Ed.D.

Általános információk

Program leírás

A Doctorate in Education program a kutatáson alapuló tudományos tanulmányokból áll. Célja, hogy a tudást a legmagasabb szinten fejlessze.

Graduate Profil

A San Martin de Porres-i egyetemen végzett orvosi orvos a következő kompetenciákkal rendelkezik:

 • Irányítja a multidiszciplináris kutatási és oktatási innovációs csoportokat, és részt vesz benne az Oktatáselméletek, a Kutatási Módszertan és a kapcsolódó tudományok tudásának és kompetenciáinak felhasználásával.
 • Részt vesz az oktatási rendszer minden szintjén, különösen a posztgraduális és a továbbképzési programokban, és ehhez olyan új tanítási-tanulási eljárásokat dolgoz ki, amelyek megfelelnek az adott oktatási szintnek.
 • Válassza ki a terveket, és alkalmazza a tanulási értékelési eljárásokat és eszközöket, amelyek alkalmasak arra, hogy felmérjék tárgyuk célkitűzéseinek elérését és megkapják a szükséges visszajelzést a tanítási-tanulási folyamat javításához.
 • Irányítja a csapatokat és részt vesz a különböző szintek és oktatási programok tantervének tervezésében, felülvizsgálatában és módosításában.
 • Részt vesz az oktatási fejlesztési politikák és projektek kidolgozásában, végrehajtásában, értékelésében és ellenőrzésében.
 • Az intézmények, programok és oktatási folyamatok magas szintű hatékonysággal és hatékonysággal történő kezelése.
 • Irányítja a csoportokat, és aktívan részt vesz az intézmények akkreditációjának, engedélyezésének és minőségbiztosítási folyamatainak, valamint az oktatási programok folyamatainak.
 • Szigorú értelemben értelmezi a nemzeti oktatási valóságot és történelmi vetületeit a társadalmi-gazdasági, kulturális és politikai formációk összefüggésében, kiemelve saját értékeit.

tanterv

Tudományos fokozat

Az orvos fokának eléréséhez szükséges:

 • Megkapta a tanári diplomát.
 • A doktori tanulmányok legalább hat (6) féléves, legalább hatvannégy (64) kreditértékű diplomával való teljesítése.
 • Fejleszteni és támogatni a tantárgyat a maximális tudományos szigor és az eredeti karakter.
 • Két (2) idegen nyelv alapszintű tartománya, amelyek közül az egyiket anyanyelven helyettesítheti.

követelmények

A regisztrációhoz szükséges:

 1. Törölték a befizetési díj befizetési befizetését
 2. Alkalmazás értékes formában, az Oktatás Minőségének Intézetének igazgatójának címezve (3 lábas költség, a kincstár megközelítéséhez).
 3. A legalizált DNI másolata közjegyzői.
 4. Fedateada vagy jogi minősített példánya a mesterképzésre. A mesterképzésben részt vevő diplomások, akiknek oklevelét az összeválogatás folyamata végzi, bemutatják a diplomás diplomát, amelyet a származási egyetem dékánja vagy posztgraduális igazgatója, valamint a mester eredeti tanulmányainak bizonyítványait állít ki. A külföldi tanulmányokkal rendelkező pályázók bemutatják a mesterképzésük hitelesített másolatát vagy azzal egyenértékű okmányát, amelyet egy perui egyetem megfelelően hitelesített, vagy a törvénynek megfelelően elismert.
 5. Strukturált és foltos életrajz
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Tovább

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Kevesebb