Képzés kritikus tudósok és befogadott gyakorlók

Az Ed.D. a Nemzetközi és Multikulturális Pedagógia (IME) elkötelezett a formális és informális oktatás megértésében a különböző szociokulturális, nyelvi, politikai és gazdasági környezetekben. A méltányosság, a társadalmi igazságosság és az emberi jogok elvei alapján a program kritikusan foglalkozik az oktatás és a közoktatás határain túlmutató valósággal az Egyesült Államokban és a világ minden táján. Programunk felkészíti a hallgatókat olyan készségekre, amelyek szükségesek az ösztöndíj, az oktatási és az érdekképviseleti munkákhoz, és amelyek számos, az oktatást érintő kulcsfontosságú kérdést érintenek. Látogasson el honlapunkra, ha többet szeretne megtudni erről a programról

Különleges programfunkciók

 • Fókuszban áll az ösztöndíjas ösztöndíjra, amely jelentős hatással van a helyi és globális közösségekre.
 • A kritikai pedagógiában alapuló élvonalbeli és szellemileg szigorú tanterv.
 • Egy erős közösségi érzést jelent, amely rendkívül változatos oktatókból és diákokból áll, akik személyes és tudományos támogatást nyújtanak.
 • A gyakornoki lehetőségek a doktori hallgatók számára, hogy társadalmi igazságügyi tudósokká, gyakorló szakemberekké és támogatókká váljanak.

"Az IME olyan család, intelligens szerető embercsoport, amely úgy érzi, hogy a társadalmi igazságosság a pedagógus középpontjában áll, egy olyan hely, amelyet második otthonunknak nevezünk, olyan helyre, ahova a külvilág bosszantó és szükségünk van egy támogatási és gondolkodási helyre, ez a hely, ahol a gondolatokat megtiszteljék, tiszteletben tartják és kegyesen kihívják, ez az a hely, amely a civilizációkban az idő kezdete óta jelen volt ... közösségben.

-IME EdD Student

Programszállítás

A program az alternatív hétvégi osztályok ütemezését követi, amelyek félévenként kilencszer találkoznak (péntek esténként és egész nap szombaton).

Program részletei

Az Ed.D. program öt fő koncepcionális területre épül: kritikus társadalmi elmélet és iskolázottság; a faj, az osztály, a nemzet, a nyelv, a nem és a szexualitás metszéspontja az oktatásban; az emberi jogok és a társadalmi mozgalmak; nemzetközi és összehasonlító oktatás; és alternatív kutatási paradigmák.

A kritikai pedagógia gyakorlatában gyökeredzik, ez a program olyan dinamikus tanulási közösséget biztosít, ahol a diákok élvezhetik a szigorú élményt mind az osztályteremben, mind a közösségben. Úgy gondoljuk, hogy az IME fogalmi kerete és pedagógia arra szolgál, hogy felkészítse a hallgatókat arra, hogy olyan vezetőkké váljanak, akik képesek újraértelmezni az oktatási lehetőségeket több kontextusban.

A Nemzetközi és Multikulturális Pedagógiai (IME) doktori program 60 főből áll, a mesterfokozaton túl és a doktori értekezés befejezéséig. A diákok választhatnak egy sor tanfolyamok IME vagy koncentráció az emberi jogok oktatása vagy a második nyelv beszerzése.

Tanulási eredmények

A nemzetközi és multikulturális oktatási program tanulási eredményei

Minden egyes IME program célja, hogy három kulcsfontosságú területen szakértelemmel rendelkező szakembereket fejlesszen ki:

Koncepcionális és elméleti ismeretek: kritikus társadalmi elmélet, kritikai pedagógia, kritikus versenyelmélet és kereszteződés, feminista elmélet, emberi jogok és társadalmi mozgalmak, valamint alternatív kutatási paradigmák.

Alkalmazási készségek: elemzés, szintézis és értékelési készségek az oktatás és a kutatás, a program / politika fejlesztése és adminisztráció, valamint a helyi / globális társadalmi igazságosság / emberi jogi aktivizmus. Minőségi kutatásokon alapuló módszertani eszközök, mint például a részvételi cselekvési kutatások, a tanári akciókutatás, a bizonyságtételek és a kritikai néprajz.

A nemzetközi és multikulturális oktatási program hallgatói tanulási eredményei

Az IME programok célja, hogy lehetővé tegyék a hallgatóknak az érettségi után, hogy:

 • Használja az elméletet objektívként, hogy kritikusan gondolkodjon a társadalmi / társadalmi egyenlőtlenségekről a helyi / globális környezetekben.
 • A transzformatív hivatás az iskolákban, az egyetemeken és a közösségekben a társadalmi változás érdekében.
 • Legyen kiemelkedő hang az oktatási igazságszolgáltatási mozgalomban ösztöndíjak és gyakorlatok segítségével
 • Tervezzen, hajtson végre és értékelje a K-12 és a középiskolai osztálytermi / közösségi programokat, amelyek az emberi jogokra, a társadalmi igazságosságra és / vagy a kritikus multikulturális oktatásra koncentrálnak.

Pénzügyi források

Szövetségi pénzügyi támogatás, állami és egyetemi erőforrások állnak rendelkezésre finanszírozásként az újonnan felvett és a jelenlegi USF School of Education hallgatók számára.

Annak érdekében, hogy ellensúlyozza a költségeket a végzős oktatás tandíj, sok iskolai oktatás tanfolyamok kínálnak a késő délután és este, és / vagy váltakozó hétvégén. A legtöbb hallgató úgy találja, hogy teljes munkaidős munkát tarthat, miközben megszerzi hitelesítő, mesterképző vagy doktori fokozatát. Ha azonban a programod időt igényel az osztályteremben (pl. Diákoktatás), vagy teljesít egy terepmunka- vagy gyakorlati tapasztalatot, akkor ezek a kötelezettségvállalások zavarják a normál munkanapot.

Látogasson el weboldalunkra, ha többet szeretne megtudni a program pénzügyi forrásairól.

Karrier

Az IME Doktori Program végzősei transzformatív szakemberekként dolgoznak számos területen, mind az Egyesült Államokban, mind a nemzetközi szinten, például:

KARRIER OPCIÓK

 • A kollégiumok és egyetemek karának tagjai
 • Tanári vezetők a K-12 iskolákban
 • Iskolai szuperintendensek
 • Oktató kutatók
 • Vezetők a közösségi és nem kormányzati szervezetekben
 • Tananyag szakemberek

AZ IME DOKTORI PROGRAM TANFOLYAMAI

 • Professzor és elnök, Urban Education, Loyola Marymount Egyetem
 • Professzor és elnöke, az alapfokú oktatás, San Francisco állam Egyetem
 • Professzor, kétnyelvű és multikulturális oktatás, California State University, Sacramento
 • Asszisztens professzor, Reading, Texas Woman's University
 • Kar, Santa Rosa Junior Főiskola és a Solano Közösségi Főiskola
 • Előadó, Amerikai Tanulmányok, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Budapest
 • A kétnyelvű oktatás, a szakmai fejlődés és a speciális programok igazgatója, a San Jose Unified School District
 • Tanárképzők nemzetközi szervezetek számára
Program oktatási nyelve:
 • Angol
University of San Francisco - School of Education

2 további kurzus University of San Francisco - School of Education »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,270 USD
hitelenként.