EdD a szervezeti vezetésben

Általános információk

Program leírás

Tanulási vezetők fejlesztése

A világ különböző területein működő szervezeteket, mint például az oktatás, az üzleti élet, a civil társadalom és a kormányzat, soha nem látott összetettség jellemzi. Amit a szervezeti vezetőktől most követelnek, gyakran messze meghaladja jelenlegi képességeiket. Meridian's Ed.D. a szervezeti vezetés területén fejlesztették ki ezt a képességbeli hiányosságot. A tanterv kialakítása lehetővé teszi a hallgatók számára a kompetenciák ökológiájának átalakítását vezetői képességeik alátámasztására, valamint más vezetők edzésére és a csapatokkal és szervezetekkel folytatott konzultációra. A program hallgatói karokkal dolgoznak, akik magasan képzett szakemberek és mélyen részt vesznek az átalakító projektekben.

"Bármely valódi változás magában foglalja a világ széttöredezését, amint azt mindig is ismertük, az összes identitás elvesztését."

- James Baldwin

Rendelkezésre álló koncentrációk

 • Fejlesztési coaching
 • Kifejező és mozgalmas művészetek
 • Egészségügyi tanácsadás
 • Szervezeti fejlesztés
 • Társadalmi művészet
 • Átalakító vezetés
 • Transzformáló tanulás

office, startup, business

Oktatási célok

 • Olyan vezetői képességek ápolása, amelyek elősegítik a kreatív és kulturális átalakulást a szervezeteken belül.
 • Kreatív kutatási készségek fejlesztése, amelyek elősegítik az innovációt a szervezetekben.
 • A transzformációs tanulás megkönnyítéséhez szükséges kompetenciák fejlesztése az emberi fejlődés megértésével a gyakorlat több területén és az emberi rendszerek szintjén.
 • A kulturális és társadalmi átalakulás vezetéséhez szükséges kutatási kompetenciák fejlesztése a helyi és a globális középület regenerálódásának szolgálatában.
 • Olyan kompetenciák fejlesztése, amelyek szükségesek az átalakító értékelésekkel ellátott tantervek kialakításához, valamint az oktatási szervezetek és kezdeményezések vezetéséhez helyi és globális szinten.

Graduation követelmények

 • A hallgatóknak 92 kredit (920 óra) teljesítésére van szükség.
 • A hallgatóknak 5 rezidencián kell részt venniük.
 • A hallgatóktól elvárják, hogy befejezzék egy kreatív cselekvési projektet.
 • Az eredeti kutatási disszertáció kitöltése szükséges.
 • A hallgatóknak a kezdeti beiratkozási dátumtól számítva legfeljebb nyolc év áll rendelkezésre a diploma megszerzéséhez.

Felvételi követelmények

 • A Meridian posztgraduális képzési programjaira alapképzés szükséges.
 • A hallgatók online jelentkezési lapot nyújtanak be olyan dokumentumokkal, mint például hivatalos átirat, személyes nyilatkozat és ajánlólevelek. A Felvételi Bizottság felülvizsgálja az összes pályázatot, és felkéri a kiválasztott jelentkezőket, hogy folytassák az interjút. További információ az alkalmazási folyamat oldalon található.
 • Minden hallgatónak elvárnia kell az angol nyelv ismeretét, mivel a Meridian oktatása angol nyelven történik.

Akadémiai felépítés

A Meridian akadémiai felépítése rugalmasságot biztosít a hallgatók számára az egyetemi tanterv felépítésében való navigáláshoz olyan módon, hogy megfeleljen szenvedélyeiknek, szakmai céljaiknak és más életbeli elkötelezettségüknek.

A struktúrát úgy alakították ki, hogy kiszolgálja egy változatos hallgatói testületet, akik a világ minden tájáról élnek, változatos kulturális és klinikai elképzeléseik vannak karrierjük szempontjából, és szakmai utazásuk különböző szakaszaiban vannak.

A hallgatók beiratkozhatnak egy fokozatra, választhatnak egy koncentrációt, és negyedévente egy vagy több kurzusra jelentkezhetnek. A konkrét képzési program alaptanfolyamán és a meridianus tanterv átalakító tanulási szándékát képviselő horgonyzótanfolyamokon kívül a hallgatók választani kívánt kurzusokat választanak, amelyek igazodnak a meridián koncentrációjához, háttéréhez és karrierjükhöz.

Tanulási formátum

A Meridian hibrid tanulási formátumát úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára a végzettségük rugalmas folytatását, az aszinkron tanfolyamok ötvözésével az egyetem egyedi közösségi tanulási platformján, Pivoton keresztül, élő tanfolyam videohívásokkal a karokkal, szinkron hallgatói közösség bevonásával és a helyszíni egyhetes tartózkodással. . Az innovatív online oktatási módszertant a gazdag videohívásokkal és a mély helyszíni tartózkodási kapcsolatokkal kombinálva a Meridian tanulási formája lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy helyi szinten hozzájáruljanak és globálisan érzékeljenek.

Negyedévente a hallgatók egy vagy több hetes online tanfolyamot vesznek ki. Ez az ütemterv biztosítja a hallgatók számára a negyedévek közötti időt a pihenésre, a részvételre és az előkészítésre. Ezenkívül a hallgatók tanévenként legalább két hetente tartózkodási helyet vesznek igénybe, amíg teljesítik a tartózkodási követelményeiket. A rezidenciák egész évben hétfőtől péntekig tartanak, a Meridian Bay Area Centerben és más világszerte elosztott helyszíneken. A hallgatók személyes körülményeik és szakmai törekvéseik alapján kiválaszthatják a tartózkodási időpontokat és helyszíneket.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Tovább

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Kevesebb