stat

Bevezetés

A program PhD Statisztikák és Operations Research Ez egy hivatalos Egyetemközi mértékben által közösen nyújtott a három állami egyetemek Galíciában. Célja, hogy a vonat a kutatók területén a statisztikák és operációkutatás, hogy azok képesek elvégezni egy szakdolgozat és fejlesztése egy akadémiai karrierjét, vagy az azt követő szakmai e tudományterület.

Miért érdemes a mértéke

Döntési a mai világban, ahol azt a nagy adattömeg, amely szükségessé kezelését statisztikai eszközök és matematikai egyre kifinomultabb, a szakértők dolgozzák ki például azok, amik a jelen doktori program .

Mit tanulni

statisztikai módszerekkel optimalizációs technikák, matematikai módszerek, hogy segítse a döntéshozatalt.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

 • statisztika
 • operációkutatás és a játékelmélet

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

Képzési lehetőségek Program

A következő képzési tevékenységek ajánlott, bár az összes választható:

 • Kövesse kurzusok Master statisztikai módszerekkel és más mesterek.
 • Kutatási marad neves központok.
 • Részvétel kutatási szemináriumok.
 • Tanfolyamokon való részvételt a határokon.
 • Részvétel és aktív részvétel kongresszusokon.
 • Közzététele tudományos cikkeket.

szakmai és tudományos eredmények

A vállalkozások és a közigazgatás ma nagy mennyiségű információt kell feldolgozni, hogy javítja a teljesítményt és a design stratégiai terveket megfelelően. Ezért várható, hogy egyre inkább szükség van a szakemberek profilja orvosok jön ki a program. Másrészt, szinte minden egyetem a világon, hogy a képesítések szerepeltetnek képzési terv ismeretében statisztikai módszerekkel és optimalizálás kínálják; Következésképpen képzett orvosok ebben a programban van bőséges lehetőséget, hogy a karrier az oktatás és kutatás egyetemeken.

Ajánlott profil

 • A mester lehetővé bejegyzés ezen a doktori program nélkül kiegészítő képzés lesz a Mester Statisztikai módszerek által kínált USC ETO és UVigo.
 • Ők is közvetlen hozzáférést biztosít a program a hallgatók kutatási kompetencia vagy a címet DEA szerzett korábbi programok PhD Statisztikák és Operations Research a három résztvevő egyetemek (USC, ETO és UVigo).
 • Jövedelem profil eltér az előző részben mester: A diákok, akik nem tettek semmilyen eltér a korábbi mester, a Szegedi Akadémiai Bizottság Doktori Program (CAPD) felméri egyenként és minden esetben kérje meg őket teljesítő kiegészítő képzés (15 ECTS), amikor azok a korábbi képzési még nem teljesített legalább 60 kredit a területen Statisztikai és Operations Research mester szintű megítélése szerint a CAPD.
 • További profilok: a diákok, akik nem mester azonos szintű képzést Masters előnyösen legalább 60 ECTS területén Statisztikai és Operations Research lesz szükség. Az egyenértékűség határozza meg a CAPD.
 • A diákok a külföldi képesítés: A diákok a külföldi diploma nélkül szabványosítás alkalmazni a felvételi a doktori tanulmányok, amikor egy azonos szintű a spanyol hivatalos egyetemi diplomáját és tudatosabbak a kibocsátó ország minősítési felvételi képzés akkreditált a doktori tanulmányokat. Ez a beismerés nem jelenti minden esetben a jóváhagyást az előző címre vagy elismerés eltérő célokra való hozzáférést ezeket a tanításokat.
Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

27 további kurzus Universidade da Coruña »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint