Hivatalos doktori program matematikai módszerek és numerikus szimuláció a mérnöki és alkalmazott tudományok

Általános információk

Program leírás

matematikai

Bevezetés

A program PhD Matematikai módszerek és numerikus szimuláció Mérnöki és Alkalmazott Tudomány Ez egy hivatalos egyetemi diplomával, közösen tanítják a három galíciai egyetemek, amelyeken a vonatok kutatók a matematikai modellezés és numerikus megoldása problémák a különböző ipari és üzleti környezetben. Amellett, hogy részt az orvosok a három egyetem, közreműködésével megállapodást 27 vállalat és technológiai központok, mely kutatási témák nagy jelentősége és aktualitása.

Miért érdemes a mértéke

Ma, a gyors fejlődés a mérnöki és alkalmazott tudományok, kiemeli annak szükségességét, hogy szakemberek képzése a PhD szinten modellezése és numerikus szimulációs folyamatok érkező ipari vagy vállalati szinten, hogy növeljék az egyetemi tudástranszfer és beépítése az orvosok, hogy a K + F + I. Ezek az orvosok képzési matematikai modellezés és célja, hogy a folyamatok optimalizálására, a költségek csökkentése, a termékek minőségének javítása, tervezési technológiák, a biztonság növelésére, a környezetszennyezés csökkentése, értékelje termékek, beruházások és pénzügyi kockázatok szimuláció, stb

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

  • Matematikai analízis és numerikus megoldás a parciális differenciálegyenletek (EDP) és Közönséges differenciálegyenletek (ODE)
  • Modellezés, elemzés és a numerikus szimuláció problémák alkalmazott tudományok és a mérnöki
  • Modellezés, elemzés és a numerikus szimuláció az ipari és üzleti problémák

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

Képzési lehetőségek Program

  1. Komolyabb témák Alkalmazott Matematika: a cél, hogy a hallgató tudja vonalak vonatkozó kutatás a nemzetközi porondon területén alkalmazott matematika. Ez a dinamikus és a választható kurzusok, hogy változik minden évben. Általában azt javasoljuk, hogy nem az első évben.
  2. Kérdésekben Master of Industrial matematika vagy azzal egyenértékű: CAPD vagy témavezető javasolhatja nyomon követni tárgyak, hogy a hallgató nem fejezte be, hogy alkalmas legyen elvégzése a dolgozat. Ezek az anyagok jelennek meg a hallgató kutatási tervet. Ezek nem kötelező, illetve ajánlott nekik az első évben.
  3. Program és külső képzések által elismert CAPD: nyilvánosságra a diákok körében, amely részletezi a tervezés ezek a kritériumok ellenőrzésére és elismerést a CAPD. Ezek nem kötelező.
  4. Kutatási marad: Mobilitás fogja felügyelni a rendező vagy a tutor a dolgozat, meghatározva a célkitűzéseket a tartózkodás. Amellett, hogy a képzési szempont, vezető tézis Nemzetközi említette fogják ösztönözni. Ezek nem kötelező. Az ajánlott minimális időtartama egy hét, és legfeljebb 2 év, feltéve, hogy a finanszírozás rendelkezésre.

szakmai és tudományos eredmények

Amellett, hogy a karrier lehetőségekről beépítése oktatók és kutatók spanyol és külföldi egyetemek, a fejlesztés a doktori disszertáció kérdésekben a nagy érdeklődés és jelentősége a különböző ipari és az üzleti szektor lehetővé teszi a csatlakozás lehetőségével csapat a K + D + i vállalatok és technológiai központok. Ez utóbbi szempont támasztja alá az orvosok száma képezni a programban csatlakozott cégek, technológiai és kutatási központok, valamint az egyetemek.

Ajánlott profil

Jövedelem profil anélkül, hogy további képzés: általános, tanulmányok, amelyek lehetővé teszik hozzáférést anélkül, hogy további képzés lesz az Egyetemközi Mester Matematikai Tanszék, tanított a három galíciai egyetemek, és a Master of Industrial Matematika, amely a helyére, adott galíciai egyetemekkel együtt Carlos III és a Műszaki egyetem Madrid.

Szintén nincs képzés kiegészítők szükségesek hallgató DEA a régi program galíciai Egyetemközi PhD „matematikai módszerek és numerikus szimuláció Mérnöki és Alkalmazott Tudományok” Egyéb profilok: Abban az esetben, más hozzáférési profilok CAPD felméri külön-külön minden esetben .

annak lehetőségét, hogy kiegészítő képzési anyagok Ipari Matematika Mester legfeljebb 15 ECTS kell tekinteni. Mert más profilokat, amelyek még nem a mester képzés egyenértékűségének kutatási kredit nem inferios a mester közvetlenül elérhető, azaz 60 kredit szükséges. A diákok a külföldi fokozatok nélkül szabványosítási kell alkalmazkodni a körülmények által meghatározott egyetemeken.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb