Read the Official Description

A Biotudományi Iskola kutatásai négy széles témát foglalnak magukban, és a bioaktív vegyületek kutatóinak központi csoportja támogatja (Drug Discovery


Fertőző betegségek/>

  • Malajzia gazdag biológiai sokfélesége lehetővé teszi új vegyületek felfedezését a fertőző betegségek leküzdésére. A Taylor's University az azonosított természetes vegyületeket megvizsgálják bioaktív tulajdonságaik és hatásuk szempontjából. Az antimikrobiális kutatásokon kívül a gazdaszervezet-patogén interakciós kutatás a gazdasejtekben a betegség manifesztációjának megértésére koncentrál.

Nem fertőző betegségek

  • A diéta, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az ülő életmód és a stressz hozzájárultak a szívbetegségek, a légúti betegségek, a cukorbetegség és a rák nagyobb mértékű incidenciájához. Az ilyen betegségekre rendelkezésre álló gyógyszerek gyakran nemkívánatos mellékhatások, nem elég szelektívek vagy egyszerűen túl drágák. Ezért ez a klaszter új ólomvegyületek felfedezésére és az életstílushoz kapcsolódó krónikus betegségek természetes gyógymódjainak tudományos bizonyítására irányul.

Környezetvédelmi kutatás

  • Az ebben a klaszterben végzett kutatás a bioremediációra, a tengeri flóra rendszertani azonosítására és a környezetvédelmi törvényeknek megfelelő mechanizmusok vagy folyamatok fejlesztésének elősegítésére összpontosít. Megcélozza az erőforrások megtakarításának, a hulladékártalmatlanításnak és a környezeti stressz-problémák megoldásának javítását. Ezenkívül a klaszter kutatói tanácsadást és képzést is nyújtanak a környezetirányítási rendszerekben.

Élelmiszer-tudomány és táplálkozás

  • A klaszter kutatásának szélesebb körű célja az új funkcionális élelmiszerek, az orvosi élelmiszerek és a táplálékkiegészítők alapjainak és alkalmazott aspektusainak tanulmányozása, valamint olyan új technológiák alkalmazása, amelyek elősegítik az emberi egészségre, az élelmiszerbiztonságra és a funkcionalitásra ösztönző új fogyasztási cikkek kifejlesztését.

Ezek a területek azért fontosak, mert foglalkoznak az emberi egészséggel és a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekkel. A jelenlegi munka hangsúlyozza az alapvető kutatási tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik a rák, a fertőző betegségek és az életmódbetegségek jobb megértését molekuláris és sejtbiológiai technikák alkalmazásával. Ezt kiegészítik a bioaktív természetes termékek kutatásával, különösen a betegségek kezelésére és megelőzésére szolgáló gyógyászati ​​és táplálkozási célokra. Végül a PhD program fő célja az emberi egészség javítása és a megfizethető alternatív gyógymódok azonosítása. A környezeti kutatás az energetikai erőforrások megtakarítására és a biológiai mutatók használatának fejlesztésére összpontosul a víz- és élelmiszer-rendszerekben a mikrobiológiai szennyezőanyagok forrásának megfigyelésére és felderítésére.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Taylor’s University »

Last updated March 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
aug. 2019
Price
19,386 USD
By locations
By date
Start Date
Június 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
End Date

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date