PIDA egy diplomás magas oktatási színvonal által elismert Nemzeti Minőségi Graduate Program (PNPC) a Nemzeti Tanács Tudományos és Technológiai (CONACYT) a konszolidált program. Úgy alakult szövetsége egyetem a West Central Region, amelyek egyesítik források és a szakértelem, ma kínál programot, amely megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, ami meghatározó módon járul az alapvető tudományos Core, amely huszonhét professzorok - kutatók szilárd egyetemi képzés, magas szintű képzettséget és tapasztalatot a kutatás területén az építészetben. Ez doktori program kiemelkedő tudományos színvonalú létezik 2002 óta, és úttörő volt a maga nemében a West Central régió az országban; benne az Autonóm Egyetem Aguascalientes, Colima Egyetem, a University of Guanajuato és az Universidad de San Nicolás Michoacana de Hidalgo részt.

PIDA nyomán hozták létre, hogy sürgősen szükség van az emberek magasan képzett területeken az építészet, amely a fejlődő kutatási és oktatási magas szinten annak érdekében, hogy növelje a tudományos színvonalú oktatási programok Ezek teszik lehetővé a régióban és az országban, valamint hogy ösztönözze a termelés és a tudás terjesztése.

ÁLTALÁNOS CÉLJA

A PIDA elsődleges célja, hogy a képzés magasan képzett tudást szakmai oktatók és lefolytatására eredeti kutatás és elemzés, a tervezés és programozás javaslatokat kapcsolódó emberi beavatkozás területén, a város és a termelés, feldolgozás és városi természetvédelmi - építészeti, figyelembe véve az új elemzési eszközöket és perspektívák, amelyek ösztönzik javítása az életminőség és a környezeti feltételek, a régió és az ország.

tantervi felépítése

PIDA egy kutatás-alapú, a termelés és ismeretek alkalmazását, és magában foglalja a teljes munkaidőben elkötelezettség program bemutató olyan jellegű, és célja, hogy elősegítse a tudományos közötti tanár és a diák. A doktori program időtartama hat félév, amelynek során a hallgató kell bizonyítania a tematikus kutatási szemináriumok és tudományos tevékenységek a tervek szerint, készül a dokumentumot szakdolgozat és megvédeni azt.

A PIDA program fontos és koherens tanterv szerkezete; A tervezett tevékenységek fejlődésének elősegítése a kollegiális intézkedések és a széles körű részvétel tutorok abban, hogy a tudományos döntések. Ott sorozatprogramozásának horizontális és vertikális tagoltsága a tanterv felépítését és annak lehetőségét, hogy folyamatosan frissíti a téma szemináriumok Specialty; Ezen túlmenően, a folyamat tanácsadás, nyomon követése és értékelése a hallgatók történik kollegiális módon.

A program áll, összesen 220 kredit, 180 hat Kutatási szeminárium és 40 megfelelő négy tematikus Seminars Specialty. A PIDA dolgozik három sor a termelési és ismeretek alkalmazását (LGAC) nagyon speciális: Építészet és a City Építészeti és Környezet és Építészeti Örökség.

Építészet és városi

Arra összpontosít, hogy a generációs tudás a jelenség a városi építészeti és reprodukálása. Ennek célja, hogy új betekintést kapcsolatos építészeti és föld folyamatok és új módszereket vizsgáló kapcsolat az építészet és a terület.

Építészet és környezet

Ez irányul a tudás tekintetében a környezeti adottságok a terek és azok kölcsönhatása felhasználók. Ami a tulajdonságok és adottságok anyagok, rendszerek és eszközök a környezeti alkalmazkodás címzettje, arra törekszik, hogy módszereket dolgozzanak ki a kutatás és tervezés a környezeti dimenzió, valamint az eszközöket, hogy a megfelelő építési technológiák.

Építészet és Örökség

Elérését célozza ismeretek elmélete és története építészeti és urbanisztikai, valamint az új elméleti és módszertani javaslatok védelmi folyamatainak az építészeti objektumot, és a városi építészeti együttesek. Emellett célja, hogy fejlessze alkalmazott projekteket, amelyek hozzájárulnak a technológiák megőrzésére irányuló építészeti örökségét.

Jövedelem- FELTENNI

Törekvő belépni a PIDA rendelkeznie kell két adottságok: egyetemi alkalmassági és szemléleti jellemzők. Akadémiai alkalmassági tartalmazza:

 1. Tudás és tapasztalat kialakítása kutatási projektek;
 2. Érvelés, analízis és szintézis képessége, az olvasás és szövegek fordítása megfelelő szinten tömörítés két idegen nyelv, mint az angol, francia, olasz, portugál.
 3. megfelelő kezelése számítástechnikai eszközök és a számítógép szükséges technológiák kutatási projekt;
 4. Miután korábban kitöltött mester program a következő területeken: a tudás, amely kezeli a doktori;
 5. Képesség problematize és Feltételezzük a tények és jelenségek valóság városi építészeti vonalak kapcsolódó termelési és ismeretek alkalmazását a formában doktori program.

A maga részéről a szemléleti jellemzők lefordítani:

 1. Képességét, hogy a vezetés és ösztönözze a kutatócsoportok;
 2. Hajlandóság, hogy naprakész legyen a kutatás fejlesztésére;
 3. Kreativitás javasolni kutatási projektek és az erőforrás-gazdálkodás ezek;
 4. Felelősségteljes hozzáállás és munkaigényes;
 5. Képes dolgozni egyénileg és csapatban;
 6. tudós, önkritikus és reflektív szellem.

A PIDA tartja kérelmezők esetében, akik alap- és mesterképzési diplomát építészet és / vagy várostervezés végzős diplomások vehetnek részt más kapcsolódó területeken. Törekvő, adja PIDA rendelkeznie kell a tudás és készségek, beleértve a képességek és tapasztalatok megfogalmazása kutatási projektekben a vonalak előállítása és alkalmazása a tudás (LGAC) dolgozik a doktori képzés; Ezen túlmenően, kapacitás elvont gondolkodás, az analízis és a szintézis és a szóbeli és az írásbeli expresszió kasztíliai.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

7 további kurzus Universidad Autonoma de Aguascalientes »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date