A Filozófia Doktora (Ph.D.) az elektrotechnika és számítástechnika programja a diákok érdeklődnek a haladó tanulmányok és kutatások a biomedikai technológiák, kommunikációs rendszerek, számítógépek és szoftver rendszerek, energia rendszerek, vagy a mikro és a Nano Technologies. A programot pályázóknak magas iskolai végzettséggel kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell, hogy a kutatást a Ph.D. program, mivel a program célja, hogy fejlessze a képességét a független kutatás.

Az elektrotechnikai és számítástechnikai mérnökök számítástechnikai rendszereket fejlesztenek ki a chip-architektúráról a mobilalkalmazásokra, a kommunikációs protokollokra, valamint az energiarendszerekre, hogy ezek az eszközök és minden más elektromos rendszer működjön. A fegyelem hatalmas hatással van a társadalomra, mert segít megtervezni a mindennél alkalmazott rendszereket az egészségügytől a pénzügyekig a biztonságig.

Ebben a programban a diákok dönthetnek úgy, hogy hozzájárulnak a nagyon közel álló vagy már meglévő technológiák kutatásához, vagy olyan technológiákhoz, amelyek a kutatás korai szakaszában vannak, mint például a kvantumszámítás vagy a szén nanocsövek.

A doktori (Ph.D.) program célja, hogy fejlessze a jelölt képességét a független kutatás. A pályázóknak nagyfokú iskolai végzettséggel kell rendelkezniük, és bizonyítaniuk kell, hogy a kutatást a Ph.D. program. A megfelelő befejezéshez legalább 24 kredit jóváhagyott kurzusra van szükség. Azok számára, akik mesterképzésre vagy mesterképzésre való áttérés esetén megfelelő krediteket kapnak a befejezett tanfolyamokért. A tanfolyamok célja egy általános szellemi tudás és szakosodás biztosítása egy kiválasztott területen.

Ph.D. a diákoknak általában legalább három téli ülést kell eltölteniük az egyetemen, bár bizonyos körülmények között két év múlva elvégezhető a mesterképzés. A Ph.D. a mesterképzésre váró hallgatók három éven belül elvárják a szükséges követelményeket, és 4 év alatt azoknak a hallgatóknak, akik átkerestek a MASc-ről. program. Az egyetem megköveteli, hogy a Ph.D. a program az első regisztráció után 6 éven belül befejeződik.

Mi teszi egyedivé a programot?

Elektromos és Számítástechnika az egyik legnagyobb posztgraduális program a University of British Columbia több mint 75 oktatók és 400 hallgatók. Minden kari tagunk kiváló kutatási programokat vezet. A kari tagok együttműködnek az Orvostudományi Kar és a Természettudományi Kar kollégáival, valamint az iparág vezetőivel. Ezek az együttműködések lehetővé teszik diákaink számára, hogy a világ vezetőinek mellett működjenek érdeklődési körükben. A diákok élenjáró technológiákat használnak a British Columbia Egyetem számos kutatási létesítményében és kiválósági központjában, valamint a területen.

Gyors tények

 • Diploma: Filozófia doktora
 • Tárgy: Mérnöki
 • Szállítási mód: Az egyetemen
 • Regisztrációs lehetőségek: teljes munkaidős
 • Szakirány: Villamos és Számítástechnikai
 • Programösszetevők: Értekezés
 • Kar: Alkalmazott Tudományi Kar

Alkalmazási megjegyzések

A pályázóknak fel kell tölteniük az alkalmazásukhoz a hivatalos átiratuk PDF verzióját minden középiskolai intézménytől (kollégium, egyetem stb.), Amelyen részt vettek, és az átiratdokumentum mindkét oldalát az egyetemi osztályozási skála tartalmazza.

Kutatási felügyelők

Ez a lista a teljes felügyeleti jogokkal rendelkező oktatókat mutatja be, akik kapcsolódnak ehhez a programhoz. Nem minden szereplő lehetséges ellenőrzéseinek teljes listája, hiszen a többi program vagy a teljes jogú felügyeleti joggal rendelkező oktatók nem képesek jóváhagyni a programban részt vevő hallgatók felügyeletét.

 • Aamodt, Tor (számítógépes architektúra, fordítóprogramok optimalizálása, számítógépes architektúra, mikroarchitektúra és programozási modellek az energiatakarékos számítógépes gyorsítókhoz)
 • Abolmaesumi, Purang (Biomedical Engineering, hangsúlyt helyezve a számítógépes műtétre, az image-vezérelt terápiára és az orvosi képelemzésre, a prosztatarákra)
 • Abugharbieh, Rafeef (orvosi képalkotás)
 • Beznosov, Konstantin (felhasználható biztonság és magánélet, mobil biztonság és magánélet, számítógépes biztonság és magánélet, online szociális hálózatok biztonsága és magánélet)
 • Bhargava, Vijay (zöld kommunikáció, kognitív és kooperatív vezeték nélküli rendszerek, MIMO-OFDM rendszerek, keresztréteges elemzés)
 • Chen, Yu Christine (villamosenergia-rendszerek modellezése, elemzése és ellenőrzése).
 • Cheung, Karen (Biotechnológia, MEMS, és BioMEMS, Mikrotechnológia, Lab-on-Chip, Microfluidics, Neurális implantátumok, Biomedical Engineering, Biomedical Microsystems diagnosztikai és terápiás alkalmazásokhoz, dielektromos spektroszkópia áramlási citometriához, implantálható polimer alapú mikroelektródák, integrált sejtkultúra rendszerek)
 • Chrostowski, Lukas (félvezető lézerek, optika, függőleges üreges lézerek, szilikon fotonika, fotonika, optoelektronika, nanophotonika, biomedikai fotonika, félvezető lézerek, optikai kommunikáció, nagysebességű lézer moduláció, VCSEL, fotonikus integrált áramkörök, biophotonika)
 • Cretu, Edmond (Tiszta energia, Microsystems, adaptív MEMS, mikroszenzor, nemlineáris jelfeldolgozás, BioMEMS ultrahang képalkotás)
 • Dumont, Guy A (biomedikai mérnöki tevékenység, automatikus gyógyszerbevitel, mobil egészségügy, globális egészség, érzéstelenítés, élettani monitoring, Adaptív szabályozás, prediktív szabályozás, elosztott paraméterek vezérlése, fejlett folyamatvezérlés, wavelet analízis alkalmazások, kontroll biomedikai alkalmazások, és papírfeldolgozás)
 • Dunford, William (Villamosenergia-átalakítás, elektromos járművek, alternatív energia és fenntartható fejlesztés, egyenáramú rendszerek terhelés és akkumulátor kezelésével, Tiszta energia, teljesítmény-átalakítás, kezdve a segédprogramtól a mikroelektronikai alkalmazásokig)
 • Fedorova, Alexandra (rendszer szoftver tervezése: a szoftver, amely kezeli a hardvert, és eldönti, hogyan hozzárendeli erőforrásait az alkalmazásokhoz, jobb teljesítményű eszközöket épít.)
 • Fels, S Sidney (számítógépek és művészetek, multimédia, számítógépes zene, emberi-számítógép kölcsönhatás, emberi 3D biomechanikai modellezés, beszédszintézis, modellezés orvosi alkalmazása, számítógépes látás, interaktív művészet és zene)
 • Gopalakrishnan, Sathish (számítógépes és szoftveres rendszerek, valós idejű és beágyazott számítástechnika (számítógépes rendszerek a valós világ részeként), cyber-fizikai rendszerek, valós idejű rendszerek, elosztott rendszerek, erőforrás menedzsment)
 • Ivanov, Andre (mikroelektronika, integrált áramkörök, számítógépes chiptervezés, intelligens hálózat, műszaki tanterv, számítógépes és szoftverrendszerek, új mikro / nano technológiák)
 • Jaeger, Nicolas A (Integrált optika, száloptika, optikai szenzorok, feszültség és áram optikai mérése áramelosztókban, ultrahang sebességű elektro-optikai modulátorok, ultrahigh sebességmérési technikák)
 • Jatskevich, Juri (Energia és energiarendszerek, intelligens energiahálózatok, elektromos elektronikai rendszerek és átalakító áramkörök, elektromos gépek és hajtások, vezérlők, elektromágneses tranziensek, számítógépes modellezés és szimuláció, elosztott és párhuzamos szimuláció)
 • Kruchten, Philippe (szoftver, szoftvertervezés, szoftverfejlesztés, mérnöki tervezés, vállalkozói tevékenység, projektmenedzsment, szakma, engedélyezés, nagyméretű, szoftverintenzív rendszerek architektúrája Szoftverfejlesztési folyamatok Szoftvermenedzsment menedzsment)
 • Lampe, Lutz (kommunikációs rendszerek, vezeték nélküli kommunikáció, mobil kommunikáció, kommunikáció és információelmélet, intelligens hálózat, rácsdiagnosztika, ultra-szélessávú (UWB), vezeték nélküli érzékelő hálózatok, lokalizáció és nyomon követés, RFID, kognitív rádió, , Gépi tanulás)
 • Lemieux, Guy (vektorprocesszorok, párhuzamos programozás, programozható logikai eszközök (PLD, FPGA), számítógépes architektúra, számítógépes számtani, egyedi számítástechnikai hardver, számítástechnika, programozható logikai és számítástechnikai rendszerek, többprocesszoros és számítógépes architektúra)
 • Leung, Cyril (Vezeték nélküli kommunikáció, mobil rendszerek, multihop mobil hálózatok)
 • Leung, Victor C (műholdas kommunikációs hálózatok, vezeték nélküli és mobil kommunikációs hálózatok, nagysebességű és szélessávú hálózatok, számítógépes hálózatok, adatkommunikáció, telekommunikációs és számítógépes hálózatok, vezeték nélküli és mobil hálózatok, hálózati architektúrák és protokollok, hálózati menedzsment technikák, teljesítményértékelések)
 • Lis, Mieszko (Számítógép és szoftverrendszerek)
 • Madden, John (mesterséges izom, hordható, intelligens anyagok, elektronikus bőr)
 • Marti, Jose (A katasztrófákra adott válaszok számítógépes modellezése, Infrastruktúrák interdependenciák szimulációs (I2Sim) projektje, villamos energia, Energia rendszerek)

Ez a lista a teljes felügyeleti jogokkal rendelkező oktatókat mutatja be, akik kapcsolódnak ehhez a programhoz. Nem minden szereplő lehetséges ellenőrzéseinek teljes listája, hiszen a többi program vagy a teljes jogú felügyeleti joggal rendelkező oktatók nem képesek jóváhagyni a programban részt vevő hallgatók felügyeletét.

 • Mesbah, Ali (Számítógép és szoftver rendszerek, szoftverfejlesztés)
 • Michelson, David (vezeték nélküli kommunikáció, propagáció és csatorna modellezés, alacsony profilú antenna tervezés, vezeték nélküli kommunikációs rendszer teljesítménye, EMI / EMC)
 • Mirabbasi, Shahriar (Analóg és vegyes jelű integrált áramkörök és rendszerek kialakítása, integrált áramköri tervezés, nagy hangsúlyt fektetve a nagysebességű adatátviteli és jelfeldolgozó alkalmazásokra)
 • Nasiopoulos, Panos (Interaktív multimédia (pl. IDTV, DVD), videó közvetítés és streaming, multimédiás middleware, video indexelés és letöltés, digitális videó vízjelzés, következő generációs video- és audiofeldolgozás és tömörítés)
 • Nojeh, Alireza (Nanoszerkezetek (szén nanocsöveken alapulva), szabályozott nanofabrikatáció, elektronkibocsátási jelenségek, elektronmikroszkópia, nanokalibráló rendszerek modellezése és szimulálása)
 • Ordonez, Martin (Energia rendszerek, megújuló energia, szélenergia, napenergia, akkumulátor rendszerek, üzemanyagcellák, elektromos járművek, intelligens hálózat).
 • Pattabiraman, Karthik (szoftver megbízhatóság, számítógépbiztonság, hibatűrő számítás, szoftverbiztonság, számítógépes rendszer megbízhatósága, számítógéphibák, biztonsági kritikus számítógépes rendszerek, szoftverhibák, szoftverhibák, hardverhibák, hardverhibák)
 • Ripeanu, Matei (elosztott rendszerek, peer-to-peer rendszerek, nagy teljesítményű számítások)
 • Rohling, Robert (Orvosi képalkotás, Orvosi információs rendszerek, Robotika, Interventális ultrahang, 3D képalkotás, térösszetétel, Robotikus rendszer kalibrálás, Elasztográfia, BioMEMS, Biomedical Engineering, Orvosi képalkotó és információs rendszerek, robotika, ultrahang képalkotás 2D és 3D, biomedikai technológiákban )
 • Rubin, Julia (a mobil alkalmazások biztonsága és magánéletének védelme, energiahatékonyság mobil és felhő szoftverekben, összetett és együttműködő szoftverfejlesztés)
 • Salcudean, Septimiu (Biomedical technológiák, Haptic interfészek, teleoperáció és szimulátorok, orvosi robotika, képalkotás és interfészek, optimalizálási alapú tervezés, prosztatarák)
 • Servati, Peyman (Energy Systems, Emerging Micro / Nano Technologies)
 • Shekhar, Sudip (Chip tervezés, rádiókommunikáció, mobil kommunikáció, adatkapcsolatok, integrált áramkörök, fotonika, CMOS, vezeték nélküli, elektronika, a tárgyak internetei.)
 • Stoeber, Boris (Microelectromechanical Systems, MEMS, Microfluidics, Sensor Technology, Biomedical Microdevices, Microelectromechanical Systems (MEMS), Microflow Phenomena, Sensor Technology, Integrált mikro-rendszerek biomedikai alkalmazásokhoz és környezetvédelmi ellenőrzéshez)
 • Takahata, Kenichi (Biomedical Technologies, Emerging Micro / Nano Technologies)
 • Tang, Shuo (Biophotonics, biomedikai optika, optikai szövet képalkotó műszer, optikai koherencia tomográfia, multifoton mikroszkópia)
 • Turner, Robin (Biomedical Technologies)
 • Walus, Konrad (Nanoelektronikai eszközök és áramkörök, kvantumpontos cellás automata, egyelektronos tranzisztorok, kvantummechanikai szimulációk)
 • Wang, Zhen (Jelfeldolgozási elmélet és alkalmazások, bioinformatika)
 • Wilton, Steven (integrált áramkörök, rugalmas számítógépes chipek, rugalmas számítógépek, számítástechnika, számítógépes és szoftveres rendszerek)
 • Wong, Vincent (protokolltervezés, optimalizálás, vezeték nélküli hálózatok, intelligens hálózat, gép-gép kommunikáció, RFID és intelligens közlekedési rendszerek)
 • Yedlin, Matthew (földrengések, nukleáris fegyverek elterjedése, nukleáris fegyverek, átkapcsolt osztálytermi pedagógia, geofizika, digitális jelfeldolgozás, elektroencefalográfia)

Legutóbbi doktori idézetek

 • Dr. Farsaei Ahmadreza
  "Dr. Farsaei a fotonikát, a fénytudományt tanulmányozta, olyan technikákat és módszereket fejlesztett ki, amelyek az elektrooptikai szimuláció és a modellezés számos kihívásával foglalkoznak, munkáját olyan iparágvezető fotoneszközökben valósították meg, amelyek különböző alkalmazásokban, többek között telekommunikációban, szórakoztatásban és gyógyszerügyekben .” (2017 május)
 • Dr. Caitlin Schneider
  "Dr. Schneider kifejlesztett új módszereket a vese-szöveti interrogációra ultrahangos és ultrahangos elasztográfiás képalkotás alkalmazásával, amely lehetővé teszi a szövetek merevségének nem invazív mérését, ami a rák és a hegek szöveteinek felépülését jelzi a jobb sebészeti navigáció érdekében a vese egészének általános megfigyelése. " (2017 május)
 • Dr. Andrew Ho
  "Dr. Ho új módszereket fejlesztett ki a folyadékszimulációban a nem-newtoni folyadékok komplex háromdimenziós tartományokban történő vizsgálatához, melynek során a nyál kenőképességét nyelési úton vizsgálta." (2017 május)
 • Dr. Jonas Michael Flueckiger
  "Dr. Flueckiger kifejlesztett optikai alapú bioszenzorokat hagyományos mikrochip gyártási folyamatokkal, kimutatta az ilyen miniatürizált, alacsony költségű szenzorok hatékonyságát a vérvizsgálati alkalmazásokhoz, és kimutatta, hogy az ilyen bioszenzorok képesek átalakítani az orvosi diagnosztikát és az egészségügyi ellátást." (2017 május)
 • Dr. Bojiang Ma
  "A Dr. Ma kifejlesztett új kommunikációs módszereket és erőforrás-menedzsment algoritmusokat a jövőbeli intelligens otthoni hálózatok és az ötödik generációs vezeték nélküli rendszerek számára.A javasolt módszerek és algoritmusok javítják az otthoni lakások életminőségét és növelik a mobil kommunikációs rendszerek hatékonyságát, hogy az élet könnyű és szórakoztató legyen a jövőben. " (2017 május)

Minta tézisfüzetek

Az adat-nyugalmi biztonság elemzése Okostelefonokon
Mimo heterogén sejthálózatok elemzése és tervezése
A MOSFET készülékek kapu-dielektromos csatorna-interfészében a kor előidéző molekuláris jelenségek vizsgálata
Gyors műszerek az áramkörök hibaelhárításához és ellenőrzéséhez az FPGA-ken
A gépi tanulási keretrendszer az időbeli fokozott ultrahangos irányított prosztatarák diagnosztikához
Mikrofluidikus platform a valós idejű tumorsejtek és a tumor szferoid válaszának tanulmányozására krónikus és átmeneti hypoxia esetén
A SIMT architektúrák közötti interaktív szinkronizáció építészeti támogatása
A szilíciumgyűrű rezonátor alapú rendszerek gyakorlati alkalmazása
Az intelligens hálózati alkalmazások kommunikációs technológiáinak elemzése és optimalizálása
Kontextus engedélyezési modellek a jobb adatvédelem érdekében
Mobile edge cloud: számítási ütemezés és gyorsítótár
A működőképes transzformátorok fúvó mozgása és állapotfigyelése
A rugalmas félvezető gyártási eszközök ütemezési technikái
A felszíni elektród-tömbökkel rögzített elektromiográfiai jelek automatizált bomlása
Mozgatható bázisokból történő távműködtetés: modellezés, elemzés, tervezés és kísérletek hidraulikus mozgásplatformtal

Karrier eredmények

2005 és 2013 között 211 diák érettségizett. Ezek közül 200 alsóokból szerzett pályaválasztási információkat (2016 február és május között végzett kutatások alapján):

MINTA MUNKAVÁLLALÓK A FELSŐOKTATÁSBAN

 • British Columbia Egyetem (9)
 • British Columbia Technológiai Intézet (3)
 • Langara Főiskola (2)
 • Teheran Egyetem (2)
 • Kaliforniai Egyetem - San Diego (2)
 • Kínai Tudományos Akadémia (2)
 • University of Calgary (2)
 • Indiai Műszaki Intézet Delhi (2)
 • Katar Egyetem (2)
 • Alberta Egyetem

MINTA MUNKAVÁLLALÓK A FELSŐ OKTATÁSBAN KÍVÜL

 • Amazon (6)
 • Intel Corporation (5)
 • Qualcomm (4)
 • Microsoft (4)
 • BC Hydro (4)
 • BC Rákellenes Ügynökség (3)
 • Pont szürke kutatás (3)
 • BroadbandTV Corp. (3)
 • AMD (2)
 • Fortinet Technologies Inc. (2)

MINTA MUNKAVÁLLALKOZÁSOK A FELSŐ OKTATÁS KÍVÜL

 • Szoftverfejlesztő mérnök (7)
 • Mérnök (6)
 • Kutatási tudós (4)
 • Kutatási mérnök (4)
 • Senior tanácsadó (3)
 • Felsőmérnök (3)
 • Beágyazott szoftverfejlesztő (3)
 • Rendező (3)
 • Vezérigazgató (3)
 • Szoftverfejlesztő (3)
 • Ph.D. PÁLYÁZATI OUTCOME KUTATÁS

Megtekintheti az UBC Ph.D. karrier-eredményeinek teljes körű jelentését. diplomások az eredményekről. UBC .ca.

NYILATKOZAT

Ezek az adatok a történeti foglalkoztatási információkat reprezentálják, és nem garantálják a programban végzettek jövőbeni foglalkoztatási esélyeit. Csak tájékoztató jellegűek. Az adatokat gyűjtöttük vagy alumni felméréseken vagy internetes kutatásokon keresztül.

KARRIER OPCIÓK

Az elektrotechnikai és számítástechnikai doktori program a hallgatókat közvetlenül a szakképesítés megszerzése után, illetve a közoktatási kutatási pályafutását folytatja. Néhány legújabb diplomásunk most dolgozik a Google, a Microsoft, a Facebook, az Intel, a Samsung, a D-hullám, a BC Hydro, a Bell Mobility, a Sierra Wireless, a PMC-Sierra, a TELUS, a Montreal Bank, a BC Children's Hospital, , Drobo, Siemens Magyarország, Celestica, Cisco, Alpha Technologies, stb. a diplomások is folytatták, hogy folytassa a Ph.D. velünk a UBC . Néhány diplomás PhD fokozatot szerzett olyan intézményekben, mint Stanford, MIT, UC Berkeley és Hong Kongi Egyetem. A végzős hallgatók közül néhány cégeket is alapított; egy közelmúltbeli példa a Veridae, amelyet a Tektronix szerzett.

követelmények

TOEFL (IBT) ÁLTALÁNOS JELZÉSI KÖVETELMÉNYEK

100

 • a Reading 22-ben
 • ibT írás 21
 • ibT hallgatás 22
 • ibT beszéd 21

IELTS ÁLTALÁNOS JELZÉSI KÖVETELMÉNYEK

7.0

 • IELTS Reading 6.0
 • IELTS írás 6.0
 • IELTS Listening 6.0
 • IELTS beszéd 6.0

FELHASZNÁLÓI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI KÖTELEZETTSÉGET?

Nem

ELŐZETES KÖVETELMÉNYEK

A Ph.D. A programnak rendelkeznie kell egy tantárgyi és tézis alapú mesterképzéssel, és a hivatkozásoknak tartalmazniuk kell egy részletes levelet a témavezetőtől. Azok a pályázók, akik csak egyetemi alapképzést végeztek, általában nem jogosultak a Ph.D.-re. program. Azok a pályázók, akik csak egyetemi végzettséggel végeztek, csak egy év további tanfolyamokat tölthetnek be Ph.D. részeként. program.

EGYÉB KÖVETELMÉNYEK

Minden pályázó üdvözlendő, hogy benyújtja a GRE pontszámot, és míg a GRE pontszámok nem kötelezőek, a nemzetközi diákoknak erősen ajánlott benyújtani őket. Kérje a GRE-t, hogy nyújtsa be vizsgálati jelentését az UBC a 0965 ( UBC ) intézményi kód segítségével. Azok a pályázók, akik a közelmúltban (5 éven belül) diplomát szereztek az alábbi országok valamelyikében, nem kell nyelvi pontszámot benyújtaniuk: Ausztrália, Kanada, Írország, Új-Zéland, Dél-Afrika, Egyesült Királyság, Egyesült Államok és az angol nyelvű országok a Nyugat-Indiában. Azok a pályázók, köztük a kanadaiak, akik legutóbb diplomázták más országokban, be kell nyújtaniuk egy aktuális TOEFL vagy IELTS (akadémiai, nem általános) pontszámot. Hacsak az adott ország valamelyik országában nem szerezted diplomáját az alkalmazásod elmúlt 5 évében, hivatalos, aktuális nyelvi pontszámra van szükségünk, és nem térünk el ettől a követelménytől. Tanszékünk nem tartja feltételes befogadást a függőben lévő angol nyelvtanfolyam esetében.

Finanszírozási lehetőségek

Az ECE részlegénél a beutazást a pénzügyi támogatástól elkülönítve kell figyelembe venni. Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre néhány tanuló számára. A tanuló feladata annak biztosítása, hogy elegendő pénz álljon rendelkezésre a diploma megszerzéséhez. A tanszék nagyon erős kutatási fókusszal rendelkezik és rangsorolja az egyiket az ECE osztályok között Kanadában az NSERC kutatási finanszírozásonként professzoronként. A diákoknak fel kell venniük a kapcsolatot a potenciális felügyelőkkel a kutatási asszisztensek finanszírozásával

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus University of British Columbia - Faculty of Applied Science »

Utoljára frissítve December 14, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 - 6 Év
Nappali
Price
4,897 CAD
$ 4,897.83 éves tandíj kanadai állampolgárok, állandó lakosok, menekültek, diplomák; $ 8,604.66 Tandíj évente a nemzetközi hallgatók számára
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date