Közgazdaságtudományi PhD

Ph.D. programot közgazdász célja, hogy felkészítse a tanulókat a kiemelkedő kutatási közgazdász. Érettségi után, a hallgatók képesek lesznek, hogy folytassák pályafutásukat prominens egyetemek, kutatóintézetek és kormányzati szervek Törökországban és külföldön.
Az első évben a program létrehoz egy szilárd alapot a gazdasági elmélet és ökonometria, míg során a második évben a hallgatók haladó tanfolyamok terén a saját választása. Befejezése után a tanfolyam, a diákok kezdenek saját kutatási és fordítson a legtöbb időt, hogy írásban nyújtsák Ph.D. dolgozat.

Koc University egyik legjobb hely megszerzéséhez Ph. D. közgazdasági diplomát. A Gazdaságtudományi Kar Koç Egyetemen van egy szilárd hírnevet, mint közreműködők a tudás határain Törökországban és külföldön. A közelmúltban, az osztály helyre került az 1. számú Törökország és továbbra is növelni tudta helyét Európában és a világban.

A diákok által támogatott kutatási és oktatási asszisztensi. Ők lesznek a lehetőséget, hogy részt vegyenek a kutatási projektek oktatók és tanítani a saját osztályokat, hogy így fejlesszék tanítási képességeiket tovább.


Felvételi kritériumok

Követelményeire vonatkozó PhD in Economics:

  • Diploma Economics BA / MA vagy kapcsolódó programot.
  • A minimális GPA 3,00 / 4,00 pályázók számára egyetemi diplomát.
  • A minimális GPA 3,25 / 4,00 a pályázók diplomát.
  • ALES: (A natív pályázók) minimum 70-re EW (egyforma súlyú)
  • GRE: Minimum 685/154 (mennyiségi)
Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
33,500 TRY
ár évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date