FPM-ABPM program célja, hogy felkészítsen a szakmai ismeretek megfelelő pályára a menedzsment oktatás, a kutatás, a képzés és a tanácsadás pozíciókat belül és kívül egyaránt a tudomány. A diákok választhatnak a szakterületét érintő területeken, ahol az ipar igényeit és az Intézet szakértelemmel. Az intézet FPM-ABPM tudósok várhatóan játsszon vezető szerepet tölt be az ország egyre nagyobb szükség van mélyebb elemző készség, és gyakorlatilag releváns kutatási kapacitásokkal rendelkezik a menedzsment területén. A program merít az indiai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik doktori képzés menedzsment és a különböző kapcsolódó területeken. A program célja az is, hogy szolgáljon a helyszín gondoskodó különböző akadémiai vitát kapcsolatos irányítási kutatás és tevékenység CARP. A program szerkezete tartalmaz egy fontos eleme a kutatásra irányuló képzés, megkönnyítette mind a házon belüli és a látogató kutatók. FPM-ABPM résztvevőt várnak, hogy dolgozzon ki egy mély megértése, az a kutatás választott őket.

A minimálisan elvárt program időtartama négy év, és a maximálisan engedélyezett idő hat év. Nem tevő tanulók töltse ki a követelményeket ezen idő alatt úgy kell tekinteni, hogy kivonják a programot. Az első két évben, a hallgató nem természetesen a munka és az azt követő években / csinál értekezés munkát.

Post-diplomások minden fegyelem, legalább 55%-jelek, amelyek Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű végzettség után szerzett legalább három év munka után a középfokú oktatás (10 +2), vagy azzal egyenértékű, pályázhatnak. Azok, akik rendelkeznek szakmai képesítéssel, mint a CA, ICWA és CS hogy egyenértékűnek tekintik a posztgraduális végzettséggel és legalább 55%-jelek, szintén támogathatók.

Támogatásra jogosult pályázók bármelyik a következő pont kerül meghívásra közvetlenül bemutatása és Interjú:

* CAT (pontszámok két éves a szükséges vágva), ahogy arról a IIPMB.

* GMAT / GRE (nem régebbi, mint öt év)

* UGC-CSIR-JRF/NET (pontszámok nem régebbi, mint öt év) az érintett területen a szakosodás.

* ICAR NET (pontszámok nem régebbi, mint 5 év)

NRIs és külföldi jelentkezők érvényes pontszámok pályázhatnak.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
- INR 35000-50000 pa
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date