Executive PhD

Antwerp Management School Executive PhD Program egy top-tier támogatási program ambiciózus vezetők és a C-szintű vezetők, akik szeretnék, hogy a legfejlettebb és kiemelkedő kutatási készség a munkahelyen és a társadalomban.

A résztvevők szerezzenek új módszerek és gondolkodásmódot, amellyel megközelíti a tényleges üzleti problémák ütköznek, a szervezetek vagy a társadalomban. Így a program jelentős hatást gyakorol a szakmai fejlődés a résztvevők.

Virágozni a mai bonyolult, globális versenyképes üzleti környezet, a szervezetek igényel vezetők, akik megragadják interdiszciplináris tudás, a képesség, hogy úgy gondolja, a globális értelemben és a látás rendszerek tervezését, amelyek reagálnak a gyorsan változó tendenciákat.

Antwerp Management School kínál a végrehajtó doktori program, hogy segítsen vezetők kompetenciáinak fejlesztése alkalmazni a vonatkozó ismeretek és kutatási készség aktuális üzleti kérdések.

Az ügyvezető Doktori Program is összpontosít az élethosszig tartó tanulás törekvései szellemileg aktív szakemberek, akik már rendelkeznek kiváló fokozatot a saját területén, de akik továbbra is építeni az oktatás, hogy a felső szint.

Miért követik ezt a programot az antwerpeni Management School?

Részt vesznek a programban kell csúcsa a résztvevő személyes és szakmai fejlődés. Több mint 4 év alatt akkor kapnak a szükséges képességekkel, hogy sikeresen növeljék a karrierjét, mind a tudomány és az ipar. Ebben a tekintetben lesz:

 • Szerezheti be a legújabb elméletek és gyakorlati betekintést a kedvelt kezelési tartomány és megtanulják a más ismeretek bővítése révén módszertanilag megalapozott alkalmazott kutatási módszereket.
 • Mutassa a képességét, hogy az eredeti hozzájárulás a meglévő tudást.
 • Ismerje meg a szükséges kompetenciák ismeretek átadása mind az üzleti és a tudományos környezetben, írott és szóbeli formában.
 • Gain széles betekintést a szakosodás tagság és az együttműködés keretében Antwerp Management School kompetencia központok.
 • Legyen része egy legmagasabb rangú nemzetközi iskolában.

Az ügyvezető PhD célja az, hogy ki a gyakorlat és a hatékony szervezeti vezetés biztosításával felső szintű vezetők:

 • Bölcsesség és szakértelem azonosításához szükséges, meg kell ismerniük és sikeres kezelése interdiszciplináris, nagy kép tulajdonságát globális üzleti menedzsment ma.
 • Készségek formális társadalmi érdeklődés meghatározásához szükséges és közvetlen komplex problémák, és terjesztése kapcsolatos know-how, hogy tevékenységük különböző kifejezési befolyásolni mind gyakorlati, mind az állami politikák.
 • Egy interdiszciplináris, globális orientált szempontból nem használható a hagyományos fejlett oktatási formák.
 • Bizonyítja vezetői képességek és a megértést, amely ösztönzőleg hat az új megoldás-orientált gondolkodásmód mind szervezetek és a társadalom.
 • Egy egyedülálló tanulási lehetőséget, amely egyesíti a legújabb tudományos ismeretek gyakorlati jelentősége.
 • Az a lehetőség, hogy erősítsék meg a kritikus gondolkodás, fokozza a készségek megalapozása, megvédi és új ötleteket megvalósítani, és javítsa megoldás-orientált értékelést.

Mire lehet számítani?

Tartalom szint: Haladó Szakértelem

Miután részt vett ebben a programban

Te

 • Tudni fogja, hogyan kell generálni, értelmezni és átadása megszerzett tudományos ismeretek a szakmai és tudományos hálózat.
 • Továbbra is kutatja, az egyik a kompetencia központok vagy tanítani az antwerpeni Management School.
 • Majd felfogni kutatási eszközök, módszerek és képesek lesznek alkalmazni azokat a gyakorlati üzleti kihívásokra a saját.
 • Lesz tudományos, publikációs és esetében írásban tapasztalat és tudás.
 • Majd a PhD, a University of Antwerp, ami egy prémium rangsorolt ​​és akkreditált egyetem.

A te céged

 • Részesülnek a látomások és tapasztalatokat hozza az asztalhoz, mint a PhD jelölt.
 • Előnyök az Ön képes lefordítani, és alkalmazza az újonnan kifejlesztett és up-to-date tudást a sajátos összefüggésében az ágazat vagy üzleti.
 • Lehetősége van arra, hogy tőkét a fejlett üzleti és vezetői készségek, amely lehetővé teszi, hogy a jövőben a vállalati célok és stratégiák meg kell felelni.

Társadalom

 • Részesülhet a területen szakértelemmel megváltoztatni és javítani a beállítást.
 • Ennek része egy közösség világelsők segít kezelni égető kihívásokra, hogy a társadalom arcán.
 • Mint egy hangadó lesz kedvező hatással van a világban élnek és dolgoznak.

Időpontok

Négy év részmunkaidős programot.
Stage 1 a következő öt on-campus modulok elosztva 18 hónapos időszakban.

 1. szakasz tartalmaz 6 on-campus modulok során 30 hónapot. Az ügyvezető PhD 2017 - 2021 kohorsz szerdán kezdődik szeptember 13, 2017.

Díjak

 1. év: € 18,000
 2. év: € 16,000
 3. év: € 13,000
 4. év: € 13,000
  (Plusz év: € 6,500)

Elhelyezkedés

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 13/09
BE-2000 Antwerpen
Belgium

Követelményei

Mi csak akkor fogadja el a résztvevőket, hogy az ügyvezető doktori program egy belső motiváció és hajlandó hozzájárulni a tudományos kutatás és az lesz a következő generációs üzleti vezetők. A jelentkezőknek rendelkezniük kell az MBA vagy mester diplomát egy akkreditált felsőoktatási intézmény, legalább tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a menedzsment területén, és bemutatják a tudományos és szakmai progresszió.

A program tanítani angol nyelven. Kiváló írásbeli és szóbeli angol nyelvtudás van szükség. A pályázóknak anyanyelvűek nem angol szükség lehet, hogy a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL).

Diploma / tanúsítás

Miután sikeresen megvédeni a doktori értekezés (4 év után), akkor kapnak a doktori fokozat (PhD) által kiadott, a University of Antwerp.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Price
60,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
Június 30, 2021
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 30, 2021