FILOZÓFIA DOKTORA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Doctor of Philosophy

Tanfolyam áttekintés

A doktori (PhD) egy teljes, önálló mértékben, hogy egy nemzetközileg elismert doktori fokozat. Úgy tervezték, a diákok fejlesztésére fejlett készségek végző független és tartós kutatás. A dolgozat bizonyítania kell a kritikus alkalmazási szaktudással, és egy független tudományos hozzájárulást a kutatás területén.

A tanfolyam egyedülálló, hogy kézbesítsék Avondale keresztény oktatás keretein. A diákok a doktori fokozatot a kritikus gondolkodás készségek, etikai ösztöndíj, és attitűdök elősegítik a személyes és kollektív részvétel.

A cél a doktori fokozat a hallgatókat "önálló tanulás képességének folyamatos szakmai fejlődés, elsajátítva a szükséges készségek, beleértve az átváltható szaktudás, kutatási technikák és alkalmazásuk.

Kutatási szakirányok lehetnek a következő területeken: Oktatási, Művészeti, Nursing, minisztérium és teológia.

A tantárgy kódja

5001

tanfolyam időtartama

Három-négy év teljes munkaidős

Tanulmányi mód

On-Campus vagy távoktatásban

Akkreditációs

A Doctor of Philosophy fokozatot természetesen magától által akkreditált Avondale Felsőoktatási Kollégium értelmében vett 10-es szintet az ausztrál Képesítési Keretrendszer. A tanfolyam országosan regisztrált a Felsőoktatási Minőség és Standards Agency.

Avondale kínálja a PhD egy közösen biztosított mértékben Charles Sturt Egyetem, a Avondale fok tartják nagyra.

Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Tovább

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Kevesebb
Cooranbong , Wahroonga + 1 Több Kevesebb