A doktori (PhD) jelentősnek kell lennie az eredeti kutatás. Során a mértéke a jelölt továbbfejleszti a szakmai ismeretek és mély módszertani kapacitással. Attól függően, hogy a szakterületének, a mértéke csúcspontja egy 80.000 szavas dolgozatban. A Doctor of Philosophy egy nemzetközileg elismert kutatási fok és egy utat egy tudományos vagy kutatói pályát.

Minden kar kínál a Doctor of Philosophy fokozatot.

BOND BUSINESS SCHOOL

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK
A pályázóknak minimum első vagy felső másodosztályú egyetemi kitüntetéses diplomát (hogy az legalább egy fokozatú pont átlagosan 80%), Masters (kitüntetéses) diplomát, Masters Research fokozatot, és / vagy a megfelelő bemutató kutatási kapacitást.

Masters tanfolyam fok általában nem eleget tanulmányi követelmények közvetlen belépését a doktori program, azonban a megfelelően kitöltött szakdolgozat komponens lehet tekinteni. A doktori hallgatók vehetnek részt, mint a teljes munkaidőben kizárólag várhatóan tanulni on-campus egész pályázatát.

PROGRAM LEÍRÁS
A Doctor of Philosophy fejleszti önálló kutatási készségek és a képesség, hogy kapcsolódnak a konkrét kutatási téma széles keretet a tudás. Helyezi el a program nagy hangsúlyt fektet a független vizsgálatot, alapos ismerete domén specifikus tudás, kompetencia kutatási módszerek és a képesség, hogy kommunikálni kutatási eredményeket.

A program felépítése
Doktori jelölteket lehet sikeres végrehajtásához szükséges három kutatási módszertan témák, beleértve a minőségi és mennyiségi elemzés, az első évében pályázatát. Egy megerősítő pályázatát folyamat végén következik be az első évben a beiratkozás a fejlődés értékelése és megfelelnek-e továbbra is a mértéke.

Az értekezés kell az egyik legfontosabb, lényegében eredeti, elméleti vagy empirikus kérdés kapcsolatos a diák fő tanulmányi. A Bond Business School elvárja a diákokat, hogy szorosan működjenek együtt a személyzet és ki vannak téve a kutatási tevékenység a személyzet és a többi diák. Nem lenne szokatlan, a tanuló és a felügyelő, hogy társszerzők kiadványok adódó hallgatói értekezés.

Minden hallgató fogja felügyelni legalább két, megfelelően képzett oktatók. A Bond Business School jóváhagyásáért felelős a hallgató dolgozat javaslatot a vizsga előtti eljárás.

szakmai eredményként
A Doctor of Philosophy lesz az Ön számára a kutatási készségek a tudományos karriert az egyetemi szektorban vagy szerepeket kutatás-intenzív szervezetek.

Egészségtudományi Kar, orvostudomány

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK
A minimális követelmények a program egy egyetemi alapképzésbe Kitüntetések (első osztályú vagy 2A), vagy a kutatás mesterképzések a megfelelő fegyelem, a bizonyíték a képességét felügyelt kutatás; vagy képesítés vagy kombináció a képesítések egyenértékűnek tekintik a Kar kutatási bizottság.

PROGRAM LEÍRÁS
A Doctor of Philosophy rendelkezésre Egészségtudományi Kar és az orvostudomány, a program jelentős eredeti kutatás. Során a mértéke a jelölt továbbfejleszti a speciális ismeretek terén, és legyen magasan képzett mély módszertani kapacitással. Attól függően, hogy a szakterületének, a mértéke csúcspontja az utolsó írásbeli dolgozat. A Doctor of Philosophy egy nemzetközileg elismert kutatási fok és egy utat egy tudományos vagy kutatói pályát.

A Doctor of Philosophy lehetővé teszi, hogy vállalja felügyelt kutatások egy vagy több Egészségtudományi Kar, orvostudomány kutatási területek és csoportok.

Lehetséges területek kutatási lehetőséget a következők:

 • ANATÓMIA
 • A bizonyítékokon alapuló gyakorlat
 • Táplálkozás és Dietetika
 • genetika
 • Egészségügyi szakmákat Education
 • Immunológia
 • Őshonos Health
 • orvosi etika
 • Orvosi kutatás
 • idegtudomány
 • Élettani / Farmakológiai
 • Fizioterápia
 • Közegészségügy
 • Sport és a testmozgás tudományát
 • Sport Management
 • Őssejtek
 • Urológia

Bond University kutatási hallgatók hozzáférnek a szakember szakértelmét nemzetközileg publikált oktatók, valamint a state-of-the-art létesítmények.

INFORMÁCIÓK leendő hallgatók
Mielőtt alkalmazni kívánja, a leendő PhD hallgatók kell keresni a kapcsolatot a potenciális felügyelő. A kérelmeket csak akkor tekinthető beiratkozási ahol egy felügyelő rendelkezésre áll. A javasolt kutatási illeszkednie kell a Kar stratégiai kutatási tervet és egy adott területen belül a Kar szakértelemmel. Miután a potenciális felügyelő már beszerzett, a következő információkra van szükség annak érdekében, hogy az alkalmazások kell értékelni:

 • A részletes értekezés javaslatot.
 • Egyetemi tanár átiratát az összes vizsgálat eddigi (graduális és posztgraduális). Ha még nincs angol, ezeket a dokumentumokat le kell fordítani, és hitelesíti a translating szervezetben.
 • Egyetemi osztályozási esetben - az értékelési skála lehet találni a fordított az egyetem akadémiai átirat.
 • A teljesítési igazolás (oklevél / diploma) van szükség, ha az átirat nem jelzi, hogy milyen mértékben elnyerte / ruházott. Mindkét tanúsított lefordított és lefordítatlan másolatainak átiratát és teljesítési igazolás kell biztosítani.
 • A folytatás részletező korábbi munka és tanulás a történelem.
 • Két írásbeli hivatkozások amelynek ki kell terjednie a jelölt képességeit, fontos személyes tulajdonságok és képességek (legalább egy külső hivatkozás kivételével Bond University lesz szükség).
 • A nemzetközi diákok korábban utasította a nem angol nyelvű van szükség, hogy hiteles fordítása és transzlálódó másolatainak átiratát és teljesítési igazolás.
 • A pályázóknak, akiknek a korábbi vizsgálat nem fejeződött be az egyik felsorolt ​​országok, ahol az angol tekintik az első nyelv, köteles dokumentáltan igazolni a szükséges szintű jártasságot az angol nyelvet.
 • A költségvetési javaslat minden kutatási kellékek. A költségvetési sablon elérhető az e-mailes hsmresearch@bond.edu.au

szakmai eredményként

A Doctor of Philosophy biztosít a kutatási szakértelem, valamint átváltható szaktudás, elkészíti Önnek a tanulmányi és végrehajtó pályára az egyetemek, a kutatás és az ipar.

Diplomások ezen a szinten lesz szakértő, speciális kognitív, technikai és kutatási szakértelmét a fegyelem területén önállóan és rendszeresen generálni az eredeti ismerete és megértése, hogy jelentős mértékben hozzájárulnak a fegyelem vagy terület szakmai gyakorlat.

ÁJTK

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK
A pályázóknak rendelkezniük kell egy Master of Laws mértékben, vagy a Bachelor of Laws vagy Juris Doctor mértékben a kitüntetéses átlagosan legalább 75 százalékát, vagy azzal egyenértékű minőségű máshol.

Felvételi alapján jóváhagyott kutatási javaslatot és a rendelkezésre álló megfelelő felügyelet mellett. Amellett, hogy a fenti követelmények, jelöltek a doktori fokozat meg kell felelniük a Dean, hogy azok a tudományos, kutatási és írásban képességeit, hogy készítsen egy nagy tétel, hogy is jelentős hozzájárulás a kiállítás, a tudás, a megértés, a tanulmányi érintett.

A program felépítése
A Doctor of Philosophy program a kutatás magasabb fokú oda jelentős dolgozat, vagy publikált, amely jelentős mértékben hozzájárul a tudás vagy a megértés egyik szempontja törvény. A PhD megjeleníti a kapacitás a hallgató, hogy végezzenek független kutatás a megfelelő szinten. PhD jelöltek kötelesek benyújtani a külső vizsgálat egy írásos kutatási dolgozat között 70.000 és 100.000 szó.

KAR TÁRSADALOM & DESIGN

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK
Minimális felvételi követelmény a következő:

 • A négy év (nyolc félév) kitüntetéssel diplomázott - First Class vagy 2A; vagy
 • A kutatás mester fokozatot; vagy
 • A képesítés vagy azok kombinációja a képesítések egyenértékűnek tekintik a fent a magasabb fokozatokat a kutatási bizottság

A jelentkezőknek, akik több mint kilenc hónapja egy mester által kutatási és akik megfelelnek a felvételi PhD jelentkezését kérheti, hogy felvételt nyert megerősítést PhD jelentkezését. Sikeres esetben, a doktori pályázatát figyelembe kell venni, hogy megkezdődött idején a kutatás megkezdése diplomáját.

A leendő jelölteket, akiknek az angol nem az első nyelv képesnek kell lennie annak bizonyítására, az angol nyelv ismeretét által megadott egyetem angol nyelvi követelmények.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
208 hetek
Nappali
Price
133,888 AUD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date