New Frontiers PhD projektek célja, hogy bővítse a kollektív intelligencia és hozzájárul a globális kihívások megoldásaival keresztül az eredeti kutatás vizsgálatok. Ezek a projektek gyakran ülnek a felületet a művészet és design, a digitális technológia, az oktatás és a tudomány, azonban ez nem feltétlenül kötelező. Például a korábbi projektek foglalták tanulás játékok, tanítani kutatási, kommunikációs technológiák, a részvételi tudomány, a művészet / tervezési eszközként kommunikálni a tudomány, stb

New Frontiers PhD projektek célja, hogy hozzájáruljon a globális kihívások megoldásaival révén újszerű kutatási vizsgálatok. Hozzájárulnak a mozgósítása a kollektív intelligencia megoldások felé a társadalmi célok, mint például olyanokat, amelyeket az Egyesült Nemzetek 2030 menetrend fenntartható fejlődésre. Az eredeti hozzájárulást a munka kérdésekkel foglalkozik, amelyek relevánsak a kutatás keretében. A PhD témavezető, tézis tanácsadó véleményével, értekezés látogató, és a védelem esküdtszék nyújt útmutatást és részletek elfogadható tartalmát és formáját, a dolgozat.

Kiemelt New Frontiers projektek:

 • művészet és a tudomány
 • nyílt tudomány
 • Játékok, a tanulás
 • jövőbeni kutatási
 • tanulás és tanítás

Meghatározása kutatási projektek

A kutatási projekt leírható keretében a következő kérdéscsoportot. A diákok várhatóan ezeket a kérdéseket elején tanulmányaikat, és hogy folyamatosan fogalmaznia a választ a projektek lebonyolítása fejleszteni a három év alatt.

A témában

 • Mi a probléma vagy kihívás lesz ez a kutatás címet?
 • Vajon a tárgy maga eltér a hagyományos tudományos kutatás? Ha igen, hogyan?

A tudás keresett

 • Milyen tudás és a megértés a kutatás feltárja?
 • Hogyan fogja ezt a tudást hozzájárul a kollektív intelligencia és hozzájárulnak a globális kihívások megoldásaival?
 • Hogyan működik ez a tudás kapcsolódnak a hagyományosabb típusú elméleti tudás?

A kutatási módszer

 • Milyen kutatási módszerek és technikák megfelelő véghez ezt a kutatást?
 • Hogy ezek a módszerek összevetése a módszerek és technikák a formális tudományok, természettudományok, a társadalomtudományok és / vagy a humán?

Kutatási módszerek

Szemben a hagyományos kutatási természettudományok, a problémákat megoldani New Frontiers hallgató kutatók nem feltétlenül kell szigetelni a környezet és a beavatkozás okozhat. A probléma nem bontani több elszigetelt részein és a fogalom a "kontroll" lehet releváns. Éppen ellenkezőleg, a New Frontiers kutatás gyakran figyelembe veszi a kontextus és a környezet, amelyben a tárgy található. Számviteli összefüggésben felveti tovább bonyolítaná, hogy nem lehet kezelni kizárólag a hagyományos módszerekkel. Így hallgató kutatók létre és alkalmazza a megfelelő mennyiségi és minőségi módszerekkel (pl kísérleti, néprajzi, hermeneutikai, design-alapú, stb), hogy felfedje és megfogalmazni a hallgatólagos és az explicit tudás, hogy van, és foglalt a kutatási eredmények és / vagy folyamatok .

Dokumentáció a kutatás folyamatát és eredményeit

A PhD kutatási folyamatok és eredmények dokumentálni kell, és terjeszteni megfelelő módon, a kutatói közösség és a szélesebb nyilvánosság. Míg a doktori iskola nem igényel meghatározott számú publikáció hogy felhatalmazza a védelmi, azt javasolja, hogy a diákok részt vesznek a három kiadványok.

A diákok, akik összetevői a dolgozat a fegyelem, ahol peer-referált kiadói nem gyakori (pl Art, Design), a doktori iskola javasolja, hogy a diákok terjesztése munkájukat helyszín megfelelő maguk területén. Ezek a helyszínek közé tartozhatnak a nemzetközi konferenciák, interaktív bemutatókat, kiállításokat, stb Hasonló a folyamat peer-felülvizsgálat, várható, hogy a terület szakértői ad visszajelzést a kutatási kérdések, módszerek és eredmények révén ezek az alternatív módok elterjesztése, ezáltal vizsgálata és értékelése a munkát.

Emellett a diákok várhatóan dokumentálják a kutatás haladás írásos tézis tanácsadó bizottság jelentései és bemutatja az állam, hogy kutatásaik a TAC bizottság évente. A végső eredmények és a folyamat dokumentálásra és bemutatásra a végső doktori értekezés és a védelem. Míg más média is elkísérheti a dolgozat, írott dokumentum kötelező befejezése a PhD.

Kiemelt New Frontiers Projektek

Ezek a projektek gyakran ülnek a felületet a művészet és design, a digitális technológia, az oktatás és a tudomány, azonban ez nem feltétlenül kötelező. Elmúlt projekt egyben tanulás a játék, a tanítás a kutatás, a kommunikációs technológiák, a részvételi tudomány, a művészet / tervezési eszközként kommunikálni a tudomány, stb

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Center for Research and Interdisciplinary (CRI) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date