Read the Official Description

Ed.D. a szervezeti vezetésben, hangsúlyt fektetve a felsőoktatás vezető szerepére. Ez a doktori szintű képzési program olyan tanárok számára készült, akik készen állnak arra, hogy a mai komplex és dinamikus felsőoktatási környezetben vezető szerepet töltsenek be. A program fejleszti az innovációra, a találmányra és a felfedezésre képes vezetőket, valamint a jelenlegi legjobb gyakorlatok felelős alkalmazását a szervezeti célok és célok elérése érdekében.

Ez a releváns és robusztus tananyag a vezető irodalom és elmélet legfontosabb testületeire összpontosít, és meghatározza a legmegfelelőbb és legeredményesebb alkalmazásokat az oktatási, üzleti és szervezeti környezetekben. A résztvevők statisztikai és kutatási módszertan tanulmányozása révén tudományos és szervezeti kutatási szakértelmet fejlesztenek ki. A tanulmányi program összhangban van a Grand Canyon University küldetésével, hogy fejlessze a diákokat, akik globális állampolgárok, kritikus gondolkodók, hatékony kommunikátorok és felelős vezetők.

A hangsúly a felsőoktatás vezetésében a program továbbképzi a diplomások vezetni felsőoktatási intézmény stratégiája, pénzügyi irányítása és tervezése, mind a fizikai létesítmények és a humán erőforrások a szervezeten belül.

A résztvevők értékes betekintést és megértést kapnak a felsőoktatás alapjaitól, történelmétől, szervezeti szükségleteitől és tanulási környezetétől. A diplomások megszerzik a tudás és a szakértelem szükséges ahhoz, hogy hatékonyan vezetni a főiskolák, egyetemek és a vállalati oktatási részlegek ma, és stratégiai tervet a jövőbeli sikert.

Program taught in:
Angol

See 19 more programs offered by Grand Canyon University »

Last updated August 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline