Hivatalos Leírás

Kémiai PhD

Binghamton Egyetem doktori program kémia kínál a Master of Arts (MA), Master of Science (MS) és doktori (PhD) fokozatot kémia a diákok, akik innovatív, versenyképes és motivált a hagyományos területeken analitikai, szervetlen, szerves és fizikai kémia, valamint egyéb vonatkozó interdiszciplináris témák.

A végén az első évben minden diák párosítva egy kari tanácsadója alapuló kutatási érdekeit és a rendelkezésre állás. A részleg tanácsadók nyújtanak útmutatást a diákok szerte a tudományos karrier, a pálya kiválasztása a kutatás fejlesztésében.

Diákjaink rendszeresen elismerik kivételes tanulmányi eredmény és a kutatási erőfeszítéseket a különböző díjak és ösztöndíjak. Egyéb finanszírozási lehetőségek, mint az oktatás asszisztensi, kutatási asszisztensi munkát és ösztöndíjak is rendelkezésre állnak.

Doctor of Philosophy

A PhD elnyerte elsősorban az eredeti vizsgálat, amelynek eredményeként jelentős előrelépést a tudás egy adott területen belül a kémia. A megbirkózzanak az alapvető elveket, kísérleti technikák és a jelenlegi elméletek a kémia is szükség van, és egy kiterjedt sor tanfolyamok és szemináriumok segít megőrizni a hallgató tarthasson a legújabb fejlesztések számos területen. Diákok kell bizonyítania szélessége megértés felett számos területen a kémia, a terv a kapcsolat a kémia más területeken és a szakértelem területén választott dolgozat a kutatás. Arra számítunk, a legtöbb diák befejezni a doktori programok négy év alatt.

Jártasság egy speciális terület által létrehozott halmozott vizsgálatok (közkeletű nevén "cums") kínált 10 alkalommal bármelyik az alábbi területeken: analitikai, szerves, vagy fizikai kémia. A diákok kötelesek átadni háromban nyolc ilyen vizsgák azok főbb területeken. A vizsgálatok kiterjedhetnek gyakorlatilag minden témában a meghatározott területen, és biztosítja a végzős tanterv bizottság értékeli a hallgató növekedés, mint a gyógyszertár. Ezek a vizsgák nem kezdődhet később, mint a második évben a lakóhely.

A tanuló, valamint az ő kar tanácsadója, javaslatot készít, indoklással, alternatív átfogó vizsgálat, és benyújtja a javaslatot, hogy a végzős tanterv bizottsághoz jóváhagyásra. Ha jóváhagyják, a kutatási tanácsadója és a tanuló jelöljenek ki egy iránymutatást bizottság legalább öt kar tagjai, köztük legalább egy foglalkoztatott kémia kar tagja, aki nem a dolgozat kutatási tanácsadója, a kijelölt elnöke, aki nem a dolgozat kutatási tanácsadója. Jóváhagyását követően a doktori tanterv bizottság irányítása bizottság válik kezeléséért felelős átfogó vizsgálata a jóváhagyott formában, és nyomon követésére a tanuló fejlődése felé mértékben.

Befejezésekor a "cums," minden diák vesz egy szóbeli vizsga előtt egy dolgozat bizottság, amely felhasználja ezt a vizsgálatot annak megállapítására, hogy a hallgató fejlődött arra a pontra, ahol a független kutatást lehet megfelelően végrehajtani. Kielégítő teljesítése ez a vizsgálat az utolsó akadály befejezése előtt a kutatás és a bemutató egy dolgozat.

A legfontosabb és időigényes része a PhD program, természetesen a kutatás. Minden hallgató köteles elvégezni jelentős darabja a tudományos kutatás, a szakdolgozat megírása milyen munkát és a következtetéseket lehet levonni, hogy a munka, majd megvédeni a megmunkált bizottság előtt a kémia és a nem-kémia szakán.

Biológiai Kémia és Biokémia pálya

A doktori program biológiai kémia és biokémia egy olyan program a diákok számára, hogy szakosodnak a kémia biológiai rendszerekben. Belépő hallgatók ezt a programot, hogy egy biokémia elhelyezés vizsgálata helyett egy szerves, szervetlen és analitikai elhelyezés vizsgálat. Ezen kívül egy külön sor halmozott vizsgálatok adják, és a diákok is számíthatnak további kurzus kívül az osztály felé minimum hat-nyolc tanfolyamok szükséges a PhD fokozat.

Anyagok Kémia pálya

Egy interdiszciplináris doktori program anyagok kémiai hagyta jóvá a kar. Diákok hozhat anyagok és félvezető elhelyezés vizsgálata helyett a szerves és analitikai vizsgálatok elhelyezését. Releváns halmozott vizsgálatok kapnak, és a tanfolyamok kívül a tanszék köteles felé minimum tanfolyamok szükséges az MS és a PhD fokozatot.

Miután végzett

PhD fokozattal kaptak kinevezést Harvard Medical School, a Cornell Egyetem és ösztöndíjak intézmények, mint például a National Institutes of Health, Atotech USA Inc. és a Warner Babcock Intézet Zöld Kémia.

Felvételi információ Graduate Study in Chemistry

A doktori program kémia ítéli diákok a gördülő alapon egész évben. Mindkét szeptember és január felvételi lehetőség. Belépő a doktori program épül átiratok, ajánlólevél és GRE pontszámok. A téma teszt kémia is kérik. Különleges szempontok is figyelembe kell venni.

Nyelv és GRE követelmények

A nemzetközi diákok, akiknek anyanyelve nem az angol, is szükség van, hogy nyújtsák be TOEFL; alkalmazások egy TOEFL alatt 80 (internet-alapú teszt) nem kell figyelembe venni. Ön arra ösztönzik, hogy alkalmazzák online a Graduate School.

A felvételi a külföldi hallgatók nagyon versenyképes. Ahhoz, hogy versenyképes lesz szükség a TOEFL pontszám legalább 90 (internet-alapú teszt), valamint egy kombinált verbális és kvantitatív GRE pontszám több mint 1200 (régi rendszer) vagy 310 (új rendszer hatékony november 2011). A magas pontszám a témában teszt is segít.

Hol lehet pályázni

Minden jelentkezőnek ki kell alkalmazni online módon a Graduate School honlapján.

osztály profilja

GRE Mennyiségi: 65% GPA: 3.3 International / Non-Citizen Beiratkozás: 64%

* Score (ek) képviseli az átlagot a közelmúltban elismerte osztály; pontozási alsó nem eredményez automatikus elutasítása és a pontozási magasabb nem garantálja.

határidők

Fall: február 1

Tavasz: Gördülő

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24.261 (nem rezidens)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019