Hivatalos Leírás

Közgazdaságtudományi PhD

Ph.D. programot közgazdász célja, hogy felkészítse a tanulókat a kiemelkedő kutatási közgazdász. Érettségi után, a hallgatók képesek lesznek, hogy folytassák pályafutásukat prominens egyetemek, kutatóintézetek és kormányzati szervek Törökországban és külföldön.
Az első évben a program létrehoz egy szilárd alapot a gazdasági elmélet és ökonometria, míg során a második évben a hallgatók haladó tanfolyamok terén a saját választása. Befejezése után a tanfolyam, a diákok kezdenek saját kutatási és fordítson a legtöbb időt, hogy írásban nyújtsák Ph.D. dolgozat.

Koc University egyik legjobb hely megszerzéséhez Ph. D. közgazdasági diplomát. A Gazdaságtudományi Kar Koç Egyetemen van egy szilárd hírnevet, mint közreműködők a tudás határain Törökországban és külföldön. A közelmúltban, az osztály helyre került az 1. számú Törökország és továbbra is növelni tudta helyét Európában és a világban.

A diákok által támogatott kutatási és oktatási asszisztensi. Ők lesznek a lehetőséget, hogy részt vegyenek a kutatási projektek oktatók és tanítani a saját osztályokat, hogy így fejlesszék tanítási képességeiket tovább.


Felvételi kritériumok

Követelményeire vonatkozó PhD in Economics:

  • Diploma Economics BA / MA vagy kapcsolódó programot.
  • A minimális GPA 3,00 / 4,00 pályázók számára egyetemi diplomát.
  • A minimális GPA 3,25 / 4,00 a pályázók diplomát.
  • ALES: (A natív pályázók) minimum 70-re EW (egyforma súlyú)
  • GRE: Minimum 685/154 (mennyiségi)
Program oktatási nyelve:
Angol

14 további kurzus Koc University - Istanbul Turkey »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
33,500 TRY
ár évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date