Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a közgazdaságtanban

SOAS University of London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a közgazdaságtanban

SOAS University of London

MPhil / Ph.D. Közgazdaságtan

Időtartam: 3 év teljes munkaidős vagy 6 év részidős

Belépési követelmények: Felvételi és tézisfeltételek. A közgazdaságtanban mesterképzésre általában az MPhil és a Ph.D. kutatási végzettség. A diákok rendszerint az MPhil fokozatra regisztráltak. Miután megkapta a Kutató Diák Felügyelő Bizottságának jóváhagyását, a hallgató regisztrációját a Ph.D. (és az MPhil regisztrálás megkezdéséig), általában a vizsgálat első évének végén. A doktori képzés szokásos tanulmányi időtartama A diploma legalább hároméves nappali tanulmány. A teljes munkaidős foglalkoztatásban vagy más jelentős kötelezettségvállalásokban részt vevő hallgatók regisztrálhatnak a részmunkaidős tanulmányokra, amelyek esetében a minimális nyilvántartásba vételi idő kétszerese a teljes munkaidőben végzett tanulmányoknak. A jelentkezők várhatóan legfeljebb 55 000 szót fognak megfogalmazni az MPhil számára, míg a Ph.D. a maximális hossza 100 000 szó.

A részvétel módja: teljes vagy részidős

Azok a hallgatók, akiknek képzettsége azt jelzi, hogy képesek független kutatást folytatni, el lehet fogadni a közgazdasági kutatási fokozatra (MPhil / Ph.D.). Általában magas szintű mesterfokozat a közgazdaságtan vagy azzal egyenértékű előfeltétel. Általánosságban elmondható, hogy az ilyen MSc, mint a belépés előfeltétele, elégséges ahhoz, hogy a felvételi feltételeket kielégítse anélkül, hogy újabb képzési követelményekre lenne szüksége, különösen a hivatalos vizsgák tekintetében. A képzés első éve a tanfolyamokon és / vagy szemináriumokon való részvétel, de általában nem hivatalos írásbeli vizsga. A diákok egy MPhil-re regisztráltak az első (teljes idejű egyenértékű) évben, de általában a Ph.D. miután továbbfejlesztették a Viva-t, és nem folytatták az MPhil minősítést.

Az MPhil és a Ph.D. folyamat a szoros munkakapcsolat a kutató hallgatók és a felügyelők között. A felügyelők és a diákok rendszeresen találkoznak és szorosan konzultálnak egymással. Valamennyi kutató hallgatónak felügyeleti bizottsága van, amely az elméleti, az empirikus és a területileg specifikus felügyeletre kiterjed. Vannak kutatási hallgatói oktatók, akik általános felelősséggel tartoznak a kutató hallgatók számára, akik az általános problémák megvitatására rendelkezésre állnak. A Tanszék Empirikus Támogató Bizottsága (DESC) pedig részletes és egyéni tanácsadást nyújt a diákoknak a terepmunka és az empirikus elemzés alapján. Szükség esetén kérésre a DESC figyelembe veszi az egyéni hallgatói igényeket, és a személyzet egy vagy több tagját (nem feltétlenül felügyelő) a tanácsadásra bízza.

A hallgatóknak részt kell vennie egy workshopon / szemináriumon, ahol a kutatók és a diákok a kutatási témákat és eredményeket ismertetik és vitatják meg. Ezenkívül van egy rendszeres szeminárium, amelyhez a tanszék tagjai és a látogató előadók jelen vannak. Erős interdiszciplináris alapja van a kutatásnak és a tanításnak, és a SOAS azt állíthatja, hogy vezető szerepet tölt be a világ politikai kutatása és oktatása terén a politikai gazdaságtan, a fejlesztésgazdaságtan és a terület-specifikus országok területén. London emellett kiváló lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy az afrikai és ázsiai tanulmányok vezetői, valamint a közgazdaságtan és a fejlődés általánosságban olvassák el a papírokat. A kutató diákok dönthetnek úgy, hogy részt vesznek az iskolában és más egyetemeken és intézetekben tartott szemináriumokon.

Sok SOAS kutató diák egy kis időt töltött a terepen a kutatásuk régióiban. A Jogtudományi és Társadalomtudományi Kar és az iskola egésze az Ázsia és Afrika egyetemeiben és kormányaiban élő egyénekkel és intézményekkel való különböző kapcsolataik révén általában megkönnyítik ezt a munkát személyes kapcsolatokkal és bevezetésekkel.

Szerkezet

A kutatási végzettség a kutatási módszerek képzésének magját testesíti meg, a későbbiekben pedig a haladás egyértelmű szerkezetével. A képzési összetevők magyarázata a Tanítás és tanulás lapon található. A kutatási fokozat időtartama és szerkezete a következő: Teljes munkaidős kutatási fokozat: 3 év plusz 1 írás.

  • 1. ÉV: Kutatási tréning: a kutató hallgatók a "Kutatói hallgatói szeminárium 1" kurzusát veszi át a közgazdasági tanszéken.
  • ÉV 1: Frissítés: A diákok általában elvárják, hogy átadják a frissítést az MPhil-től Ph.D. a státusz megkezdésétől számított 9 hónapon belül.
  • 2-3. ÉV: Kutatás: Alapvető kutatás: elsődleges és másodlagos adatgyűjtés, végleges szövegtervezetek készítése.
  • 4. ÉV: Felolvasás: Szükség esetén egy negyedik évet lehet tenni a végleges tézis megírásához. A tézis megvizsgálása a benyújtás után a 4. évben történik.

Részmunkaidős kutatási fokozat: 6 év plusz 1 év írás. A kutatási végzettség 6 év alatt elvégezhető:

  • A "kutatói hallgatói szeminárium 1" tanfolyamot az első két évben kell átvenni.
  • A frissítés az első regisztráció után 21 hónapon belül megtörténik.
  • Vizsga: ez a benyújtás után legkésőbb az írási évben (7. év).
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 13, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 6 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2021
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2021