Filozófiai doktor (DPHD)

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Az USQ akár 25% -os nemzetközi hallgatói ösztöndíjakat kínál.
Tudjon meg többet az alábbiakban kínált ösztöndíjakról:

Nemzetközi szállás ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ápolási ösztöndíj

Szenvedélye van a kutatás iránt?

A filozófia doktora (PhD) valamennyi tanulmányi területen elérhető kutatási fokozat, amely biztosítja a készségeket, hogy hatékony kutató lehessen a korábban tanulmányozott tudományágban. A filozófiai doktor vállalkozásával kiterjedt szellemi szabadsága lesz, hogy eredeti és jelentõs mértékben hozzájárulhasson tanulmányainak területéhez.

Az USQ akadémikusokat az egész világon elismerték kutatási kiválóságukkal. Néhány olyan projekt, amelybe be tud lépni, élen jár az élvonalbeli kutatásban. Kutató hallgatóként elkötelezettségét és támogatását vállalná, hogy értelmes módon változtasson a társadalomban.

Az USQ elkötelezett a kutatási képzés kiválósága iránt, és hallgatói számára minőségi kutatási képzési tapasztalatokat biztosít. Fenntartjuk jelentőségünket a kutatásban azáltal, hogy helyi és nemzetközi kutatási hálózatokon keresztül kapcsolódunk az iparhoz és az üzleti vállalkozásokhoz.

A PhD-t az év folyamán bármikor megkezdheti. A PhD elindításához tisztáznia kell a kutatási témát, és meg kell keresnie egy akadémiai alkalmazottat, aki a felettese lesz. Ez néha időt vehet igénybe, ezért bölcs dolog több hónapot hagyni a lehetséges felügyeletekkel folytatott megbeszélésekre és az Ön jelentkezésének megfontolására.

Karrier eredmények

A filozófia doktorával való diplomás ideális, ha az iparban, a tudományos életben vagy a kormányzatban karriert szeretne folytatni, amelynek szakterülete a kiválasztott terület.

Belépési követelmények

A pályázóknak a következők egyikének kell rendelkezniük:

  • alapképzettség első osztályú kitüntetéssel vagy második osztályú kitüntetéssel (A osztály) vagy azzal egyenértékű, vagy
  • mesterfokozat (jelentős kutatási elemmel), vagy
  • egyéb képesítés és / vagy tapasztalat, amely megegyezik a második osztályú kitüntetéssel (A osztály), az adott kar által megfelelőnek ítéltnek.

Angol nyelvi követelmények

Meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ehhez a programhoz legalább IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű szükséges .

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, jelentkezhet egyetemi engedéllyel rendelkező angol nyelvű program tanulmányozására.

Vegyes

Az egyetemen Külső
Szemeszter bevitel: 1. szemeszter (február)
2. félév (július)
1. szemeszter (február)
2. félév (július)
Egyetem: Ipswich, Springfield, Toowoomba -
Díjak: Teljes belföldi fizetési hely
Nemzetközi teljes díjfizetési hely
Kutatási képzési program (RTP) - Díjkompenzációs rendszer
Teljes belföldi fizetési hely
Nemzetközi teljes díjfizetési hely
Kutatási képzési program (RTP) - Díjkompenzációs rendszer
Általános időtartam: Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben is tanulmányozható
(a nappali tagozatos hallgatók általában 3-4 év alatt teljesítik).
Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben is tanulmányozható
(a nappali tagozatos hallgatók általában 3-4 év alatt teljesítik).
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb