Filozófia doktora (Tudomány) (Kutatás)

Általános információk

Program leírás

A Biotudományi Iskola kutatásai négy széles témát foglalnak magukban, és a bioaktív vegyületek kutatóinak központi csoportja támogatja (Drug Discovery


Fertőző betegségek/>

  • Malajzia gazdag biológiai sokfélesége lehetővé teszi új vegyületek felfedezését a fertőző betegségek leküzdésére. A Taylor's University az azonosított természetes vegyületeket megvizsgálják bioaktív tulajdonságaik és hatásuk szempontjából. Az antimikrobiális kutatásokon kívül a gazdaszervezet-patogén interakciós kutatás a gazdasejtekben a betegség manifesztációjának megértésére koncentrál.

Nem fertőző betegségek

  • A diéta, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az ülő életmód és a stressz hozzájárultak a szívbetegségek, a légúti betegségek, a cukorbetegség és a rák nagyobb mértékű incidenciájához. Az ilyen betegségekre rendelkezésre álló gyógyszerek gyakran nemkívánatos mellékhatások, nem elég szelektívek vagy egyszerűen túl drágák. Ezért ez a klaszter új ólomvegyületek felfedezésére és az életstílushoz kapcsolódó krónikus betegségek természetes gyógymódjainak tudományos bizonyítására irányul.

Környezetvédelmi kutatás

  • Az ebben a klaszterben végzett kutatás a bioremediációra, a tengeri flóra rendszertani azonosítására és a környezetvédelmi törvényeknek megfelelő mechanizmusok vagy folyamatok fejlesztésének elősegítésére összpontosít. Megcélozza az erőforrások megtakarításának, a hulladékártalmatlanításnak és a környezeti stressz-problémák megoldásának javítását. Ezenkívül a klaszter kutatói tanácsadást és képzést is nyújtanak a környezetirányítási rendszerekben.

Élelmiszer-tudomány és táplálkozás

  • A klaszter kutatásának szélesebb körű célja az új funkcionális élelmiszerek, az orvosi élelmiszerek és a táplálékkiegészítők alapjainak és alkalmazott aspektusainak tanulmányozása, valamint olyan új technológiák alkalmazása, amelyek elősegítik az emberi egészségre, az élelmiszerbiztonságra és a funkcionalitásra ösztönző új fogyasztási cikkek kifejlesztését.

Ezek a területek azért fontosak, mert foglalkoznak az emberi egészséggel és a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekkel. A jelenlegi munka hangsúlyozza az alapvető kutatási tevékenységeket, amelyek lehetővé teszik a rák, a fertőző betegségek és az életmódbetegségek jobb megértését molekuláris és sejtbiológiai technikák alkalmazásával. Ezt kiegészítik a bioaktív természetes termékek kutatásával, különösen a betegségek kezelésére és megelőzésére szolgáló gyógyászati ​​és táplálkozási célokra. Végül a PhD program fő célja az emberi egészség javítása és a megfizethető alternatív gyógymódok azonosítása. A környezeti kutatás az energetikai erőforrások megtakarítására és a biológiai mutatók használatának fejlesztésére összpontosul a víz- és élelmiszer-rendszerekben a mikrobiológiai szennyezőanyagok forrásának megfigyelésére és felderítésére.

Utoljára frissítve márc. 2018

Az iskoláról

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International ... Tovább

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International School, Nexus International School, Putrajaya and Nexus International School Singapore. Since its inception in 1969, Taylor’s has become one of Malaysia’s most successful and reputable private higher education institutions. Taylor’s University offers a myriad of courses in tertiary education, from foundation and diploma, to degree, post-graduate and professional programmes. Kevesebb
Subang Jaya , Kuala Lumpur + 1 Több Kevesebb