Foglalkozási terápiás doktori program

A Rocky Mountain College Foglalkozás Doktori Program az egyik első Montana alapú foglalkozási terápia doktori programok Montana államban. A post-érettségi, belépő szintű szakmai doktori fokozat, pályázóknak meg kell felelniük az összes követelménynek a bachelor fokozatot, mielőtt a matriculation a programba. A program teljes időtartama 115 óra, 3,0 év (9 félév). A tanterv tartalmaz két 12 hetes terepmunka tapasztalatot és egy 16 hetes doktori tapasztalatot.

Mi a foglalkozási terápia?

Foglalkozási terápiák kérdezik Mit számít neked? nem Mi a baj veled?

A legegyszerűbbek szerint a foglalkozási terapeuták és a foglalkozás-terápiás asszisztensek segítik az egész életen át tartó embereket abban, hogy részt vegyenek a kívánt dolgokban, és a mindennapi tevékenységek (foglalkozások) terápiás használatán keresztül kell megtenniük. A közös foglalkozási terápiás beavatkozások közé tartozik a fogyatékossággal élő gyermekek teljes körű részvétele az iskolai és társadalmi helyzetekben, a sérülésből visszaszerzett emberek visszaszerzéséhez, valamint az idősebb felnőttek fizikai és kognitív változásokhoz (AOTA.org) történő támogatásához.

RMC OTD misszió nyilatkozat

A Rocky Mountain College Foglalkozási Terápiás Doktori Program a klinikákat, pedagógusokat, kutatókat és a jövőbeli vezetőket előkészíti a szakmában bevont, tapasztalati és bizonyítékokon alapuló oktatási lehetőségek révén, hogy bővítse ismereteiket a foglalkozás egészségügyi előnyeiről és lefordítsa ezt a tudást a különböző terápiás beállításokra.

Ezzel a küldetéssel teljesítjük alapvető értékeinket:

  1. interdiszciplináris terápiás megközelítések értékelése (1. téma)
  2. a sokféleség és a közösség bevonása (2. téma)
  3. az egész életen át tartó tanuláson alapuló tanulás támogatása (3. téma)
  4. a foglalkozás-alapú, ügyfélközpontú szolgáltatásnyújtás alapvető értékének támogatása a betegek egészségének, jólétének és életminőségének javítása érdekében (4. téma)

Alapító Program igazgató

Szenvedélyes vagyok a foglalkozási terápia szakmájával kapcsolatban. Mind a gyermekgyógyászatban, mind a geriátriában gyakoroltam Észak-Karolinában, Texasban, Kansas-ban és Virginia-ban. Az elmúlt négy évben voltam az OT programigazgatója a James Madison Egyetemen Virginia-ban. 30 év után itt az ideje, hogy hazaérjetek. Annyira örülök, hogy a Rocky Mountain College dolgozom, hogy klinikai doktorát kínáljon a foglalkozási terápiában.

Twylla M. Kirchen, Ph.D., OTR / L

RMC OTD program, alapító igazgató
twylla.kirchen@rocky.edu
Önéletrajz
540.746.6640

A Rocky Mountain College foglalkozás-terápiás doktori fokozatának programja jelenleg az Akkreditációs Tanács (ACOTE) akkreditációjává válik. 4720 Montgomery Lane; Suite 200; Bethesda, MD 20814-3449; 301-652-2682; www.acoteonline.org. Az NBCOT-nál a National Care Certification of Occupational Therapy (NBCOT) Nemzeti Egészségtanúsítási Tanulmányi Nyilatkozat az NBCOT honlapján érhető el. Rocky Mountain College NBCOT Nemzeti Tanúsító vizsga adatai akkor érhetők el, ha a program teljes ACOTE akkreditációt kap, és az első tanulói kohorsz után ül a vizsga.

Graduation követelmények

A diákoknak meg kell felelniük az alábbi követelményeknek, hogy diplomát szerezzenek az RMC OTD programból:

  1. Sikeresen teljesítse az összes tudományos követelményt, és jó helyzetben legyen a kollégiummal.
  2. Amennyiben az ilyen információkat a Főiskola tudomására hozza, megítélése szerint a szükséges szakmai színvonalat, karaktert és szakmai ígéretet mutat.
  3. Megfelelően megoldja az akadémiának fizetendő pénzügyi kötelezettségeket.
  4. Mutassa be a műszaki szabványok kompetenciáját.

Az érettségi teljesítésének végső felelőssége a hallgató, ezért minden hallgatónak meg kell ismernie nem csak a tantervet, hanem a kollégium akadémiai szabályait is.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Price
12,000 USD
Ár félévenként.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019