo professzor vezeti.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Vaasa »

Utoljára frissítve November 7, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Deadline
Kérj Információt
okt. 31, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
okt. 31, 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
okt. 31, 2019
End Date