117370_RCP_1271edit.jpg

Ról ről

A kar két kutatási fokozatot kínál, nevezetesen a filozófiai mester (MPhil),

110266_reIMGL7447.jpg

Globális megkülönböztető képességünk

Programjaink jellemzői:

  • A transzdiszciplináris problémamegoldás hangsúlyozása.
  • Globális sokféleség. Jelenlegi és közelmúltbeli diplomások Hongkongból, Kínából és további 14 országból származnak Ázsiában, Európában, Afrikában és Észak-Amerikában.
  • Pénzügyi és szakmai támogatás a konferencia részvételéhez és a külföldi elhelyezésekhez.
  • Gondoskodó és kohéziós végzős közösség. Diákjaink hatékonyan szólalnak meg a karok irányításában, és a társadalomtudományi tudományágakból származó társaikkal együttműködnek / tanulnak, mindegyikük egy épületben található.
  • Lehetőségek a kurzusok megtartására és előadások megtartására Hong Kong egyetemein, valamint az adatok és területek elérése Kínában és Délkelet-Ázsiában.
  • Rugalmas finanszírozási modellek, köztük az állami ösztöndíjak, a karok ösztöndíjai és a tanszéki ösztöndíj

Program áttekintése

Az MPhil programba való felvételt kérő pályázóknak jó egyetemi diplomája van egy elismert egyetemen vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A doktori program számára a pályázóknak vagy mesterképzésben, vagy egy erős egyetemi diplomával rendelkeznek egy elismert egyetemen / intézménynél.

Az MPh / PhD fokozat átadásához a hallgatók kötelesek elvégezni a tanfolyamokat, a felügyelt kutatások jóváhagyott programját, bemutatni a kutatás eredményeit az értekezésben vagy az értekezésben, és átadni az írásbeli vizsga szóbeli vizsgálatát. Az AY 2018/19-ben vagy azt megelőzően befogadott diákoknak várhatóan 36/72 hónapos doktori (teljes munkaidős / részmunkaidős) vagy 24/48 hónapos MPhil (teljes munkaidős / részmunkaidős) tanulmányokat kell teljesíteniük. A 2019/2020. Évi AY-től kezdődően a doktori hallgatók a program teljesítését a négyéves időszakban (teljes munkaidőben) teljesítik.

Egy kar hét tanszék

Tudományos szakértelmünk hét tanszékünk oktatói. A kutatások széles skáláját végzik, amelyek különböző szakterületeket ölelnek fel.

117364_IMG_8058.JPG117272_RCP_0967_1edit.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Utoljára frissítve Július 1, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date