Read the Official Description

Ed.D. a szervezeti vezetésben, a hangsúly a viselkedésegészségügyben. Ez a doktori szintű képzési program kifejezetten a magatartásért felelős egészségügyi szakemberek gyakorlására szolgál, beleértve az engedélyezett szakmai tanácsadókat, az engedéllyel rendelkező házasságot és a családterapeutákat, az engedéllyel rendelkező szociális munkásokat, az iskolai tanácsadókat, a pszichiátriai ápolókat és a viselkedési egészségügyi ügynökségek vezetőit.

A résztvevőknek rendelkezniük kell egy mesterképzéssel a magatartási egészséggel kapcsolatos területen, hogy részt vegyenek ebben a programban, amely segíti őket a fejlődésüket a viselkedési egészségügyi vezetők vezetői, akik etikai változók a változatos népesség a különböző viselkedési egészségügyi szervezeti beállítások. A program fejleszti az innovációra, a találmányra és a felfedezésre képes vezetőket, valamint a jelenlegi legjobb gyakorlatok felelős alkalmazását a szervezeti célok és célok elérése érdekében. Ez a rendkívül releváns és robusztus tananyag a vezető irodalom és elmélet legfontosabb testületeire összpontosít, és meghatározza a legmegfelelőbb és legeredményesebb alkalmazásokat az oktatási, üzleti és szervezeti környezetekben. A résztvevők statisztikai és kutatási módszertan tanulmányozása révén tudományos és szervezeti kutatási szakértelmet fejlesztenek ki.

A tanulmányi program összhangban van a Grand Canyon University küldetésével, hogy fejlessze a diákokat, akik globális állampolgárok, kritikus gondolkodók, hatékony kommunikátorok és felelős vezetők. A viselkedésegészségügy hangsúlyozásával a program a magatartásformákon belül a vezetés és a felügyelet széles körű megértését is biztosítja. Ez magában foglalja a felügyeleti modelleket és módszereket, a jelenlegi kutatásokat, beavatkozásokat, valamint jogi és etikai megfontolásokat. A diplomások rendelkeznek a tudás és a készségek vezetni viselkedési egészségügyi szervezet szolgálja a mai összetett, dinamikus és sokszínű népesség.

Program taught in:
Angol

See 19 more programs offered by Grand Canyon University »

Last updated August 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline