Filozófiai doktor teológia (PhD)

Általános információk

Program leírás

Ph.D. A program felhívja a jelölteket innovatív kutatások elvégzésére. A sikeres jelöltek teológiai (és kapcsolódó) tantárgyak oktatására jogosultak az egyetemeken, a szabad művészeti főiskolákon és a teológiai iskolákban. A jelöltek felkészültek az egyházi és rokon szervezetek vezetői pozícióira vagy akadémiailag továbbfejlesztett miniszteri gyakorlatokra is.

Wycliffe Ph.D. A programot a Toronto School of Theology irányítja. A hallgatók közvetlenül a TST-hez jelentkeznek, de a Wycliffe-t nevezik otthoni főiskolájuknak.

120000_bible-biblia-book-bindings-1112048.jpg

Kinek szól?

Azok, akiknek előzetes teológiai képzettségük van és képesítő diplomával rendelkeznek, akik meg akarják szerezni az analitikai készségeket, módszertani szigorot és tudásbázist, amelyek lehetővé teszik számukra innovatív kutatások elvégzését szakterületük élvonalában.

Ideje befejezni

Négy év teljes munkaidőben; legfeljebb hat év

Alkatrészek

  • Hat tanfolyam a hallgató által választott szakterületen, több mint 90 posztgraduális képzésből.
  • Készítsen egy legfeljebb 80 000 szóból álló, jelentős kutatási tézist, amelyet a Wycliffe College karának tagja Wycliffe College .
  • Két kohorsz tanfolyam a kutatásról, az ösztöndíjról és a pedagógiáról.
  • Fejlessze kompetenciáját legalább két, az angol nyelven kívüli kutatási nyelven.
  • Négy éves nappali tagozatos tanulmány, legfeljebb hat év a tanulmányok befejezéséig.
  • A tanfolyam végén teljesíts két kvalifikációs vizsgaot.123165_PhDProgram.jpg

Hogyan kell alkalmazni

A torontói teológiai iskolába való felvételi kérelem, amely meghatározza a pályázó tudományos hátterét és céljait.

ösztöndíjak

A jelentős ösztöndíjak belföldön és nemzetközileg is elérhetők, ideértve a Thompson doktori ösztöndíjat és a Weston doktori ösztöndíjakat. A kanadai doktori teljes tandíj ösztöndíj fedezi a pénzügyi igényt tanúsító belföldi hallgatók 5 éves oktatási költségeinek 100% -át.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our goal is to challenge and encourage those who seek a greater understanding of the transforming power of Jesus Christ and to equip, through excellence in theological scholarship and spiritual format ... Tovább

Our goal is to challenge and encourage those who seek a greater understanding of the transforming power of Jesus Christ and to equip, through excellence in theological scholarship and spiritual formation, those who are called to ministry or academic pursuits. Kevesebb