Hivatalos doktori program mérnöki

Általános információk

Program leírás

eng

Bevezetés

program Doktori Építőmérnöki Ez által szervezett ETS Építőmérnöki, csatornákat és a Universidade da Coruña és részlegei matematikai módszerek és képviselet és Építőipari Műszaki részt. Lecseréli a program az azonos nevű 1393/2007 királyi rendelet szabályozza, amely elnyerte az említése a kiválóság felé Főtitkársága egyetemek, állásfoglalásában 6 október 2011. A ETSICCP az ETO az egyetlen központ az egyetemi rendszerben a galíciai autonóm amelyben mesterképzés tanítják területén Építőmérnöki. A jelenlegi doktori program Építőmérnöki is egyedülálló a maga nemében az egyetemi rendszerben a galíciai autonóm.

Miért érdemes a mértéke

Építőmérnöki egyik legfontosabb multinacionális, amelyben a tőke és a vezető káderek hazánkban leginkább versenyképes, nyereséges és technológiailag fejlett technológiai vállalat a világon, és gazdasági ágazatot. Ez a kiváltságos helyzetben van, amely egyrészt a hagyományosan oktatott a nagy iskolák Engineering és az állandó elkötelezettség Mérnökök kutatási, fejlesztési és innovációs legmagasabb szintű képzést. Mint ismeretes, a nagy művek mélyépítési rendkívül bonyolult és nagyon nagy összegeket úgy, hogy a kutatás ezen a területen igen nagy visszatérés a nyereségesség szempontjából és leküzdésére való képesség ambiciózusabb kihívásokat. Kutatás, fejlesztés és innováció a legmagasabb szinten Építőmérnöki felelnie ezért kiemelt cselekvési irányokat a jelen pillanatban.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

  • Víz és a talaj
  • Utak, Geotechnikai és anyagok
  • építés
  • Vasúti és Közlekedési
  • Víz Mérnöki és Környezetvédelmi
  • egyedi vagy csoportos rendelt más kutatók
  • Gépszerkezettani
  • Numerikus módszerek a mérnöki

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

szakmai és tudományos eredmények

2002 óta általuk elvégzett doktori értekezését a doktori programok helyettesíti mintegy 50 diák, köztük több nemzeti kutatási díjat számítanak. Között a végzős hallgatók elismert kutatók jelenleg dolgozik a spanyol és külföldi egyetemek és mérnökök, akik végzik a szakmai tevékenységet pozíciók nagy felelősség is.

Ajánlott profil

Az ajánlott bejegyzés profilja az, hogy egy diák, aki a Masters in Civil Engineering, csatornákat és mesterképzésre a mélyépítés területén, vagy azzal egyenértékű fokozatot az Európai Felsőoktatási Térségben. Azt is figyelembe jövedelemként profilt ajánlott a diák birtokában cím Építőmérnöki, csatornákat és hogy vannak 1aS képes hozzáférni a doktori programban a hatályos jogszabályok szerint. Minden esetben a hallgató köteles mutatnak érdeklődést a kutatás területén a mérnöki bármely területén saját.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb