A Pszichológiai Kar 2011-ben alakult, és a PEU minden karának legfiatalabb tagja.

A kar elsődleges célja, hogy a jövő diplomását oktassa a pszichológiai elvek, tudás, modellek és pszichológiai módszerek (az etika és a jelenlegi tudományos fejlődés alapján) oly módon, hogy segítse az egyéni betegeket, társadalmi csoportokat, szervezeteket és a vállalatok fejlődésüket, jólétüket és hatékonyságukat.

A tanítási folyamat a karon négy fő témára összpontosít - a munka és a szociálpszichológia, a konzultáció és a szociálpszichológia. Az oktatókat az iskola, a szociális, a munka és a konzultációs pszichológia, valamint a közvetítés területén jó hírű személyiségek képezik. A belsõ pedagógusok mellett a kórház szakmai pszichológusok által oktatott osztályokat is szervez.

Akkreditált doktori képzési program Az akadémiai pszichológia a múltban végzett alapos orientációra és a társadalmi, oktatási és pszichológiai jelenségek jelenlegi tendenciáira, koncepcióira és elméleteire helyezi a hangsúlyt, valamint a kiválasztott kutatási területen történő alkalmazásukkal. A pszichológusok munkaerő-piaci lehetőségei nagyon pozitívak, különösen a szakterületeken.

Az akadémiai pszichológia doktori tanulmányi program sikeres hallgatói képesek lesznek függetlenül kialakítani az emberi lény kérdését a társadalmi és intézményi interakciókhoz kapcsolódó egyedi problémák területén. Képesek lesznek azonosítani, megfogalmazni a problémát, és megoldást találni az elméleti, módszertani és gyakorlati ismeretek összefüggésében. Továbbá szakmailag kompetensek lesznek az akadémiai és kutatási módszerekkel való együttműködésre, valamint az eredeti és innovatív eljárások, módszerek és következtetések meghozatalára.

MIÉRT Pannon európai egyetem?

  1. Lehetőség egy profi doktorátus megszerzésére és tanulmányok készítésére.
  2. Gyakorlati orientált oktatás valós projektekkel, ügyfelekkel való együttműködésben, gyakorlatilag orientált egyetemi előadók csoportja felügyelete mellett.
  3. Egyedülálló megközelítés hallgatói számára, mind a közvetlen oktatásban, mind a tanulmányok adminisztrációjában. Tanulmány kis tanulmányi és projektcsoportokban.
  4. Naprakész technikai felszerelés, amely modern létesítményekkel és speciális laboratóriumokkal rendelkezik a kiválasztott területeken (Media Center, Moot Court szoba, 3D informatikai laboratóriumok)
  5. Erős stratégiai partnerségek az oktatás és a gyakorlati tapasztalatok megszerzésében, beleértve a vállalati partnereket, mint például az IBM, a Szlovák Labdarúgó Szövetség, a Hírek és a Média Holding, a NARKS - az Asseco Central Europe, stb.
  6. A hallgatók számára rendelkezésre álló szoftverek folyamatos fejlesztése - a Microsoft Office 365 ingyenes előfizetései , a professzionális IBM szoftverek és a legelismertebb tudományos online adatbázisokhoz való hozzáférés. A jogi hallgatók számára ingyenes előfizetés automatikus jogi információs eszközre ( ASPI ).
  7. Lehetőség arra, hogy nemzetközi tapasztalatokat szerezzen az Erasmus tanulmányokon keresztül az Európán belül több mint 60 partner egyetemen és az EU-n kívüli több mint 20 partner egyetemen .
  8. Lehetőség a különleges szükségletekhez (társadalmi ösztöndíj) való támogatáshoz és rendkívüli tanulmányi érdemekhez nyújtott támogatás . A tandíj fizethető havi vagy féléves részletekben .
  9. Keresztképi tanulmányok - lehetőség arra, hogy párhuzamosan végezzen tanulmányokat 2 különböző karon, csökkentett tandíj mellett.
  10. Változatos tanórák, beleértve a vitafórumokat, workshopokat, kiállításokat, sporteseményeket, film- és mozielőadásokat és diákpártokat.
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Pan-European University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
14,970 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint