Hivatalos doktori program gazdasági elemzés és az üzleti stratégia

Általános információk

10 locations available

Program leírás

strat

Bevezetés

A hivatalos program Egyetemközi PhD gazdasági elemzés és az üzleti stratégia Ez tükrözi a szándékát, hogy egy programnak, doktori fokozat különböző területeken Gazdaságtudományi Kar Közgazdaságtudományi Egyetem Coruña, Santiago de Compostela és Vigo, kutatások megbízható minőségű publikációk tudományos folyóiratokban nemzetközi presztízsét. A cél az, hogy a vonat a kutatók képesek műveiket tudományos folyóiratokban jelen a Journal of Citation Report (JCR). Következésképpen, a program célja, hogy készítsen a diákok, akik képesek kezelni könnyedén elméleti modellek és a készségek használatához szükséges ökonometriai módszerek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy információkat szerezzen tesztelhető empirikus gazdasági adatok.

Miért érdemes a mértéke

A program célja, hogy szakemberek képzése, képes arra, hogy a készségek használatát elméleti modellek és technikák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy információkat szerezzen tesztelhető empirikus gazdasági adatokat, hogy dolgozzon ki egy tudományos vagy szakmai karrier.

Mit tanulni

Sok kutató vesz részt ebben a doktori képzés beépülnek kutatócsoport hivatkozni a University System of Galicia, vagy más kutatócsoportok jutnak finanszírozáshoz a különböző nemzeti vagy európai versenyképes hívásokat.

Program célja, hogy minden diák van beépítve az egyik kutatócsoport, amelyben a kutatók promóterek E program szerint vannak csoportosítva. Az egyesület a program az Európai Program EDEEM lehetőséget kínál a diákcsere és megszerzésére a közös diplomát két partner egyetemeken. Azt is kínál lehetőséget a hallgatók számára az európai finanszírozás megvalósításához a doktori vagy tartózkodás minden a partner egyetemek.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

 • Elemzés a gazdaságpolitikák
 • gazdasági és pénzügyi elemzés
 • Dinamikus makrogazdasági elemzés
 • Marketing és piackutatás
 • stratégiai magatartás és a játékelmélet
 • A nemek közötti egyenlőtlenség és a gazdaság
 • Egészségügyi közgazdaságtan és a család
 • térbeli, városi, regionális és nemzetközi gazdaság
 • ipari gazdaság és az információs
 • Környezeti és természeti erőforrás gazdaságtan
 • gazdasági történelem
 • kvantitatív módszerek
 • Szervezet és vállalati stratégia

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

Képzési lehetőségek Program

 1. Részvétel a tervezett szemináriumok: Várható program a diákok részt vesznek, hogy rendszeresen a szemináriumba, akár fizikailag, ha a szeminárium az Egyetemre, ahol van bejegyezve vagy videokonferencia egyébként korábban olvassa el a üzemelnek, és felteheti kérdéseit, és észrevételeiket. szembe ellenőrzés. Az Akadémiai Bizottság köteles egyéni jelentést a látogatottsága minden diák szemináriumok.
 2. Speciális kurzusok a határon kutatás: A CAPD ütemezni konkrét tanítani neves kutatók, amelynek célja, hogy a hallgatók a tudás határainál egyes vonalak kutatási program saját tanfolyamok. szembe ellenőrzés.
 3. Csomag más kutatóközpontok: A érdekében, hogy bemutassa a doktori disszertáció lesz szükség a diákok , hogy töltsenek ki egy tartózkodás legalább 3 hónapig kutatóközpont külső egyetemek Galícia, a kutatócsoportok a program fenntartása tudományos együttműködés . Research Center jelentést és összefoglaló a támogatott tevékenység a tudományos igazgató a központ, ahol már tartózkodásuk alatt.
 4. Rendszeres előadások az állam a kutatás: At a végén az egyes programok éves doktori hallgató / a lesz, hogy bemutatták az állapot a kutatási projekt egy szemináriumon, amely bemutatja néhány tagja az akadémiai bizottság, és a tanárok materia.La programot szakemberek tudományos bizottság értékeli a projekt bemutatása, beleértve az esetleges javaslatokat a fejlesztésre.
 5. Részvétel konferenciákon: A Tanulmányi Bizottság szerint a rendező a dolgozat, biztosítják, hogy a második évben, a diákok részt vesznek legalább egy kongresszuson vagy nemzeti vagy nemzetközi tudományos konferencia minden tanévben. Elfogadása érdekében, hogy jelen a kongresszuson. Értékelése azt a tudományos bizottság, ha szükséges. Bemutatása igazolás részvétel kongresszuson vagy tudományos konferencián írása papírok: harmadik éve során minden hallgató kell írni legalább egy munkaanyagot, amely ideális esetben támogatni fogja a járulékok , hogy lehetne konferenciákon és / vagy tudományos üléseken. A munkaanyag kell írni angolul vagy lesz, szükségszerűen, angol nyelvű változat. A hallgató továbbította az angol nyelvű változat a munkaanyag a CAPD beépülését e dokumentum rekord tevékenységét.

szakmai és tudományos eredmények

A program célja, hogy szakemberek képzése, képes arra, hogy a készségek használatát elméleti modellek és technikák, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy információkat szerezzen tesztelhető empirikus gazdasági adatokat, hogy dolgozzon ki egy tudományos vagy szakmai karrier.

Ajánlott profil

 1. Általában való hozzáférés hivatalos doktori program akkor kell, hogy rendelkezzen a spanyol hivatalos fokozat, vagy azzal egyenértékű, és a Mester.
 2. Ők is elérheti azoknak, akik kapcsolatba a következő esetekben:
 • Mivel a birtokában spanyol hivatalos egyetemi vagy más tagország az Európai Felsőoktatási Térség, amely lehetővé teszi a hozzáférést a mester szerint a 16. cikk rendelkezéseinek királyi rendelet 1393/2007, október 29-i és telt legalább 300 kredit minden hivatalos egyetemi tanulmányok, amelyek legalább 60, nem lesz mester szinten.
<li>   Birtok&aacute;ban az egy spanyol hivatalos c&iacute;me gradu&aacute;lis &eacute;s posztgradu&aacute;lis, amelynek id&#337;tartama, &ouml;sszhangban a k&ouml;z&ouml;ss&eacute;gi jog szab&aacute;lyai, legal&aacute;bb 300 kredit. Ezek a diplom&aacute;sok kell r&eacute;szt venni a k&ouml;telez&#337; k&eacute;pz&eacute;s kieg&eacute;sz&iacute;t&#337;ket a program &aacute;ltal megk&ouml;vetelt, kiv&eacute;ve, ha a tananyag l&eacute;nyeges egyetemi diploma szerepei kutat&aacute;si k&eacute;pz&eacute;s, ami &eacute;rt&eacute;kben oktat&aacute;skutat&aacute;sban kredit a mester tanulm&aacute;nyait.</li> 
<li>   Diplom&aacute;sok, akik megszerz&eacute;se ut&aacute;n egy helyet k&eacute;pz&eacute;s a megfelel&#337; vizsg&aacute;lati hozz&aacute;f&eacute;rjenek a speci&aacute;lis orvosi k&eacute;pz&eacute;sben, telt pozit&iacute;v &eacute;rt&eacute;kel&eacute;st legal&aacute;bb k&eacute;t &eacute;ves k&eacute;pz&eacute;st egy programban, &iacute;gy a hivatalos neve az egyik specialit&aacute;sokat Health Sciences.</li> 
<li>   Mivel a oklev&eacute;lhez &ouml;sszhangban el&#337;&aacute;ll&iacute;tott k&uuml;lf&ouml;ldi oktat&aacute;si rendszerek, an&eacute;lk&uuml;l, hogy a j&oacute;v&aacute;hagy&aacute;s vizsg&aacute;lat&aacute;t&oacute;l f&uuml;gg&#337;en az egyetem, hogy akkredit&aacute;l szint&#369; k&eacute;pz&eacute;ssel egyen&eacute;rt&eacute;k&#369; a spanyol hivatalos c&iacute;me Mester &eacute;s feljogos&iacute;tja a kibocs&aacute;t&oacute; orsz&aacute;g a doktori tanulm&aacute;nyok. Ez a beismer&eacute;s nem jelenti minden esetben a j&oacute;v&aacute;hagy&aacute;st az el&#337;z&#337; c&iacute;m birtok&aacute;ban a k&eacute;relmez&#337; vagy annak elismer&eacute;s&eacute;t elt&eacute;r&#337; c&eacute;lokra doktori programokban val&oacute;.</li> 
 <li> Birtok&aacute;ban az &uacute;jabb spanyol PhD fokozat megszerz&eacute;s&eacute;nek a kor&aacute;bbi egyetemi szentel&eacute;s.</li>

Doktorjelöltek, akik elkezdték doktori program keretében a korábbi elrendelésekre elérheti egyetemi doktori tanulmányok által szabályozott RD 99/2011, után felvételt rendelkezései szerint a rendelet doktori tanulmányait a University of Vigo. Mindenesetre meg kell felelniük a követelmények általában beállítva a doktori tanulmányok által szabályozott RD 99/2011.

 &#336;k el&eacute;rheti az enged&eacute;lyezett doktori tanulm&aacute;nyok, &eacute;p&iacute;t&eacute;szek &eacute;s m&eacute;rn&ouml;k&ouml;k, akik a diploma of Advanced Studies kapott rendelkez&eacute;seivel &ouml;sszhangban a rendelet 778/1998 Royal &aacute;prilis 30-i, illetve alcanzasen kutat&aacute;si kapacit&aacute;s &aacute;ltal szab&aacute;lyozott kir&aacute;lyi rendelet 185/1985 janu&aacute;r 23. 
 El&eacute;rheti a doktori tanulm&aacute;nyokat v&eacute;gzettek, &eacute;p&iacute;t&eacute;szek &eacute;s m&eacute;rn&ouml;k&ouml;k, akik a hivatalos mester fokozatot &ouml;sszhangban kir&aacute;lyi rendelet 56/2005 vagy kir&aacute;lyi rendelet 1393/2007, m&oacute;dos&iacute;tott 861/2010 kir&aacute;lyi rendelet, vagy megfeleltek 60 kredit hivatalos mester tanulm&aacute;nyait. 
 Azt is el&eacute;rheti a doktori tanulm&aacute;nyok diplom&aacute;sok, m&eacute;rn&ouml;k&ouml;k vagy &eacute;p&iacute;t&eacute;szek, akik technikai kider&uuml;l, hogy meghaladj&aacute;k a 300 kredit az eg&eacute;sz hivatalos egyetemi tanulm&aacute;nyok, amelyek legal&aacute;bb 60 olyan mester szinten. 

A diákok a külföldi fokozatok diákok a külföldi diploma nélkül szabványosítás alkalmazni a felvételi a doktori tanulmányok, amikor egy azonos szintű a spanyol hivatalos egyetemi diplomáját és tudatosabbak a kibocsátó ország minősítési felvételi képzés akkreditálnia doktori tanulmányokat. Ez a beismerés nem jelenti minden esetben a jóváhagyást az előző címre vagy elismerés eltérő célokra való hozzáférést ezeket a tanításokat. Így a diákok külföldi fokozat nélkül szabványosítás szükséges teljes érvényességét a regisztrációs felbontása biztosított egyenértékűséget a rektor után kiadott jelentések által létrehozott szabályozás, amelyben a neve a külföldi cím lesz feltüntetve és elismerés folytatása céljából az ezekben a vizsgálatokban. Ekvivalencia kell kérni meghatározott határidőn belül, miután a cím alapján, amely szeretné elérni a doktori és tudományos igazolást az említett tanulmányok, amikor megállapította, az alanyok és akadémiai időszakokban cursados, és a cím hozzáférést hazáját doktori tanulmányokat. Az összes fenti bemutatásra kerül kellően legalizálták (eredeti és fénymásolt egybevetés vagy fénymásolatokat által hitelesített spanyol követségek vagy konzuli szolgáltatások). Abban az esetben, hogy nem a nyelvről a kasztíliai kell kísérni a hiteles fordítást a fent említett dokumentumokat. A bevezetési kérelem hallgatók képesek egyszerre elvégezni a kérelem az egyenértékűség, ha szükséges is szerepelnek. CAPD megfelelőségének értékeléséhez egyetemi tanulmányok, amelyet a pályázó, amelynek, hogy ezt a javaslatot vették fel a programba. Ekvivalencia határozatok rögzíteni kell a hallgató fájlt, és lehet igazolni, mint bármely másik végéhez. Azt is láthatjuk, hogy a kiadott jelentések, hogy példaértékűek hasonló helyzetekben. Ezekben az esetekben az új jelentések nem lesz szükség. A hallgatók iratkozhatnak várakozás nélkül a felbontás az egyenértékűség, de az érvényességét a regisztrációs lesz függővé ezt az állítást. Általában akkor kell ismerni, hogy ez a program, tanult jó tanulmányi mester program közgazdasági és / vagy a társaság, hogy megismertesse a hallgatókkal a legfontosabb elméleti paradigmák és módszerek empirikus elemzése a specializáció.

Utoljára frissítve Július 2017

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb