Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a fejlesztési tanulmányokban

SOAS University of London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a fejlesztési tanulmányokban

SOAS University of London

MPhil / PhD a Fejlesztési Tanulmányokban

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A tanszék jelenleg 52 kutató hallgatóval foglalkozik, számos területen Ázsiában, Afrikában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten. Különösen érdekeltek azok a potenciális kutató diákok, akik az egyik legfontosabb osztálykutatási klaszterben kívánnak dolgozni, nevezetesen: Munka, Mozgalom és Fejlesztés; Neoliberalizmus, globalizáció és államok; Erőszak, béke és fejlődés; Víz az Afrikához; Migráció, mobilitás és fejlesztés; Agrárváltozás és fejlődés; Fejlesztési politika, támogatás, intézmények és szegénységcsökkentés.

A kutató hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt heti képzéseken, hogy bevezessék őket a fejlesztési szakmában alkalmazott számos gyakorlati technikához és szakképzettséghez; kétnapos szemináriumok a Fejlesztési Tanulmányok és adott esetben a poszt-gyakorlati munkaértekezletek szempontjából releváns témákról.

Szerkezet

1. év

A diákok várhatóan frissítik az MPhil-t PhD státuszba az első évük után.

Várható, hogy az első héten a SOAS nál találkozik a kijelölt felügyelővel, és a felügyelővel folytatott konzultáció során két másik kutatót választ ki a kutatóbizottságának.

Az első év moduljában részt kell vennie az Osztály Posztgraduális Kutató Képzési Szemináriumán. Ezek az ülések biztosítják majd a kutatási módszertan alapvető képzéseit, és segítséget nyújtanak Önnek abban, hogy elinduljanak: konkrétan segítenek abban, hogy megírja a "frissítési papír" alkotóelemeit, amelyeket be kell nyújtania és meg kell védenie egy élőben a 3. ciklusban az első évedből.

Tekintve a kutatási módszerek és egyéb elméleti és empirikusan releváns posztgraduális modulok gazdagságát a karon és a SOAS többi karán, a hallgatókat erősen ösztönözni kell a modulok ellenőrzésére. A további modulok felbecsülhetetlenek lehetnek, különösen a fogalmi vagy területi kérdésekben vagy témákban, mint az MPhil szemináriumok által biztosított képzés kiegészítéseként. A felügyelő és a hallgató az év elején megvitatja a képzés legmegfelelőbb portfólióját és moduljait a téma témájához kapcsolódóan, annak fő kutatási kérdéseivel és a kutatási helyzet meghatározásával kapcsolatban.

Ütemezés az első év után

Miután a diákok átadják a frissítést, azonnal meg kell tervezniük az empirikus munkák részleteit, és meg kell szervezniük az első év moduljában írt tervezeteket. Mivel a Fejlesztési Tanulmányok többsége a második évben folytatja a terepmunkát, fontos, hogy a 3 éves határidőt szem előtt tartsa, és ne tegyen el írásbeli fejezeteket a terepmunka befejezése után. Az ebben az időszakban végzett írásmód visszaadja a döntő fontosságú időt.

Rendszeresen a hallgató ezután betartja a következő ütemezést:

A 4., 5. és 6. feltétel: a terepmunka és az adatfeldolgozás kezdete, valamint a fejezetminták készítése;

Nyári pihenés a második évben 7. és 8. feltétel: Adatelemzés és az irodalom áttekintése az eredeti fejezetek felülvizsgálatához és teljes végleges terv készítéséhez;

9. feltétel: Az első tervezet áttekintése, a szükséges újraírások és a disszertáció benyújtása. A 9. ciklus után lehetőség nyílik a szövegírás folytatására, de a téziseket minden esetben a 4. év vége előtt be kell nyújtani. Ez lesz a végső határidő, bár az értekezés várhatóan három éven belül befejeződik a teljes munkaidős aktív kutatásban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2021
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2021