1

Az International School for Advanced Studies (Sissa), az International Center for Biotechnology Genetic Engineering (ICGEB), a trieszti egyetem és a University of Udine-hez új együttes Doktori Program in Molecular Biology (jumbo).

A fő feladata Jumbo, hogy a vonat lelkes fiatal tudósok a fejlett és fejlődő országokat, hogy a fejlett molekuláris eszközök mélyebb megértése a tudományos és műszaki lehetőségeket és korlátokat. Diákok, akik teljes PhD program lesz a szilárd háttér a különböző aspektusait a molekuláris biológia és a kapcsolódó módszertan, beleértve a bioinformatika és szerkezeti biológia, hogy hatékonyan kihasználni az új funkciókat a tudományos és műszaki kutatási célokra. A diákok részesülnek kapják képzés Molekuláris Biológiai aktív és izgalmas kutatási környezet a négy neves intézmények.

Ezen túlmenően, a PhD hallgatók részesülnek létre együttműködés az intézmények részt vesznek a programban, és különösen a folyamatos cserék a National Institute of Chemistry Ljubljanában (Szlovénia) és a Német Kutatási Iskola Simulation Sciences Jülich (Németország).

Projektek keretében a doktori oktatási program kihasználja eszközök molekuláris és szerkezeti biológia, hogy tanulmányozza a mechanizmus a differenciálás és a sejt homeosztázisának és disz-szabályozás rák, vírusfertőzés és a neurodegeneratív betegségek. A nagy gyűjtemény a organizmusok tanulmányozott kezdve a Homo sapiens a növényeket.

A diákok folyamatos kapcsolattartáson élvonalbeli kutatás ellátó osztályok, szemináriumok és műhelyek egész évben. Az átlagos tanár-diák arány körülbelül 1-3.

1

Fő kutatási vonalak:

 • Molecular Biology of Cells
 • fejlődésbiológia
 • Növényélettan
 • Structural Biology of Proteins és nukleinsavak
 • Genomics
 • Molekuláris Onkológiai
 • molekuláris Kardiológia
 • Molekuláris mechanizmusai Neurodegeneráció
 • molekuláris Virológiai
 • RNS terápiás
 • Drug Discovery

Célközönség

Jumbo fogant a fiatal és dinamikus diákok, akik érdeklődnek a válás szakemberek a molekuláris biológia, tudják alkalmazni a jelenlegi és a kialakulóban lévő technológiák mind a kutatás és az ipar, valamint a részüket az új technológiák egész pályájuk. Az ideális diák számára ez a program komoly érdeklődést a molekuláris biológiai problémák hajtja a tudományos kutatás. Az örökölt elősegítése a tudományos kiválóságot az egész világon, a négy kutatási központok részt vesz a program ösztönzi, hogy pénzügyi támogatást a kiválasztott pályázók a felvételi a diákok a fejlődő országokban.

Jelöltkiválasztás és szabályozás

A jelöltek kiválasztása alapján a CV és egy interjú. Az interjú során a jelöltek fogják kérni, hogy ki a kutatási érdekeit, és válaszoljon néhány kérdésre a fejlett molekuláris biológia és a kapcsolódó témákról. A tudás az angol nyelv is meg kell vizsgálni. Erősen ajánlott, hogy közvetlenül a kapcsolatot a kar tagjai JUMBO információt projektek és állások egyetlen laboratóriumban.

Program oktatási nyelve:
Angol

12 további kurzus International School for Advanced Studies (SISSA) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019