Hivatalos Leírás

Filozófia PhD

A Filozófia Tanszék végzős program a társadalmi, politikai, etikai és jogi filozófia (SPEL) a diákok korszerű tanfolyam és egyéni kutatás klasszikus, modern és kortárs társadalmi és politikai filozófia, valamint az etika és a filozófia a törvény. SPEL elismeri és tiszteletben tartja mind az angolszász (analitikus) és kontinentális (európai) hagyományok, valamint a különböző nem-nyugati hagyományok, a feminista filozófia és kritikai fajelmélet, és más feltörekvő területeken a filozófia. A diákok a különböző filozófiai érdekek is szívesen alkalmazzák a SPEL programot.

A program egy terminál Master of Arts (MA) és doktori (PhD) pálya, szakirányok a szociális, politikai, etikai és / vagy jogi filozófia. A MA gyakran követett a diákok, akik érdeklődnek a posztgraduális pályára a jogi, üzleti vagy a közrendre. A PhD felkészíti a tanulókat a szakirányok a legkeresettebb és leggyorsabban fejlődő területe a kortárs filozófia a főiskolákon és egyetemeken. A minisztérium élvez rendkívül sikeres elhelyezés árak és agresszív szakmai fejlődés.

Újabb doktori diplomával helyek közé: adjunktus Southern Illinois University, adjunktus Antókiában College adjunktusa Mardin Artuklu University Törökország, adjunktusa Universidad Jorge Tadeo Lozano Kolumbia és posztdoktori ösztöndíj a Seton Hall Egyetemen.

SPEL doktori program

A doktori program a társadalmi, politikai, etikai, és jogi filozófia (SPEL) posztgraduális hallgatók korszerű tanfolyam és egyéni kutatás klasszikus, modern és kortárs társadalmi és politikai filozófia, az etika és a filozófia a törvény. SPEL elismeri és tiszteletben tartja a munka mind az angolszász (analitikus) és a kontinentális (európai) hagyományok, valamint a különböző nem nyugati hagyományok, a feminista filozófia és kritikai fajelmélet, és más feltörekvő területeken a filozófia. A diákok a különböző filozófiai érdekek úgy érzi, szívesen alkalmazzák a SPEL programot.

Ph.D. a SPEL

Követelmények a Ph.D. tartalmazza a mester követelményeit (vagy MA más intézménytől), hat további szemináriumok, nyelvi jártasság, a minősítő vizsga, és a dolgozat szóbeli védelem. Lehetnek további követelményeket lépők egy MA, akik korábban nem szakosodott SPEL területeken.

Lehetőség van a diákok írni egy értekezés a témában a filozófia, amely nem a társadalmi, politikai, etikai vagy Jogbölcseleti. Ha úgy dönt, hogy dolgozni ilyen téma, és a megállapodás a tanácsadó, akkor helyettesíthet egy vizsgát az a kutatás területén az egyik SPEL MA átfogó vizsgák. Ön is helyettesítheti egy filozófia természetesen minden szükséges természetesen kivéve az első évben SPEL szemináriumok.

Jelenleg, a mi átlagos time-to-fokos alapképzéstől doktori 5,7 év, ami körülbelül három évvel kevesebb, mint a nemzeti norma. De a jelenlegi tervek szerint a diákok befejezni öt év, és dolgozunk a diákok, hogy segítsen nekik elérni ezt.

Szakmai fejlődés

Binghamton a doktori program filozófia túlmutat a történelmi témák szerte a világon. Tagjai előkelő kar adnak szilárd alapot fogalmak, ugyanakkor előtérbe helyezve a kapcsolatokat a jelenlegi viták. Hívjuk a programot SPEL, álló szociális, politikai, erkölcsi és jogi filozófia. Kombinációja révén workshopok, előadások, konferenciák, és az olvasás csoportok megpróbálunk segíteni a diákokat, hogy fontolja meg a nagyobb rendszerek és azok működési célokat, és hogyan problémákat lehet majd megoldani. Képzéseit nagyon egyéni, és lehetővé teszi a diákok fejlesztésére érdekeit irányításával a kar tanácsadója.

Az egyetem Fleishman Központ karrier és a szakmai fejlődés egy további erőforrás a diákok. A központ számos hasznos szolgáltatást, hogy a támogatás a szakmai fejlődés, beleértve modell interjúk, önéletrajz kritika, és a karrier műhelyek.

Miután végzett

Pályakezdő a MA program volt kiváló elhelyezést aránya a doktori programok, miközben számos PhD fokozattal megszerzett pozíciókat rangos főiskolák és egyetemek. Során szerzett tapasztalatok tanársegédek és diplomás asszisztensek során tanulmány értékes képzést, hogy az oktatási intézmények aktív törekednek jelöltek. Egyéb öregdiák folytatták oktatás jogi egyetemre, és talált munkát, mint az ügyvédi vagy jogi munkatársait. A többi már belépett a magánszektor üzleti és menedzsment kapacitások.

Felvételi követelmények

Ahhoz, hogy jogosult posztgraduális tanulmányok szükségesek:

 • Adjon teljes körű graduális (és adott esetben, diplomás) átiratát mutatják az alábbi:
  • Kapott egy diplomát (vagy azzal egyenértékű) egy nemzeti vagy regionális akkreditált főiskola vagy egyetem
  • Belül van egy tanév megszerezte a diplomát (vagy azzal egyenértékű) egy nemzeti vagy regionális akkreditált főiskola vagy egyetem
  • Ön jogosult alkalmazni részeként közötti egyetértési nyilatkozat a jelenlegi intézmény és Binghamton Egyetem
 • Szerzett, minimum, az alábbi:
  • A 3,0 GPA át az egész egyetemi karrierjét
  • A 3,0 GPA során az utolsó 60 félév kredit vagy 90 negyedévben kredit a egyetemi diplomát, a legtöbb tanfolyam osztályozott rendszeresen (nem "pass / fail")
  • A 3,0 GPA a diplomáját, a legtöbb tanfolyam osztályozott rendszeresen (nem "pass / fail")
  • Figyelembe véve a különböző osztályozási skála használják szerte a világon, minden tudományos osztály értékeli nemzetközi átiratok meghatározásához egy eseti elbírálás alapján, hogy igazolja az egyik a fenti követelményeknek.

A jelentkezéshez, akkor be kell nyújtania az alábbi anyagokat. Általános irányelvek ezen anyagok, lásd a Felvételi követelmények honlapján.

 • Online diplomát alkalmazás diplomát jelentkezési díj
 • Átiratát minden főiskola vagy egyetem, hogy részt vettek
 • Személyes adatok a 2-3 oldalt leírja az oka, hogy folytat posztgraduális tanulmányok, a karrier törekvéseit, a különleges érdekek a területen, és szokatlan jellemzői a háttérben, hogy szükség lehet a magyarázat, vagy az érdeke, hogy a végzős felvételi bizottság
 • Folytatás vagy Önéletrajz
 • Ajánlólevél (2 MA kérelmezők, 3 PhD kérelmezők)
 • Hivatalos GRE pontszámok

A nemzetközi diákok is be kell nyújtania az alábbi anyagokat. További információt ezen anyagok, lásd a Nemzetközi diákok részben a Felvételi követelmények honlapján.

 • International Student pénzügyi kimutatás (ISF) formában
 • Alátámasztó pénzügyi dokumentációt (például banki nyilatkozatok, ösztöndíj vagy szponzor levelek, stb)
 • Proof of angol nyelvtudás (például hivatalos TOEFL / IELTS / PTE Academic pont)

Ez az információ változhat. Bár mindent megteszünk, hogy frissítse a program megfelelő oldalain, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a részleg kérdéseiket program-specifikus követelményeknek.

osztály profilja

Összesen Beiratkozás: 37 Nemzetközi / Non-Citizen Beiratkozás: 20% GRE Szóbeli: 81% GPA: 3,74

* Score (ek) képviseli az átlagot a legutóbb felvett osztályban. Pontozás alsó nem eredményezi automatikusan elutasításra az alkalmazás, és a pontozás magasabb nem garantálja.

határidők

Fall: február 1

Tavasz: október 15

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
6 Év
Nappali
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24.261 (nem rezidens)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019