tengeri

Bevezetés

Ez PhD program jött létre az Campus Nemzetközi Excellence "Campus do Mar" a válasz a három galíciai egyetem és Észak-Portugália (Aveiro, Minho, Tras-os-Montes e Alto Douro), a CSIC és IEO, a hozzon létre egy ajánlatot végzős globális jövőkép és több éves tervezés, a nemzetközi és határokon átnyúló jellege, amely kap vonzza diákoknak a különböző nemzetiségű, akik úgy vélik az összesítése alapján létrehozott intézmények körül Campus do Mar, mint a preferált forma doktori szintű célt.

Miért érdemes a mértéke

A cél a doktori program célja, hogy a vonat a legjobb szakemberek és kutatók a tudomány, a technológia és menedzsment, amely a tengeri különböző gazdasági és társadalmi alkalmazások, termelő minőségi kutatás és a nemzetközi hatás, és a legjobb ipari eszközöket, hogy javítsák versenyképességüket a globális piacon.

Mit tanulni

DO MAR * magában foglalja a kutatás vonalak amely a négy kutatási klaszterek (12 szakterületeiket) a CEI Campus do Mar:

 • K + F klaszter óceánmegfigyelő és globális változás. Szakterületek: Watching the Ocean; Global Change.
 • K + F klaszter fenntartható használata a tengeri erőforrások. Szakterületek: Management és a források felhasználása; akvakultúra; Átalakítás és hasznosítási.
 • K + F klaszter Integrál Management of the Sea. Főbb szakterületei: Analysis and Environmental Assessment a tengerparti övezet; Tengerparti tervezés; A part menti és tengeri biztonság védelme Engineering és a szabályozás.
 • Cluster K + F Haladás Technology, Engineering and Management. Szakterületek: Naval Műszaki és rendszerek; Infrastruktúrák Port Management, tengeri szállítás, Menedzsment, a jog és a versenyképesség; Energy.

A gazdag kínálat teszi DO MAR * magában foglalja a több száz kutató kész felügyelni doktori tézisek Science, Technology and Management a tengeri környezet.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

 • integrált gazdálkodás a tenger
 • Óceánmegfigyelő és globális változás
 • A technológiai fejlődés, és Menedzsment
 • Az erőforrások fenntartható használatának

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

kiegészítő termékek

 • Ocean fizika és a globális változások
 • Légkör-óceán kölcsönhatás
 • globális változás, a tengeri erőforrások és a biológiai sokféleség
 • Értékelése és kezelése halak és kagylók erőforrások
 • És hasznosítása melléktermékek tengeri eredetű
 • új tenger gyümölcsei
 • Szeminárium a tudományos írás
 • A tengeri környezet nyomon követése és diagnózis
 • Geographic Information Systems. Alapok és elemzés
 • Oceans of Crime: okai és következményei az új formáinak a tengeri kalózkodás
 • Omika technológiákat. NGS adatok elemzése, RNS-Seq és HPLC-Seq

Képzési lehetőségek Program

DO MAR * tartalmazza a képzési tevékenységek formájában kurzusok és szemináriumok multidiszciplináris és rugalmas, így minden diák által felügyelt ezek igazgatói vagy igazgatói, választhat kurzusokat, hogy a teljes képzési kínálat Doktori Program.

A képzési kínálat szerkezete három típusú tanfolyamok, hogy a diákok meg kell felelnie egy minimum 8 ECTS a továbbképzésekkel és minimum 14 ECTS minden haladó tanfolyamok + cross képzések képzés.

szakmai és tudományos eredmények

DO MAR * forma szakember minden területén Science, Technology and Management of tengeren tengeri biológia, a tengeri mérnöki, a halászati ​​gazdaságot.

Ajánlott profil

A hallgatók érkeznek különböző mértékben összeegyeztethető a céljai és hatóköre a program, amely nyilvánvalóan a tengeri környezetre, amely minden esetben az útmutató a tanuló eléréséhez ezt a programot.

Különösen ajánlott a fokban vagy fok Marine Sciences, biológia, kémia, és Környezettudományi Kar. Szintén Pályakezdő diplomások Közgazdaságtudományi, jogi, szociológiai, politológiai és fok Bölcsészettudományi és Egészségtudományi.

Hasonlóképpen fokozatok Food Technology, Naval Engineering, Industrial Engineering, Építőmérnöki, Távközlési és navigáció.

Egyéb képesítés tekinthető megfelelőnek a véleménye az Akadémiai Bizottság, különösen a hasonló tartalmat kapnak különböző nevek más országokban. Korábbi tanulmányok is ajánlott a hivatalos mester fokozatot orientált azonos profilokat. Ugyancsak ajánlott egy jó angol nyelvtudás, a szint, amely kifejezetten az adott program követelményeit.

Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

27 további kurzus Universidade da Coruña »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint