Hivatalos Leírás

Doktori programok

A programot hossza 3-4 tanévek doktori programok kínálnak kínai általában, míg angol tanított programok is rendelkezésre állnak. Pályakezdő megfelelnek minden fokozat követelményeket kapnak a doktori fokozatot.

Kattints ide hogy megtalálják a Doktori programok listája

A pályázókat arra bátorítjuk, hogy keressék fel a leendő felügyelők az alkalmazás előtt, és várhatóan csatolniuk kérelmükben csomagot a Formában ideiglenes elfogadása International Student által LZU professzor.

Elején a programok

Doktori fokozat Lanzhou Egyetem állítólag indul szeptember közepén. A pontos dátumot, kérjük, olvassa el a Felvételi közlemény.

Oktatás

 • Bölcsész RMB 23.000 / év
 • Tudomány RMB 33.000 / év
 • Az orvostudomány RMB 49.500 / év

Követelményei

A pályázónak nem kínai állampolgárok jó egészségi állapotban nem fertőző betegség, vagy bármilyen fizikai vagy mentális betegségek, amelyek hatással lehetnek a szokásos vizsgálat, van egy mester fokozatot és alatt a 45 év (életkor határ rugalmas egészséges kérelmezők bizonyos munkatapasztalat és a magas akadémiai képesség).

Nyelvismereti követelmények:

 1. A pályázóknak a kínai tanított programok az irodalom, a történelem, a filozófia, az oktatás és a jog kell a 4. szint HSK tanúsítványt minimális pontszám 210 vagy HSK bizonyítvány szintje 5 vagy nagyobb; kérelmezők más kínai tanított programok van egy szinten 4 HSK tanúsítványt minimális pontszám 190.
 2. Nincsenek kínai nyelvtudás követelményeket a felpereseket angol tanított programot, de ők (kivéve az angol anyanyelvűek) rendelkeznie kell egy internet-alapú TOEFL pontszám 90 vagy IELTS vizsgálati pontszám 6,5 (vagy nagyobb).

Dokumentumok Application (kötött és bekerültek a következő sorrendben)

 1. Nemzetközi diák igénylőlap Lanzhou University Kérjük jelentkezzen be az online jelentkezési rendszer (klikkelj a entre), hogy egy alkalmazás sikeresen, majd nyomtassa ki az űrlapot, és írja alá a nevét.
 2. Fénymásolata útlevél.
 3. Formában ideiglenes átvétele International Student által LZU professzor ( letöltés ). (Ha van)
 4. Legmagasabb fokú bizonyítványok, ami kell az eredeti dokumentumokat vagy hitelesített másolatokat. Ha pályázók egyetemi hallgatók, ők gondoskodnak a hivatalos előzetes érettségi bizonyítványt hallgatói státusz és amely várhatóan érettségi dátumot. Dokumentumok az angoltól eltérő kínai vagy angol csatolni kell a közjegyző által hitelesített fordítást kínai vagy angol.
 5. Akadémiai átiratát során Mester és Bsc tanulmány, amely eredetinek kell lennie, dokumentumokat vagy hitelesített másolatokat. Dokumentumok az angoltól eltérő kínai vagy angol csatolni kell a közjegyző által hitelesített fordítást kínai vagy angol.
 6. Fénymásolata nyelven (kínai vagy angol) nyelvtudás tanúsítványokat. A pályázóknak a kínai-utasította programokat kell biztosítania a fénymásolatát HSK bizonyítvány. A pályázóknak az angol utasította programokat kell biztosítani a tanúsítvány TOEFL vagy IELTS vizsgálati pontszám. (Nem szükséges az angol anyanyelvűek)
 7. Személyes adatok, a kínai vagy angol, tartalmaznia kell tanulmányi és szakmai tapasztalattal, okai alkalmazását és tanulmány javaslatot. Nem kevesebb, mint 1500 szó.
 8. Két ajánlólevél a professzorok vagy docensek, kínai vagy angol nyelven. (Professzori aláírás, kapcsolattartó telefonszámát és e-mail címet kell fektetni a levelet.)
 9. Megjelent a tudományos dolgozatok vagy más tudományos eredményeket. (Ha van)

Megjegyzés:

Kérelmező benyújtja vagy az összes fent említett pályázati anyagát a nemzetközi hallgatók Ügyek Hivatala School of International Cultural Exchange Lanzhou University személyesen vagy bízza mások, hogy a határidő előtt. A pályázati csomag kell címkézni „doktori képzésben Alkalmazás Anyagok”. A hiányos pályázati anyagot, illetve a benyújtott e-mailben nem kerül feldolgozásra. A kiegészítő dokumentumok is szükség lehet, ha szükséges.

Alkalmazás anyagokat nem küldjük vissza, függetlenül a alkalmazásának eredményeként.

Beiratkozás

 1. Az egyetem felvételi kerül sor alapján versenyképes kiválasztás szerint a hallgatók tanulmányi, személyes vizsgálati terv és vizsgálati HSK fokozat, stb
 2. A névjegyzék felvett pályázók kerül be az International College honlapján végén július 2016. Felvételi Közlemény az egyéb vonatkozó dokumentumokat küldjük ki, mielőtt a július végén, 2016.

Bejegyzés

A sikeres pályázók kell alkalmazni a tanuló vízumot (X1 vízum), hogy a kínai nagykövetség vagy konzulátus hazájukban útlevéllel, „Felvételi Közlemény” és a „Visa Application for Study inChina”, és regisztrálja a megadott időn belül a Lanzhou Egyetem. A sikeres pályázók, akik benyújtott előzetes érettségi bizonyítvány alkalmazása során biztosítania kell az eredeti példányt, vagy közjegyző által hitelesített fénymásolatát oklevélhez regisztrációt követően; azok, akik nem nyújtanak kizárásra kerülnek bevezetést.

Szállás

A regisztráció után a megadott időn belül, az új diákok fogják elhelyezni a kollégiumi épületek az egyetemen. A részletekért kérjük, kattintson ide, hogy olvassa el.

Érintkezés

Kisasszony Wang Shan, Mr. Li Jianglong
Tel: 0086-931-8912853 Fax: 0086-931-8912087 E-mail: interadmission@lzu.edu.cn Postai cím: School of International Cultural Exchange, Lanzhou Egyetem 222 South Tianshui Road, Lanzhou 730000, Gansu tartomány PR China Iroda: Office 908, Guanyun Building, Main Campus, Lanzhou Egyetem, Lanzhou.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
33,000 CNY
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date