Hivatalos Leírás

PhD a Global Studies-ben

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A CISD üdvözli a jövőbeni MPhil / PhD hallgatók pályázatait, akik multidiszciplináris kutatásokat kívánnak folytatni olyan globális tanulmányok területén, amelyek a Központ tagjainak kutatási érdeklődésére és a Központ kutatási programjaira vonatkoznak. Ennek a kutatási programnak a középpontjában kettõ van: tematikusan a program foglalkozik a mai globalizációs folyamatok és a politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális kapcsolatok és struktúrák elemzésével, amelyek meghatározzák és alakítják ezeket a folyamatokat. A nemzetközi tanulmányok hagyományos területe, például államközi vagy nemzetek közötti kapcsolatok és megállapodások tanulmányozása helyett ennek a programnak a középpontjában a kortárs globalizáció természetének és fejlődésének tanulmányozása, valamint globális szinten megosztott kérdéseket, elméleti és politikai szempontból. Módszertanilag a program előmozdítja a kortárs globalizációs folyamatok multidiszciplináris elemzését. A kutatási témák és projektek elemzik az emberek, intézmények, szervezetek és államok közötti szerepet és kapcsolatokat azáltal, hogy a globalizáció dinamikáját a következő (legalább) kettő közül a prizma segítségével alakítják ki: Nemzetközi tanulmányok és politika, jog, közgazdaságtan, menedzsment Tanulmányok, fejlesztési tanulmányok, történelem, média és kommunikáció Tanulmányok.

A diákok támogatása a CISD tevékenységeinek középpontjában áll. A kutatástudományi hallgatók teljes körűen támogatják elsődleges és másodlagos felügyelőik, valamint a Központ kutatótanára, jelenleg Dr. Dan Plesch központigazgatója. A diákokat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt és jelenjenek meg a Központ kutatási szemináriumaiban.

Szerkezet

Első év

A program első éve kutatási képzési szemináriumokat és fejlett kurzusokat tartalmaz. Ugyanakkor a diákok az irányító felügyelettel konzultálva dolgoznak egy részletes kutatási javaslat kidolgozásával, elvégzik a kutatás első szakaszait, és megírják a szakdolgozat főbb érveit. A képzés központi eleme a kutatási módszerek képzési programja. Úgy tervezték, hogy biztosítsa a hallgatók által megkövetelt analitikai eszközöket, amelyekkel a legfrissebb fejlemények fejlett megismerése a kutatási projektben központi szerepet betöltő tudományágakban, valamint a felmerülő globális struktúrákkal, folyamatokkal és kérdésekkel kapcsolatos kutatásban való részvételükhöz kapcsolódó konkrét kihívásokkal és lehetőségekkel. magas szintű kutatások elvégzéséhez. A hallgatók a PhD program is részt vesznek az egyes kurzusok MA / MSc programok megerősítése kompetencia egy adott témában. A harmadik akadémiai ciklus végén a diákok várhatóan befejezték frissítési fejezetüket.

A második év

A második éves nappali tagozatos hallgatók részletes kutatásokat végeznek, amelyek rendszerint adatokat gyűjtenek és dolgoznak fel. Ebből a célból néhány kutatást tengerentúli, ha szükséges. Az év során a hallgatók megfogalmazzák szakdolgozat-tervezetük fejezetét, megvitassák őket vezető felügyelőikkel, és adott esetben a kutatási tevékenységük konkrét aspektusait is megvitassák kiegészítő adjunktusukkal.

Harmadik év

A PhD-nál nappali tagozatos hallgatók befejezik a kutatásukat, és elkészítik az értekezésük végleges tervezetét vagy végleges tervezetét.

Év négy

Az ebben a szakaszban végzett munkák általában a disszertáció fejezeteinek átdolgozását foglalják magukban a kiadványok szabványainak elérése érdekében. A vizsgát általában ebben az évben kell elvégezni. A vizsga az értekezés és a szóbeli vizsga (viva voce) értékelése alapján történik, amely a disszertáció és a kutatás alapján történik.

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus SOAS University of London »

Utoljára frissítve May 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
szept. 1, 2022
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 1, 2022