Ed.D. a szervezetben és a vezetésben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás


Olyan vezetők felkészítése, akik iskolákat, közösségeket és szociális ügynökségeket, kormányzatot és non-profit intézményeket szolgálnak fel egy regionális és nemzetközi világban.

A

Program részletei

A szervezet és a vezetés (O

Programszállítás

A dolgozó szakemberek igényeinek kielégítése érdekében a program az alternatív hétvégi osztályok ütemezését követi, amelyek félévenként kilencszer találkoznak (péntek esténként és egész nap szombaton).

"A program mérete és felépítése vonzó volt számomra, egy dolgozó szakember és szülő, és érdekeltek az erős kötvények kialakításában és szoros együttműködésben a társaimmal és oktatóival. Biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb elvárásaim teljesültek. Lehetőségem volt külföldre utazni, részt venni a tapasztalati tanulásban, szoros kapcsolatokat kialakítani, és elkötelezett és rendkívül tehetséges tanárokkal és hihetetlenül motivált tudósokkal dolgozni. "- Demerris R. Brooks-Immel, O

Tanulási eredmények

A Szervezeti és Vezetési Program Tanulási eredmények:

 • A program a diákok előtt új tudást és megértést biztosít, amely tükrözi a jelenlegi elméleteket, a kutatásokat és az innovatív gyakorlatokat.
 • A program felvértezi a diákokat arra, hogy a vezetési elmélet alapelveit széles körben alkalmazzák, hogy eredményesen vezethessék az egyéneket és szervezeteket.
 • A program felkészíti a diákokat arra, hogy a K-12-ben a felsőoktatáson, a nonprofit szervezeteken és a nonprofit szervezeteken keresztül megfeleljenek a megfelelő vezetési módszertanok kiválasztásához, megvalósításához és kezeléséhez, hogy kielégítsék az egyéni, csoportos és szervezeti igényeket.
 • A program megkönnyíti a diákokat, hogy felhasználják és végezzenek kutatást a szervezeti folyamatok értékeléséhez és javításához.
 • Olyan vezetőket kell létrehozni, akik képesek kritikusan megvizsgálni a szervezeteket a méltányos eredmények előmozdítása érdekében.
 • Támogassa a társadalmi igazságosság érdekképviseletét a tudományt a történelmileg alulreprezentált csoportok előtt álló tapasztalatok és kihívások körül.
 • Ismertesse és alkalmazza a kutatást a gyakorlat problémáira.
 • Olyan vezetőket kell kifejleszteni, akik önállóan gondolkodnak a gyakorlatukról és annak a társadalmi igazságosságra és igazságosságra gyakorolt ​​hatásairól.

A szervezeti és vezetési program Tanulói tanulási eredmények:

 • A diplomások megszerzik a helyi, állami, nemzeti és nemzetközi szinten működő szervezetekben betöltött szerepet betöltő tudást, megértést, eszközöket és készségeket.
 • A diplomások megértik a kutatási módszereket, és demonstrálják a kompetenciákat, hogy szigorú ösztöndíjhoz jussanak.
 • A diplomások képesek lesznek elméletet kapcsolni a fejlett tudás szintézisének gyakorlására és bemutatására a szervezetek javításával.
 • A diplomások elfogadják a személyes és tudományos gondolkodás szokásait, amelyek a szakmai gyakorlatot vizsgálják és rendszeres megújulást eredményeznek.

Karrier

Az O diplomáját

A PÁLYÁZATI LEHETőSÉGEK PÉLDÁJAI BELEÉRTVE:

 • Felsőoktatási Igazgatóság
 • Egyetemi professzor
 • Menedzsment szaktanácsadó
 • Alkalmazott kutató
 • felügyelő

Pénzügyi források

Szövetségi pénzügyi támogatás, állami és egyetemi erőforrások állnak rendelkezésre finanszírozásként az újonnan felvett és a jelenlegi USF School of Education hallgatók számára.

Annak érdekében, hogy ellensúlyozza a költségeket a végzős oktatás tandíj, sok iskolai oktatás tanfolyamok kínálnak a késő délután és este, és / vagy váltakozó hétvégén. A legtöbb hallgató úgy találja, hogy teljes munkaidős munkát tarthat, miközben megszerzi hitelesítő, mesterképző vagy doktori fokozatát. Ha azonban a programod időt igényel az osztályteremben (pl. Diákoktatás), vagy teljesít egy terepmunka- vagy gyakorlati tapasztalatot, akkor ezek a kötelezettségvállalások zavarják a normál munkanapot.

Látogasson el weboldalunkra, ha többet szeretne megtudni a program pénzügyi forrásairól

Látogasson el honlapunkra, ha többet szeretne megtudni erről a programról

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diver ... Tovább

The School of Education celebrates four decades of involved teachers, devoted leaders and caring counselors. Our faculty and students are scholars and social justice advocates engaged within the diverse San Francisco Bay area and beyond. Kevesebb
San Francisco , San Jose , Sacramento , Santa Rosa + 3 Több Kevesebb