Ed.D.

Általános információk

Program leírás

A Doctorate in Education program a kutatáson alapuló tudományos tanulmányokból áll. Célja, hogy a tudást a legmagasabb szinten fejlessze.

Graduate Profil

A San Martin de Porres-i egyetemen végzett orvosi orvos a következő kompetenciákkal rendelkezik:

 • Irányítja a multidiszciplináris kutatási és oktatási innovációs csoportokat, és részt vesz benne az Oktatáselméletek, a Kutatási Módszertan és a kapcsolódó tudományok tudásának és kompetenciáinak felhasználásával.
 • Részt vesz az oktatási rendszer minden szintjén, különösen a posztgraduális és a továbbképzési programokban, és ehhez olyan új tanítási-tanulási eljárásokat dolgoz ki, amelyek megfelelnek az adott oktatási szintnek.
 • Válassza ki a terveket, és alkalmazza a tanulási értékelési eljárásokat és eszközöket, amelyek alkalmasak arra, hogy felmérjék tárgyuk célkitűzéseinek elérését és megkapják a szükséges visszajelzést a tanítási-tanulási folyamat javításához.
 • Irányítja a csapatokat és részt vesz a különböző szintek és oktatási programok tantervének tervezésében, felülvizsgálatában és módosításában.
 • Részt vesz az oktatási fejlesztési politikák és projektek kidolgozásában, végrehajtásában, értékelésében és ellenőrzésében.
 • Az intézmények, programok és oktatási folyamatok magas szintű hatékonysággal és hatékonysággal történő kezelése.
 • Irányítja a csoportokat, és aktívan részt vesz az intézmények akkreditációjának, engedélyezésének és minőségbiztosítási folyamatainak, valamint az oktatási programok folyamatainak.
 • Szigorú értelemben értelmezi a nemzeti oktatási valóságot és történelmi vetületeit a társadalmi-gazdasági, kulturális és politikai formációk összefüggésében, kiemelve saját értékeit.

tanterv

Tudományos fokozat

Az orvos fokának eléréséhez szükséges:

 • Megkapta a tanári diplomát.
 • A doktori tanulmányok legalább hat (6) féléves, legalább hatvannégy (64) kreditértékű diplomával való teljesítése.
 • Fejleszteni és támogatni a tantárgyat a maximális tudományos szigor és az eredeti karakter.
 • Két (2) idegen nyelv alapszintű tartománya, amelyek közül az egyiket anyanyelven helyettesítheti.

követelmények

A regisztrációhoz szükséges:

 1. Törölték a befizetési díj befizetési befizetését
 2. Alkalmazás értékes formában, az Oktatás Minőségének Intézetének igazgatójának címezve (3 lábas költség, a kincstár megközelítéséhez).
 3. A legalizált DNI másolata közjegyzői.
 4. Fedateada vagy jogi minősített példánya a mesterképzésre. A mesterképzésben részt vevő diplomások, akiknek oklevelét az összeválogatás folyamata végzi, bemutatják a diplomás diplomát, amelyet a származási egyetem dékánja vagy posztgraduális igazgatója, valamint a mester eredeti tanulmányainak bizonyítványait állít ki. A külföldi tanulmányokkal rendelkező pályázók bemutatják a mesterképzésük hitelesített másolatát vagy azzal egyenértékű okmányát, amelyet egy perui egyetem megfelelően hitelesített, vagy a törvénynek megfelelően elismert.
 5. Strukturált és foltos életrajz
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la cienc ... Tovább

Formar profesionales competentes, con sólidos valores humanísticos, éticos, morales y cívicos. Contribuir a la creación de conocimientos a través de la investigación y promover la difusión de la ciencia, la tecnología y la cultura. Proyectar nuestra acción a la comunidad, propiciando la construcción de una sociedad moderna y equitativa. Kevesebb