Filozófia doktora (Ph.D.)

A program egy teljes kutatási program, amelyben a hallgatókat a tanulmányi időszak végén készített tézis alapján értékelik. A program célja olyan diplomások készítése, akik képesek tudományos kutatókká válni és az eredeti hozzájárulást adni a tudásnak a sajátos tanulmányi területén.

Az üzleti és menedzsment oktatás kiválósági központjává vált elkötelezettségünk részeként a diákok választhatják, hogy szakosodnak a különböző üzleti területek, például a menedzsment, a számvitel, a bankok, a pénzügyek, a biztosítás, az iszlám banki és pénzügyek, a marketing, a technológiai menedzsment , Üzemeltetési Menedzsment, Vállalkozói és Emberi Erőforrás Menedzsment .

A program teljes munkaidőben és részmunkaidőben kínálkozik. A nemzetközi hallgatók azonban csak a teljes munkaidős módot választják. A nappali tagozatos hallgatóknak 4 és 10 félév között kell befejezniük tanulmányaikat, míg a részidős hallgatók 6 és 14 félév között teljesíthetik tanulmányaikat.

Belépési követelmény

A programba való belépés az alábbi kritériumok alapján adható meg:

1. Egyetemi diploma az Universiti Utara Malajziából vagy bármely más felsőoktatási intézménytől, amelyet az egyetemi szenátus elismer; VAGY

2. Az Egyetemi Szenátus által elismert bármely más egyenértékű képesítés; ÉS

3. teljesíti az egyetemi szenátus által meghatározott angol nyelvi követelményeket; ÉS

4. A kérelmezők várhatóan elegendő kutatási készséggel és tudással rendelkeznek, amelyet az Akadémiai Bizottság megfelelőnek ítél. A fenti kritériumok nélküli diákok kötelesek beiratkozni és átadni az alábbi két (2) kurzust:

a.SZRZ6014 Kutatási módszertan
b.SCLE6014 Akadémiai írás

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business »

Utoljára frissítve Október 29, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
4 - 14 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date