Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a globális tanulmányokban

SOAS University of London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a globális tanulmányokban

SOAS University of London

PhD a Global Studies-ben

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A CISD üdvözli a jövőbeni MPhil / PhD hallgatók pályázatait, akik multidiszciplináris kutatásokat kívánnak folytatni olyan globális tanulmányok területén, amelyek a Központ tagjainak kutatási érdeklődésére és a Központ kutatási programjaira vonatkoznak. Ennek a kutatási programnak a középpontjában kettõ van: tematikusan a program foglalkozik a mai globalizációs folyamatok és a politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális kapcsolatok és struktúrák elemzésével, amelyek meghatározzák és alakítják ezeket a folyamatokat. A nemzetközi tanulmányok hagyományos területe, például államközi vagy nemzetek közötti kapcsolatok és megállapodások tanulmányozása helyett ennek a programnak a középpontjában a kortárs globalizáció természetének és fejlődésének tanulmányozása, valamint globális szinten megosztott kérdéseket, elméleti és politikai szempontból. Módszertanilag a program előmozdítja a kortárs globalizációs folyamatok multidiszciplináris elemzését. A kutatási témák és projektek elemzik az emberek, intézmények, szervezetek és államok közötti szerepet és kapcsolatokat azáltal, hogy a globalizáció dinamikáját a következő (legalább) kettő közül a prizma segítségével alakítják ki: Nemzetközi tanulmányok és politika, jog, közgazdaságtan, menedzsment Tanulmányok, fejlesztési tanulmányok, történelem, média és kommunikáció Tanulmányok.

A diákok támogatása a CISD tevékenységeinek középpontjában áll. A kutatástudományi hallgatók teljes körűen támogatják elsődleges és másodlagos felügyelőik, valamint a Központ kutatótanára, jelenleg Dr. Dan Plesch központigazgatója. A diákokat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt és jelenjenek meg a Központ kutatási szemináriumaiban.

Szerkezet

Első év

A program első éve kutatási képzési szemináriumokat és fejlett kurzusokat tartalmaz. Ugyanakkor a diákok az irányító felügyelettel konzultálva dolgoznak egy részletes kutatási javaslat kidolgozásával, elvégzik a kutatás első szakaszait, és megírják a szakdolgozat főbb érveit. A képzés központi eleme a kutatási módszerek képzési programja. Úgy tervezték, hogy biztosítsa a hallgatók által megkövetelt analitikai eszközöket, amelyekkel a legfrissebb fejlemények fejlett megismerése a kutatási projektben központi szerepet betöltő tudományágakban, valamint a felmerülő globális struktúrákkal, folyamatokkal és kérdésekkel kapcsolatos kutatásban való részvételükhöz kapcsolódó konkrét kihívásokkal és lehetőségekkel. magas szintű kutatások elvégzéséhez. A hallgatók a PhD program is részt vesznek az egyes kurzusok MA / MSc programok megerősítése kompetencia egy adott témában. A harmadik akadémiai ciklus végén a diákok várhatóan befejezték frissítési fejezetüket.

A második év

A második éves nappali tagozatos hallgatók részletes kutatásokat végeznek, amelyek rendszerint adatokat gyűjtenek és dolgoznak fel. Ebből a célból néhány kutatást tengerentúli, ha szükséges. Az év során a hallgatók megfogalmazzák szakdolgozat-tervezetük fejezetét, megvitassák őket vezető felügyelőikkel, és adott esetben a kutatási tevékenységük konkrét aspektusait is megvitassák kiegészítő adjunktusukkal.

Harmadik év

A PhD-nál nappali tagozatos hallgatók befejezik a kutatásukat, és elkészítik az értekezésük végleges tervezetét vagy végleges tervezetét.

Év négy

Az ebben a szakaszban végzett munkák általában a disszertáció fejezeteinek átdolgozását foglalják magukban a kiadványok szabványainak elérése érdekében. A vizsgát általában ebben az évben kell elvégezni. A vizsga az értekezés és a szóbeli vizsga (viva voce) értékelése alapján történik, amely a disszertáció és a kutatás alapján történik.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2022
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2022