Hivatalos doktori program az információs technológia és a kommunikáció

Általános információk

10 locations available

Program leírás

Bevezetés

A program PhD Informatikai és Hírközlési Ez adta az első alkalommal a 2000/2001 tanévben, amely egybeesik a létrehozását Egyetem az azonos nevet. A tudás területek a Department of Computer Science and Artificial Intelligence és Telematikai Tanszék, amely meghatározza az alapvető tartalmát a program. Megalakulása óta, a program középpontjában a doktori kutatás ezeken a területeken, ahol a sok alkalmazás, felülmúlva minden évben a kereslet a helyet biztosítanak.

A fejlesztés a felhívás a „információs társadalom” és a többi „tudástársadalom” vált a számítógépes ipar és a telekommunikációs az egyik legaktívabb, nagyobb növekedést és nagyobb súlyt mutatók makrogazdasági minden fejlett országban.

Az Európai Bizottság azt mutatja, az elmúlt években egy speciális érdeklődés a munkahelyek / kutatás kapcsolatos információs társadalom erősítésével új technológiák alkalmazása valamennyi szociális szférában (elektronikus kormányzati, e-tanulás, e-egészségügy és eBusiness. stb.)

Így dolgozunk hálózatos információs rendszerek magában foglalja a több technológiák: hálózatépítés, multimédiás, intelligens rendszerek, fejlesztési és tesztelési módszertanok, tudásmenedzsment és fejlesztése hibrid rendszerek, többek között. Mindez vonatkozik a bioinformatika, a környezetvédelem, az alapvető tudományos, mérnöki, stb Ezért úgy véljük, hogy a javasolt PhD program egy nagy érdeke, hogy egyetemi és társadalmi környezet érte.

Miért érdemes a mértéke

IKT az egyik fő mozgatórugója az innováció a kis- és közepes vállalkozások számára, hogy javítsák versenyképességüket belföldön és külföldön egyaránt. Például az egyetemi szintű, a spin-off generált Universidade da Coruña, a legnagyobb arányban már az IKT területén, bemutatva a gazdasági életképesség és a vállalkozói szellemet. Amellett, hogy minden pályázati felhívások, mind a kutatás és az innováció regionális, nemzeti és európai szinten, az IKT magukat alkalmazni más területeken továbbra is alapvető része.

Mit tanulni

Ez doktori, fő célja, az akvizíció a hallgatók a szükséges készségeket, hogy képes legyen megbirkózni a befejezése egy doktori disszertáció. Amellett, hogy ezeket a képességeket, a célja, hogy pontosabb képet, amit a jelenlegi helyzet a kutatási terület, s hogyan munkát. Jövő doktori disszertáció lenne összpontosítani néhány olyan terület, ahol a különböző kutatócsoportok Tanszék dolgoznak, és azokat, amelyeket a részben a kutatási vonalak. A hallgató össze két vagy több ilyen területen a jövőben dolgozat.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

 • számítási Astrophysics
 • evolúciós számítás
 • Fogalmi és számítógépek Kémia
 • Számítógépes kreativitás
 • Szoftver értékelési folyamat
 • Együttműködésben szűrés
 • Tudásmenedzsment
 • Holonok és informons
 • orvosbiológiai informatikai
 • Data Integration
 • Módszerek és mutatók a szoftver folyamat
 • Monitoring és képelemző a tengeri környezet különböző tanulmányok
 • információ visszakeresés
 • Biomedical Systems és Bioinformatikai
 • Coneccionistas rendszerek
 • Systems Information Security

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

Képzési lehetőségek Program

Presentation Day

A cél az, hogy megismertesse a hallgatókat a kutatócsoportok teszik ki a doktori program, hogy a diákok tudják, a különböző kutatási területeken a program.

Ezen felül a diákok fogják bemutatni a folyamat befejezése egy doktori disszertáció, és a hallgató kapcsolata a rendező.

A konferencia egészíti ki a tapasztalat más végzős hallgatók, különösen az idősek, hogy kiemelje fontos kérdések, és fontos tapasztalatokat.

Bevezetés a Research

A fő cél ennek a tevékenységnek, hogy a diákok megértsék, mit jelent egy kutatási projekt, és képes legyen közzéteszi a kutatásaik eredményeit.

Az IKT-kutatás

A cél ennek a tevékenység kettős. Egyrészt, doktoranduszok kell mutatnia a kutatás előtt más doktori diákok és kutatócsoportok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy értékeljék munkájukat és prezentációs készség. Sőt, azt is lehetővé teszi a hallgatók első kézből kutatási kollégája, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtalálják metszéspontjait és javaslatokat tenni, illetve az új ötleteket.

Mobilitás

Az egész doktoranduszok mobilitását fogják ösztönözni, hogy végezzen kutatást látogatások más csoportok nemzeti és nemzetközi kutatás.

Mert gólya, hálózatba más kutatócsoportok kapcsolódó témájú sor kerül. Ez fog történni, amikor csak lehetséges, a konferenciákon, vagy ha nem telematikai kapcsolatok.

Az összes többi diák, kutatások marad kutatócsoportok ösztönözni és támogatni kell a támogatási kérelmet az erre a célra.

szakmai és tudományos eredmények

A cél ennek a doktori program célja, hogy szakemberek képzése területén az információs technológia és a kommunikáció két okból:

 • fejleszteni a tudományos kutatás és az oktatási tevékenység felsőoktatási és / vagy
 • Az elektromos berendezések K + F magánvállalkozás.

Mint már említettük, az IKT az egyik fő mozgatórugója az innováció kis- és közepes vállalkozások számára, hogy javítsák versenyképességüket belföldön és külföldön egyaránt.

Ajánlott profil

A hallgatók a doktori program kell megszerzett tudás mérnöki vagy diplomát számítógép-tudomány és / vagy az információs technológiák és a kommunikáció. Az is érdekes, hogy a doktori program a diákok, akik nem szereztek technológiai ismeretek a számítástechnikában, kiegészítve a alapképzést a mester, hogy egy számítógépes kiegészítő, mint például a biológusok például vagy kémiai teljesítő kialakulását mester bioinformatikai profilt.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb