Hivatalos doktori program építészeti és urbanisztikai

Általános információk

10 locations available

Program leírás

boltív

Bevezetés

A hivatalos program Doktori „Építészeti és Urbanisztikai” Ez által szervezett, a University of A Coruña. Mivel egyetlen diplomát a University System of Galicia célja, hogy összegyűjtse a kutatási tevékenységek e diszciplínák a Galíciai Autonóm Közösség, de anélkül, hogy akár a terjeszkedés nemzeti és nemzetközi szinten.

A program célja, hogy a vonat az orvosok a különböző tudományágakban Építészeti és Urbanisztikai. Mivel ez válaszoljon a kérdéseikre nagyon különböző területeken, a program hét kutatási irány, hogy foglalkozzon a területek saját építészet és várostervezés a tudás és ezáltal a diákok tudását és diplomáját. Ezek a következők:

 • Tér és építészet Project
 • Structures in Architecture
 • Genesis, Nyelv és képviselet Architecture
 • Matematika alkalmazott kontinuum
 • Heritage Theory and History of Architecture
 • Tervek és projektek. Tervezés a táj és a város
 • Rehabilitáció, új építési rendszerek és Fenntarthatóság az építészetben

E sokaságának kutatási irány az, hogy összegyűjti az összes lehetőséget a doktori disszertáció területén építészeti és urbanisztikai, irányított vagy területek ismeretei, így a lehetőséget nyújt a kutatás minden építész.

Miért érdemes a mértéke

A cél ennek a programnak az, hogy a diákok, akik úgy döntenek, hogy elérjék a szükséges készségeket a doktori disszertáció. Ez magában foglalja mind módszertani szempontok és bizonyos technikák, amelyek lehetővé teszik a fejlesztési eredeti kutatás és az elégséges szintet kell bemutatni és megvédeni.

A fő cél az építészet és valószínűleg mindig létrehozását, a munkát, továbbra is elsősorban a művészi értékeket. Az építészet egyik Képzőművészeti és így a teremtés és a kreatív folyamat elengedhetetlen. De míg az architektúra nem lényegtelen a művészet, hanem támogatni kell a számos anyagi elemek nagyon sajátos tulajdonságokkal, amelyek befolyásolják elkerülhetetlenül a tervezési folyamat. Ezért a kutatás nagyjából olyan folyamat, amely valamennyi építészeti tény. És meg kell vizsgálni a formák, funkciók, anyagok, eljárások, építési, szerkezeti berendezések vagy rendszerek, az alapvető tudományok, stb Szintén a szempontjait építészettörténeti, mind a tudás és a vezető lehetséges beavatkozások.

Ezen túlmenően, az architektúra elkerülhetetlenül kapcsolódik az építőiparban a legfontosabb az ország gazdasági tevékenység ágazatban. Ezért a kutatás, a fejlesztés és az innováció ezen a területen rendkívül fontos, és kihívást jelent és a karrier lehetőséget diplomások.

Mit tanulni

Alapvetően megtanulod, hogy egy doktori disszertáció. De annak megvalósítása megköveteli, hogy a doktorandusz megszűnik puszta információ címzettjének lenni generátor is. Ez az, hogy átalakítsa hallgatói kutató. Ez lehetővé teszi, hogy a jövőben, hogy a kihívásokra az innováció építészeti vagy városi területen, melyek a végső cél a doktori program.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

 • Tér és építészet Project.
 • Structures in Architecture.
 • Genesis, Nyelv és képviselete Architecture.
 • Matematikai módszereket kontinuum.
 • Heritage Theory and History of Architecture.
 • Tervek és projektek. Tervezés a táj és a város
 • Rehabilitáció, új építési rendszerek és Fenntarthatóság az építészetben

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

kiegészítő termékek

 • Technológiai Kutatási módszerek az építészetben.
 • Műszaki Kutatási és Dokumentációs Architecture
 • Elmélet és Módszer Általános és Urbanisztikai.
 • Ellenőrzés szerkezetek.
 • Emelési technikák Graph és helyreállítását.

Képzési lehetőségek Program

Mivel a doktori program ösztönzi a hallgató, felügyelete alatt az oktató és / vagy felügyelő végre képzési tevékenységek, amelyek célja, hogy befejezzék a képzés, különösen:

 1. Részvétel konferenciákon, tudományos üléseken.
 2. Írásban tudományos közlemény Építészeti és Urbanisztikai.
 3. Marad más kutatóközpontok.

szakmai és tudományos eredmények

A jelenlegi program helyébe lép a korábbi programok, amelyek kapcsolódnak a School of Architecture, hosszabb távon, és lehetővé teszi számunkra, hogy konkrét adatokat. Eddig a ETSA alakult a különböző programok több mint 50 orvos. Sokan közülük már beépült az egyetemi oktatás által megkövetelt ennek a követelménynek. De sokan fejlesztettek tevékenységüket az egyetemen kívül dolgozó pozíciók nagy felelősség vezető nemzetközi vállalatok.

Ajánlott profil

Az emberek a mértéke Architect (cím oltás), diplomát Architecture (cím megszűnése), vagy Graduate Studies in Architecture és Mester Architecture.

Kivételesen, doktori hallgatók a többi rokon képesítéssel kell ismerni, hogy az architektúra szerint a Tanulmányi Bizottság. Ebből a célból az egyetemi tananyag és kutatási pályázók minden esetben mérlegelni.

Utoljára frissítve Július 2017

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb