MPhil / PhD a nemzetközi fejlesztésben

Időtartam: 3 év teljes munkaidős vagy 6 év részidős

A diákok követhetik a PhD Pathway a Nemzetközi Fejlesztésben úgy, hogy SOAS , LSHTM vagy IoE alapulnak. A Nemzetközi Fejlesztési Pathway minden PhD hallgató részt vesz a LIDC által vezetett fejlett kutatási képzési szemináriumon. A sorozat az ESRC Doktori Képzési Központ Nemzetközi Fejlesztési Pathway hallgatóit biztosítja a fejlesztés interdiszciplináris megközelítéseinek széles körű megismerésével és a kiválasztott érdeklődési területek részletes megismerésével.

Az MPhil / PhD minden nemzetközi fejlesztési kutató diákja részt vesz a kötelező tanfolyamon, és részt vesz a kutatói hallgatói szemináriumokon a főiskolán és az osztályon, ahol az MPhil / PhD-re regisztráltak. A SOAS a Közgazdaságtudományi és Fejlesztési Tanulmányok Tanszékei szemináriumsorozatot tartanak, és a diákoknak be kell vonni magukat az érintett kutatói klaszterek munkájába.

Felvételi eljárás

Három felvételi útvonal van az MPhil és a PhD a nemzetközi fejlesztés:

  • Az 1 3-as szerkezet: Miután sikeres befejezése a MSc Research for International Development a SOAS . ESRC 1 3 tanuló áll rendelkezésére az útvonal finanszírozására.
  • A 3 felépítés: A nemzetközi fejlesztéshez szükséges MPhil / PhD-re vonatkozó közvetlen pályázatok. ESRC 1 3 tanuló van az útvonal finanszírozására.
  • A 4 struktúra: jelenleg nem érhető el a SOAS .
Program oktatási nyelve:
  • Angol

19 további kurzus SOAS University of London »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
szept. 1, 2021
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 1, 2021
Location
Jelentkezési határidő
End Date