Hivatalos doktori program társadalmi és viselkedési tudományok

Általános információk

Program leírás

szociális

Bevezetés

program PhD Szociális és Magatartástudományi Intézet Ez nagy hagyománya van a képzésben, az orvosok és az orvosok a különböző osztályok és területek résztvevő tudás Karának Szociológia és öt területen a Pszichológiai Tanszék, amelynek alapja a Kar Neveléstudományi .

Ez magában foglalja a tanárok kutatócsoportok ECRIM (Kriminológiai Pszichológiai jogi és büntető igazságszolgáltatás, a XXI század), a molekuláris és viselkedési alkalmazott diagnózis az egészségre (DICOMOSA), a Research Group of Experimental Psychology (GIPE), a FLU (Research Group Személyi Environment) Pszichológia Tanszék, a ESOMI (csapat Szociológiai Nemzetközi migrációs), a GET (Group területi Studies), az OSIM (társadalmi szervezetek, intézmények és piaci Hatóság), illetve a csoport elemzése és prospektív Sociopolitics (SPAN).

Ez a program integrálja 6 apartman és 11-nak a tudás. A területek a következők:

 • social Anthropology
 • Politikatudományi és Közigazgatási
 • Nemzetközi Jogi és Nemzetközi Kapcsolatok
 • gazdasági elemzés
 • Története Gondolat és társadalmi mozgalmak
 • A kutatás módszertana Magatartástudományi
 • Személyiség, értékelés és pszichológiai kezelés
 • psychobiology
 • alapvető pszichológia
 • szociálpszichológia
 • szociológia

Miért érdemes a mértéke

Ez az egyetlen doktori program, amely az ETO egészének társadalmi és viselkedési tudományok. Összehasonlítva más koncentráltabb egyedi szempontok, ebben a legtöbb kutatás terén egyaránt Társadalomtudományok és Magatartástudományi foglalkozni.

Ez a javaslat a PhD Szociális és Magatartástudományi Intézet következik átszervezés és az integráció a korábbi ajánlatok, a University of A Coruña célzó orvosi képzésben orvosok. Ezek a korábbi programok tulajdonítanak a különböző osztályok és területek ismerete, amelyek miatt a korábbi tudományos és adminisztratív részlege, de váltak elégtelen és elavult, amikor mi a cél az, hogy más célok elérésében, mint egy multidiszciplináris képzési és kutatók komplex kutatási témák jelenleg szembenéz a társadalmi és viselkedési Science, a kínálat növekedését kutatási irány, és csökkentett központosítás a közigazgatási apparátus.

Ez a javasolt doktori program is olyan keretet, amely ösztönzi a kutatókat a mi egyetemi javítására mennyiségi és minőségi termelés, és erősíti együttműködési hálózatok más egyetemekkel Spanyolországban és külföldön (főleg Európában) és nem egyetemi kutatóintézetek.

Kutatási vonalak

Ezek a kutatási irány a doktori program:

 • Magatartástudományi Intézet
 • társadalomtudományok

Speciális képzés kiegészítők

Amennyiben a doktorandusz hiányzik a teljes előzetes képzés a program által megkövetelt, felvételi program feltétele leküzdésére speciális képzés kiegészítőket lehet alanyok vagy modulok és a mester fokozatot. Ins amelyek ugyanahhoz a doktorandusz nem haladhatja meg a 15 kredit, és a nyilatkozat előtt vagy egyidejű beiratkozás tudományos felügyelet a program formájában.

Abban az esetben, egyidejű végrehajtására diákok regisztrálnia kell ezeket a kiegészítőket idején részt vesz a tudományos felügyeleti programot, amelyet le kell küzdeni belül legfeljebb három egymást követő félév. Ennek elmulasztása, a diákok a program eltávolításra kerül.

Képzési lehetőségek Program

Minden diák megy fel az emelvényre doktori tevékenységét, és amelyek szükségesek a program, majd a megadott. Ezek a tevékenységek fogják értékelni a tanár rendelt a diák. Nincs szükség további képzési tervezik, mivel nem tartották szükségesnek. Úgy becsülik, hogy a szükséges képesítések felvételi érdekében, hogy a diákok a szükséges ismeretek és készségek, hogy beléphessen a doktori program.

Ezek az alábbiakban meghatározott elvégzendő a képzés ideje alatt a PhD tevékenységek:

 • Orientation nap (4 óra)
 • Képzés a keresett információt és dokumentációt, a társadalomtudományok (10 óra)
 • Képzés a kutatási tervezési és megvalósíthatósági cikkére (1 óra)
 • Készségfejlesztés kutatás tudományos területeken (20 óra)
 • Nyilvános bemutatását kutatás fejlődésének (1 óra)

szakmai és tudományos eredmények

Akadémiai kimenet a legtöbb klasszikus, amely jogosult versenyképes helyeken, hogy az egyetemek. Ehhez gyakorlatilag elengedhetetlen birtokában a doktori fokozatot. Ebben a tekintetben különösen érdekes, hogy olvassa el RES / ESN (European Szociológiai Network). University of A Coruña megállapodást írt alá a végrehajtására tanulmányok az Európai Hálózata szociológia. Ez a tanulmányi program alapja egy egyetemi hálózat átívelő európai országban, azzal a céllal, hogy koordinálja a kettős fokos mindhárom ciklusban tanulmányok (alap-, mester- és doktori) és a diákok a lehetőséget, hogy nyerni címei ebben az összefüggésben az egyetemek a RES / ESN (European Szociológiai Network) a különböző európai országokban. Ezért, mivel a harmadik ciklusban az egyik egyetemi szinten részt, amivel egy új PhD Társadalomtudományok több lehetőséget a diákok fejlesztése és elmélyítése a tudományos egyetemek közötti együttműködés elősegítését.

Ajánlott profil

Akár minden diák, aki megfelel a meghatározott 6. és 7. cikke királyi rendelet 99/2011 január 28, amellyel hivatalos doktori szabályozott, hogy megfelelő képzést a hallgatók és a kritériumok siker a doktori program, számos kiemelt felvételi kritériumok, amelyek nem zárják ki bármely kérelmezőnek, aki megfelel a királyi rendelet megállapítani.

Szintén vannak kedvezményes hozzáférés a program a hallgatók a címe DEA révén nyert kihalt programokat vagy kihalás kapcsolódó osztályok teszik ki a Kar Szociológiai ETO és a Pszichológia Tanszék és Fejlődéslélektan és ETO oktatás.

CAPD alkalmasságának értékelésére megalakult jelöltek, akik bizonyítani teljesített legalább 60 ECTS más hivatalos mester, amikor, miután a kedvezményes belépő hallgatók / mint mindig betöltésére.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb