Közgazdasági PhD

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Közgazdasági PhD

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Közgazdasági PhD

A PhD a legfejlettebb formája posztgraduális tanulmány. A minősítést a sikeres program befejezését követően a felügyelt kutatási és értékelik a szóbeli vizsga és a végső dolgozat.

A Közgazdasági PhD diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a közgazdaságtan a PhD szinten, szakértő felügyelet és a további kutatási képzés. A program kombinációjából áll az oktatott kurzusok és felügyelt független kutatás, ami a befejezése egy értekezés.

Mivel oktatók magatartás a világ vezető kutatási széles skáláját egyénekben az iskola nyújtani szakértő felügyelet a legtöbb területen a fegyelem.

A diákok osztják két felügyelő, és miközben mindent megteszünk, hogy megfeleljen a kérelmezők a személyzet alapján a kutatási érdekeit, akkor nem mindig lehetséges, mert a személyzet kapacitás korlátai. Rendszeres éves és negyedéves értékeléseket tartanak, hogy zökkenőmentes haladást a kutatómunka.

Az első évben, a diákok teljes kurzusok érdekében, hogy megszerezzék a szükséges készségek és háttértudás a kutatást. Néhány kötelező és néhány ajánlott a felügyelő. Minden diák részt vesz a PhD Economics Research Methods modul és legalább egy másik modul. Vállalják továbbá kutatók és a képzés területén, feltéve, hogy a School of Economics és a Doktori Iskola és a munkába a kutatást.

A második évben, a diákok összpontosítani részletesebben a kutatást. A képzés is biztosított készítéséhez cikkek benyújtás tudományos folyóirat, a kérő munkahelyek akadémiák.

Pályakezdő a PhD program segítette előre a határ gazdasági ismeretek széles körű közgazdasági részterületet, amit alátámaszt, hogy ajánlatát pozíciókat a legjobb egyetemek a világ Érettségi, valamint a politikai szervek (World Bank, IMF OECD stb.), és nem ad tájékoztatást a kutatás legjobb közgazdasági folyóiratokban. Ennek következtében, Nottingham már régóta úgy tekintenek, mint vezető PhD programot az Egyesült Királyságban, és szélesebb körben.

Legfontosabb tényeket

 • Nottingham-ben elnyerte a lehető legmagasabb pontszámot a legújabb Minőségbiztosítási Ügynökség tanítás felülvizsgálat
 • A legújabb Tilburg rangsor közgazdasági tanszékeinek helyezi az iskola 6. az Egyesült Királyságban, 13 Európában és 36. a világon
 • Vagyunk rangsorolva 6. között a brit gazdaság osztályok kutatási teljesítmény a legújabb kutatási kiválóság Framework

Berendezések

iskolai létesítmények

Az iskolában egy sor források posztgraduális kutatási diákok, beleértve a számítástechnikai, szoftver és tanulási. Számítógépek támogatja a szabványos csomagok, valamint a széles körű szakmai statisztikai, matematikai és programozási alkalmazásokat.

könyvtári

A Hallward Könyvtári állomány minden főbb közgazdasági kiadványok és folyóiratok. A könyvtári nyitva hosszú órákon át, és egy olyan területekre csoportos munka, egyéni és csendes tanulmány.

A Doktori Iskola

A Graduate School egy egyedülálló lehetőség arra összpontosít, hogy a posztgraduális képzés, és képviseli az igényeinek posztgraduális hallgatók az egyetemen belül. Ez biztosítja a világszínvonalú kutatási képzési és fejlesztési környezet diplomásokat és fiatal kutatók.

Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Doktori Centre egy helyet kizárólag posztgraduális hallgatói és kutatói a karok a Művészetek és Társadalomtudományi Kar. Kínál hálózati számítógépes állomás és a Wi-Fi hozzáférés a laptopok, a vizsgált területen, a szociális terület, kényelmes ülőhelyek, csendes vizsgált terület, és a konyha.

Midlands Doktori Iskola

Nottingham része a Midlands Graduate School ESRC doktori képzés partnerség, mely finanszírozási lehetőségeket a posztgraduális hallgatók minden évben. További információkért keresse fel a Midlands Doktori Iskola honlapján.

kutatási támogatás

Szemináriumok

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az iskola forgalmas szeminárium és workshop programok, lehetővé téve számukra, hogy részt vegyenek fel a nemzetközi tudósok ezen a területen. Minden évben, mesterkurzusokat meghatározott témákra tartják a vezető kutatók látogatása az iskolában.

konferenciák

A diákok is arra ösztönzik, hogy nyújtson be papírokat külső konferenciák és részvételüket anyagilag támogatta az iskola. Van is egy éves konferencia, ahol a diákok bemutatják munkájuk az oktatók és a diáktársak.

oktatási lehetőségek

A második és harmadik év kutatási diákok arra ösztönzik, hogy jár, mint akadémiai oktatók, általában az első év egyetemisták. Ez értékes képzést a jövőbeni karrier az egyetemek, valamint a kiváló lehetőséget, hogy dolgozzon ki egy sor bemutatása és szervezési ismeretek. Diákok, akik vállalják, tutori képzést kapnak a kommunikációs és oktatási készség.

Student Services

Student Services egy sor támogató, információk és szakszolgálatok, hogy fokozza a hallgató tapasztalata, és részét képezik egy átfogó szolgáltatási hálózat Egyetem célja, hogy támogassa Önt az egész vizsgálat, beleértve az egyetemi és fogyatékossági támogatást, tanácsadást, pénzügyi támogatás, és a gyermekgondozási szolgáltatásokat.

Nemzetközi Iroda

A Nemzetközi Iroda elkötelezett az igényeinek nemzetközi és EU-s diákok. A Nemzetközi Iroda biztosítja Önnek minden információt meg kell élni és tanulni Nottingham és kínál Welcome program kezdete előtt a tanév.

Központ angol nyelvoktatás

Az egyetem Központ English Language Education (CELE) kiváló minőségű készítmény és angol nyelv támogatása előtt és alatt a tanulmányait, valamint biztosítja a szociális programot a diákok.

Diákszövetség

A Diákszövetség fontos támogatási forrás a saját Student Tanácsadó Központ.

Kutató Fejlesztési Program

Szorosan együttműködve tudományos iskolák, a Doktori Iskola dedikált képzési csapat hozzájárulnak kar specifikus és doktori képzési programokat. Emellett, alapvető képzési összhangban meghatározott standardok szerint az Egyesült Királyság legnagyobb kutatási alapok révén Kutató Fejlesztési Program. Ez azt jelenti, hogy, valamint segít, hogy saját kutatási képességek, akkor lehetőség kiterjedő kommunikációs készség, karrier, időgazdálkodás, és a vállalkozói szellem -, és a lehetőséget, hogy találkozzanak és együtt dolgozni a kutatók más tudományágak.

Karrier

Átlagos kezdő fizetése és előmeneteli

2015-ben, 100% -a posztgraduális a School of Economics, akik foglalkoztatható volt biztosított munka vagy a további vizsgálatot követő hat hónapon belül az érettségi. Az átlagos kezdő fizetése £ 23.322, a legmagasabb pedig 30.000 £. * Pályakezdő a mi doktori program tovább, hogy sikeres karriert a legkülönbözőbb területeken. Sok megy a tudomány és az általunk sikeresen elhelyezett hallgatók az egyetemeken, beleértve a Yale, Oxford, Nottingham, LSE, Warwick, Manchester, Durham, Birmingham, Bristol, East Anglia, Surrey, Bonn, Innsbruck, École Polytechnique, Sau Paulo és Xiamen.

Mások mentek, hogy pozíciókat a Világbank, az IMF, az OECD, az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank, valamint a különféle kormányzati szerv és a politikai intézmények.

 • Ismert célpontok teljes munkaidőben otthon magasabb fokú diplomásokat 2014/15. Bérek alapján számítják azokat a teljes idejű munkaviszonyban az Egyesült Királyságban.

Karrierlehetőségek és foglalkoztathatóság

Díjnyertes Karrier és foglalkoztathatóság szolgáltatás segít megtervezni a karrier az egész időt az egyetemen, és azon túl. Szolgáltatások közé tartozik:

 • előadások és a drop-in ülés munkaadókkal
 • Egy-egy karriertanácsadás, CV ülések tanácsadóink
 • Több mint 700 karrier rendezvények minden tanévben
 • szakember karrier tanácsadója kutatás posztgraduális

Ha egy diák velünk, és még azután is vált, akkor hozzáférhet a szolgáltatás az élet.

Rugalmas fizetett elhelyezések

Posztgraduális elhelyezések Nottingham rugalmas fizetett helyeken egy sor munkáltatók kis helyi vállalkozások multinacionális szervezetek. Ezek az elhelyezések nyitottak minden diplomásokat, és úgy tervezték, hogy illeszkedjen be a tanulmányait, és megadja a lehetőséget, hogy megtanulják az átváltható szaktudás, javítja a CV és fokozza a foglalkoztatási kilátásokat alatt posztgraduális tanulmányokat.

A University of Nottingham a legjobb egyetem az Egyesült Királyságban diplomás foglalkoztatottság szerint a The Times és a Sunday Times Good University Guide 2017.

Belépési követelmények

 • ESRC elismert mesterek (vagy nemzetközi egyenértékű) közgazdász, egy átlagos érték 63% vagy annál magasabb
 • IELTS 7.0 (nem kevesebb, mint 6,0 bármelyik elem); ha ezek a minőségek nem teljesülnek, angol előkészítő tanfolyamok állnak rendelkezésre
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Nappali
Price
ár
4,300 GBP
Nemzetközi díjak: 15.570 GBP (HEU díjak: 4183 GBP)
Locations
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - Nottingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt