Közigazgatás PhD

Általános információk

Program leírás

A Közigazgatási Tanszék doktori programja gazdag és változatos oktatást biztosít a hallgatók számára a gyakorlati kutatási képzés és az Ön érdeklődési területeire összpontosító tanfolyam alapja révén.

A doktori képzés célja az egyének felkészítése arra, hogy fegyelmezett kutatás révén kiegészítsék a közigazgatás és a kapcsolódó területek ismereteit. Amikor a gyakorló szakemberek doktori fokozatot vállalnak, akkor fel kell ismerniük a szükséges kutatási készségek bizonyításának szükségességét, és folyamatos együttműködést kell folytatniuk a kutatói karokkal, amikor az értekezésük projektjét megtervezik és végrehajtják.

Alumni Testimonial

"Ph.D. programként az UIC nagyszerű választásnak bizonyult. A karok rendkívül hozzáférhetőek, és ma továbbra is kapcsolatba lépök több oktatóval. A tanfolyamok kicsik és a hallgatók szoros köteléket képeznek egymás között. beléptem a munkaerőpiacra, következetesen találtam más egyetemeket, akik ismerik az UIC pénzügyi menedzsmentjének hírnevét, valamint a programban részt vevő oktatókból is. Összesen három tandíjú akadémiai állásajánlatot kaptam, és minden egyes állásajánlatban részt vett valaki, aki kapcsolatban áll UC-val. Teljes szívből ajánlom az UIC-t mindenkinek, aki a közigazgatás doktori fokozatára kíván utazni. " Andrew Crosby | Ph.D. Volt diákSponsored by Google Chromebooks Anete Lūsiņa / Unsplash

Fokozat követelmények

Legalább 96 félév órás tanfolyam szükséges az érettségi után. Azok, akik rendelkeznek a közigazgatás Master of UIC vagy azzal egyenértékű program, általában kap legfeljebb 32 félév óra felé fok követelmény. A diploma megszerzéséhez az UIC-ben vett összes végzettségi szintnél legalább 3,00 (A = 4,00) összesített átlagos pontszámnak kell lennie.

Szakterület:

 • Állami és nonprofit menedzsment: Az állami és nonprofit menedzsment szakirány felkészíti a hallgatókat arra, hogy kutatásokat végezzenek az ügynökségek vezetéséről a kormányzat minden szintjén és a nonprofit szervezeteknél. Noha ezekben az ágazatokban a menedzsment ismerete erősen kölcsönöz a magánszektor menedzsmentjének ismeretéből, a közigazgatás alapvetően különbözik a közigazgatás és a közértékek összefüggéseiből. Noha nem nonprofit szervezetek, a nonprofit ügynökségek olyan igényekkel és nyomásokkal szembesülnek, amelyek hasonlóak, mégis különböznek a közintézményektől.
  Összes Ph.D. Azoknak a hallgatóknak, akik ezt a szakterületet választják, el kell venniük a PA 527-et (Public Management Theory)
 • Pénzügyi menedzsment: A pénzügyi menedzsment szakirány felkészíti a hallgatókat arra, hogy kutatásokat folytassanak a kormányok pénzügyi igazgatásáról és fiskális politikájáról, elsősorban állami és helyi szinten. Ez egy nagyon széles kutatási terület, elméleti alapokkal az államháztartás, a politológia, a menedzsment és a számvitel területén. A szakirányú tanulás ezen területeken az elméletek és kutatások alkalmazására összpontosít a közszféra kontextusában annak érdekében, hogy befolyásolja a kormányzati politikát és a vezetési döntéseket, valamint a közigazgatás szélesebb körű ismereteit.
  Összes Ph.D. Azoknak a hallgatóknak, akik ezt a szakterületet választják, a PA 554-es, fejlett szemináriumot kell venniük a pénzügyi menedzsment területén.
 • Felmérési módszerek: A felmérési módszerek szakosodása felkészíti a hallgatókat arra, hogy felméréseket végezzenek kutatások végzésére az állami és nonprofit szervezetek valamennyi területén, valamint módszertani kutatások elvégzésére a felmérési módszerek alkalmazásáról. Noha a felmérés megtervezése és elemzése olyan készségek, amelyek felhasználhatók a tanulmányok lényeges területein és területein, a hallgatók kifejezetten a felmérések felhasználására összpontosítanak az akadémikusok, a kormány és a nonprofit szervezetek által végzett kutatások során.
  Összes Ph.D. Azoknak a hallgatóknak, akik ezt a szakterületet választják, el kell venniük a PA 578, felmérések, közvélemény és közpolitikát.
 • Városi kormányzás és hálózatok: A Városi Irányítás és Hálózatok specializáció felkészíti a hallgatókat arra, hogy kutatásokat végezzenek a szervezeti struktúrák sokféleségéről, amelyeken keresztül a helyi és regionális közszolgáltatásokat / politikákat megtervezik, végrehajtják és értékelik. A várospolitikai kérdések átlépik a hagyományos joghatósági határokat, és megkövetelik a különböző ágazatokban és különböző léptékben működő szereplők integrációját. A városi / regionális környezetben a kormányzás a kormányok, nonprofit szervezetek és nonprofit szervezetek több és egymást átfedő hálózatán keresztül zajlik. Ez a specializáció feltárja a kormányzati hálózatok kialakítását és irányítását, valamint képességüket arra, hogy megfeleljenek a kihívásoknak, amelyekkel a közösségek világszerte szembenéznek. A városi kormányzás kutatása az együttműködési menedzsmentre, a helyi kormányzati intézményekre, a hálózati tudományra, a politológiára és a közpolitikára vonatkozó irodalomból származik.
  Összes Ph.D. Azoknak a hallgatóknak, akik ezt a szakterületet választják, kötelesek figyelembe venni a PA 562, Helyi, Városi és Regionális Intézmények és Közpolitikát.

Felvételi

A jelentkezőket egyéni alapon veszik figyelembe, figyelembe véve a kiváló tudományos teljesítményt és a jövőbeli ígéretét. A pályázóknak bizonyítékot kell bemutatniuk a posztgraduális statisztikai kurzus elvégzéséről. Azoknak a hallgatóknak, akiknek hiányosságai vannak ezen a területen, további tanfolyamokat kell elvégezniük a program igazgatója által előírtak szerint. Az ilyen tanfolyam nem vonatkozik a fokozat követelményeire. A befejezett mesterképzéssel a programba való felvételt kérelmező összes halmozott pontszámának átlagosnak kell lennie 3,00 (A = 4,00) az összes egyetemi kurzusban és 3,5 az összes érettségi utáni kurzusban. A pályázónak három ajánlási levelet kell benyújtania azoktól a személyektől, akik ismerik tudományos eredményeit vagy szakmai tapasztalatait. A pályázóknak be kell nyújtaniuk a Graduate Records Examination (GRE) általános pontszámait is. Minden jelentkezőnek olyan pontszámokkal kell rendelkeznie, amelyek a GRE minden egyes részének az 50. percentilisbe helyezik őket, ami nagyjából 150, mind a verbális, mind a mennyiségi résznél. Ha a kérelmező nem mutatja be a GRE-érték legalább 150-ét a GRE minden egyes részén, és a GPA 3,5-et, a Ph.D. továbbra is figyelembe veheti a kérelmezőt. Bizottság. A bizottság megvizsgálja a magas ígéretek bizonyítékait, amelyek tartalmazzák, de nem korlátozódnak a végzettségi szintre, a posztgraduális program típusára és az érett szakmai tapasztalatra.

Alkalmazási eljárás

1. lépés: Töltse ki a diplomás kinevezési jelentkezést . Az online jelentkezés benyújtásától számított 3–5 munkanapon belül e-mailt fog kapni, amelyben igazolja a jelentkezés kézhezvételét, valamint arról, hogy visszaléphet a rendszerbe, hogy megkezdje a kiegészítő pályázati anyagok feltöltését.

2. lépés: Fizessen be jelentkezési díj (ok)

3. lépés: A következő anyagokat elektronikus úton kell feltölteni az online jelentkezés benyújtása után. Kapnia kell egy e-mailt a jelentkezési összefoglalóval, amely csatol egy linket, ahová feltölti a dokumentumait.

 • Töltsön fel másolatokat minden olyan intézményről, ahol diplomát szerzett, és az összes más kollégium és egyetem átiratát az elmúlt nyolc évben. (Ne küldjön nyomtatott másolatot, azokat nem fogadják el. A hallgatóknak kérniük kell a regisztrátor által kiadott átiratot, és be kell szkennelniük és feltölteni őket az online pályázati rendszeren keresztül. Nem tölthetünk fel átiratot a hallgatók nevében.)
 • Legalább három ajánlólevél a korábbi professzoroktól vagy felettesektől. A leveleket olyan személynek kell írnia, aki beszélhet az ösztöndíj és kutatás sikerének lehetőségeiről.
  • Ajánlók e-mail címét kell megadnia. A rendszer automatikusan generált e-mailt küld egy linkkel, ahová feltöltheti ajánlási leveleit. Ha több mint 3 ajánlóleveled van, amelyet szeretne küldeni, kérjük, írjon e-mailt Sarah McDonaldnak az smcdon1@uic.edu e-mail címen. Sarah-nak be kell jelentkeznie az alkalmazásába további elem hozzáadásához.

 • Egy vagy két oldalas személyes nyilatkozat. Kérjük, nyilatkozatában azonosítsa az elsődleges és másodlagos szakterületeket, amelyeknek folytatni kívánja a programot. Ezeknek a területeknek összhangban kell lenniük a program által kínált szakterületekkel és a kar szakértelmével. Ha szükséges, később megváltoztathatja szakterületét. A szakterületeket a következő weboldalon tekintheti át: Ph.D. Szakterületek Kérjük, a következőket írja be személyes nyilatkozatába:
 • Milyen háttér és akadémiai érdekeid vannak?
 • Miért döntött úgy, hogy végzettségen tanulmányozza a közigazgatást?
 • Melyek a szakmai céljaid?
 • Hogyan működik a Ph.D. illeszkedjen-e a szakmai karrierje rövid és hosszú távú terveihez?
 • Mely oktatókkal kíván dolgozni az osztályon?
 • Önéletrajz
 • Írásminta
 • A minta lehet tanfolyamból vagy publikációból származó papír, de annak a közigazgatás kortárs kérdésével kell foglalkoznia oly módon, hogy bizonyítsa a pályázó képességét a doktori fokozatban való kiemelkedésre. program. Alternatív megoldásként a pályázók 3-5 oldalas esszét is írhatnak
 • A közelmúltbeli (öt évnél fiatalabb) vizsgálati eredmények az ETS-en keresztül benyújtott Graduate Record Exam (GRE) vizsgálatoktól az 1851-es intézményi kódunkhoz. Nyújtsa be TOEFL pontszámait 1851-es intézményi kódunkba.
 • Jelentkezés diplomás kinevezési űrlaphoz
 • Kérjük, az űrlap tetején egyértelműen jelezze, hogy asszisztensi vagy ösztöndíjra törekszik-e. A legtöbb Ph.D. Azok a pályázók, akik asszisztensi állást kívánnak, kari ösztöndíjakkal vagy a főiskola hét kutatóközpontjának egyikével kutatási projektek kidolgozásához kapják meg őket. Senior Ph.D. A hallgatók tanári asszisztensi státuszt kapnak, és általános asszisztensi állások is elérhetők.

A fent felsorolt anyagokat az elektronikus benyújtási rendszeren keresztül kell feltölteni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many way ... Tovább

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many ways to go about it. And that's really why there is a UIC CUPPA. Kevesebb