Program leírása:

Doktori tanulmány a filozófia (P6101) teljes idejű vagy távolságtartó tanulmányi program három évig. Különleges esetekben lehetőség van kérni a zsiradékot, megszakítását vagy meghosszabbítását. Tanulmányi program moduláris a kreditrendszer. Az elején a hallgató együtt a felügyelő létrehoz egy egyéni tanulmányi tervet, amely meg kell felelnie a tanfolyamok beiratkozott STAG. A fő feladatai közé tartozik a tanítás választható előadások és szemináriumok, kiadvány, konferenciákon való részvétel és a nemzetközi oktatási tapasztalat, tanul idegen nyelvet, részt módszertani kurzusokat és fejlesztése az úgynevezett "soft skills". Annak érdekében, hogy sikeresen befejezni a vizsgálatot a hallgató köteles beszerezni legalább 180 kredit, át az állam doktori szigorlat és sikeresen megvédeni a dolgozat.

Felvételi Doktori Tanulmányi program

Annak érdekében, hogy bekerült a doktori tanulmányi program a tanulónak, hogy sikeresen megvédje a Diplomamunka, át a végső állami nyelvvizsga vagy mester vizsga terén filozófia és sikeresen át a felvételi interjú. Az interjú, minden kérelmező bemutatni a bizottság javaslatot a tervezett disszertáció, egy javaslat a leginkább alkalmas módszerek és menetrendet annak végrehajtását, valamint áttekintést ad a lényeges irodalomban. Mielőtt az interjú a felperesek megszerzéséhez szükséges előzetes jóváhagyást a felügyelő, akivel egyetért a disszertáció témája és módszere annak végrehajtását. Ha a jelölt nem felelt meg a Mester szóbeli vizsga filozófia mégis, akkor fogadható el feltételesen esetén a sikeres interjú. Ők azonban át kell adnia a vizsga utólag, legkésőbb a szeptemberi ugyanabban az évben.

Graduate's profil és a foglalkoztathatóság:

A diplomások jelen tanulmány program által támasztott igények kielégítésére a független tudományos munka, akkor kell egy kritikai áttekintést területén és a kapcsolódó tudományágak és szilárd általános tudás. Azt kellett volna szert a szokások kutatás etikai és képesnek kell lenniük arra, hogy önállóan és meggyőzően adja át tudásukat a fiatalabb kollégák révén előadások és műhelyek. Meg kell együttműködni másokkal belül egy kutatócsoport, vagy kell kezelni.

Szakmailag kell egy szilárd áttekintést a filozófiatörténet és a képesség, hogy kritikusan értékeljék ágain. Továbbá, meg kell értelmezni a szakirodalom megbízhatóan és pontosan. A pályázónak rendelkeznie kell saját szakmai specializáció, amely hozzájárul a további fejlesztés speciális és aktuális témák, megvédeni a szakirányú vonatkozó érveket, és azt bemutatja a nyilvánosság konferenciákon vagy a publikációkban.

App. vizsgálati követelmények:

Eltekintve a államvizsga hallgatók kötelesek átadni két további vizsgákat. Egy vizsga kell venni egy idegen nyelvet (attól függően, hogy a követelmények az adott osztály: angol és német rendezik az Alkalmazott Nyelvészeti Tanszék, más nyelvek megfelelő osztályok). A második vizsga lehet akár egy másik idegen nyelv vagy egy humán fegyelem tanított filozófiai kar is attól függően, hogy a szabályozás az egyes osztályok. Kétség esetén, mindig tanácsos a felettesével. Az állam Doktori Vizsgabizottság filozófia áll a szóbeli része és a dolgozat védelem. A szóbeli vizsga a filozófia általában zajlik ugyanazon a napon, mint a dolgozat védelem. A felperesek kérték, hogy készítsen három tézisszerü esszék legfeljebb öt oldal a témában a saját érdeke vagy a téma, amelyekről úgy vélik jelentős szakmai specializáció. Ezeket a témákat kell konzultálni a felügyelő előzetes vizsga. A felperesek készít szóban ismertette a három értekezés; egyfajta "védelmi". A szóbeli vizsga a minisztérium Igazgatóság választani, amely a javasolt témákat kell vitatni. A vizsga formája a vita a választott téma. A jelöltek első bemutatják szempontból tíz perc, és akkor válaszoljon a kérdésekre a testületi tagok. Az igazgatósági tagok eléri a végeredmény egy titkos. A dolgozat védelmi előtt zajlik a kijelölt bizottság részvételével az ellenfelek. A felperesek először röviden bemutatjuk a célkitűzéseit és tartalmát a disszertáció. Ezután a dolgozat vélemény kiolvassuk és a felperesek reagál rájuk, majd válaszoljon a vonatkozó kérdéseket az ellenfelek és a bizottság tagjai. Ezután a vita alakul a vita, amely úgy néhány tágabb kontextusban, amelyet a dolgozat érinti. Az ajánlott alkalmazási körét az értekezés mintegy 120 szabványos oldal.

Tandíj:

A fizetés a külföldi PhD hallgatók 2000 EUR tanévenként.

Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Palacky University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,000 EUR
tanévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date