Read the Official Description

A Business Studies doktori programja mélyrehatóan vizsgálja a fegyelem kulcskérdésének kérdését, fejlődését és társadalmi jelentőségét. A doktori program felkészíti a hallgatókat magas szintű független kutatási munkára. A doktori programban végzett tanulmányok általános tanulmányokból és módszerekből, elsődleges tárgyi tanulmányokból, fakultatív tanulmányokból és doktori értekezésből állnak. A diákok várhatóan a diploma a program, mint orvosok a Business Studies négy év alatt.

A Business Studies karán kilenc kutatócsoport működik. A Doktori Program üzleti tanulmányokba bevont hallgatók kapcsolódnak a kutatócsoportok munkájához, hogy érdekesebb kutatási témákat, csoportos munkát végezzenek, intenzívebb és sokszínűbb felügyeleti programot alkossanak. A doktori program szorosan együttműködik a nemzeti diplomás iskolákkal (KATAJA, KAVA, OMY). Az együttműködés lehetővé teszi a doktori hallgatók számára, hogy részt vegyenek a posztgraduális iskolák által szervezett eseményeken, és nemzeti és nemzetközi tanfolyamokat és szemináriumokat szervezzenek. A doktori hallgatók más kutatócsoportok kapcsolati hálózataiból is profitálhatnak vállalati együttműködés formájában. Az üzleti területen végzett doktori tanulmányok általában egy külföldi partner egyetemek közötti csereprogramot is tartalmaznak.

A doktori program tagjai Jorma Larimo professzor, Vähämaa Sami professzor és Niina Koivunen egyetemi docens. A doktori programot Jorma Larimo professzor vezeti.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by University of Vaasa »

Last updated November 7, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
4 Év
Nappali
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
okt. 31, 2019

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

jan. 2020

Location
Application deadline
okt. 31, 2019
End Date