Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a pénzügyek és vezetés területén

SOAS University of London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a pénzügyek és vezetés területén

SOAS University of London

Kutatási fokozat a pénzügyek és a menedzsment területén

A részvétel módja: teljes vagy részidős

PhD fokozatú hallgatók. program a Pénzügyi és Menedzsment Tanulmányok a University of London Ph.D.

Figyelembe kell venni a Ph.D. program a pénzügyminiszter vagy a menedzsment hallgatók már már elvégezték a megfelelő mesterképzés egy megfelelő fegyelem és kapott magas minőségű. El kell végezniük egy olyan eredeti kutatási javaslatot is, amely bizonyítja az akadémiai kutatások alkalmasságát.

A teljes munkaidős Ph.D. program általában három éven át tartó tanulmányt követel Londonban.

Szerkezet

Diákok a Ph.D. program tanulmányozza a továbbképzést és kutatást végez a tézisekhez. Szorosan együttműködnek a Pénzügyi és Menedzsmentiskola felügyelőjével és más kari tagokkal és Ph.D.-val. hallgatók.

Első év

A program első éve kutatási képzési szemináriumokat és fejlett kurzusokat tartalmaz. Ugyanakkor a diákok dolgoznak felügyelőikkel, hogy kidolgozzanak egy részletes kutatási javaslatot, vállalják a kutatás első szakaszait, és írjanak néhány tervezetet a szakdolgozat főbb érveire.

Kutatási tréning a SOAS

SOAS elkötelezett a kutatói diákok támogatása mellett. Minden teljes munkaidős elsőéves diák vesz egy kutatási módszertanot és egy másik mesterszintű tanfolyamot, amely on-campuson, távoktatáson, vagy kivételesen és engedéllyel lehet máshol a SOAS vagy a London Egyetem más iskoláiban. A hallgatók általában elvárják, hogy teljesítsék a kurzusok megbízásait, amelyek besorolásait a Felügyelő Bizottság megvizsgálja, amikor a Ph.D. státust vesz figyelembe.

További tanfolyamok az első évben vagy később, ahogy azt a felügyelő javasolta, beleértve a Doktori Iskola által kínált rövid kurzusokat is. Számos átruházható kutatási készség közül választhat: kutatási írás és prezentáció, generikus módszerek és technikák az adatgyűjtésre és elemzésre, a nyelvi támogatásra, a kutatási integritásra és az egyetemi oktatásra. SOAS szintén része a Bloomsbury Posztgraduális Skills Hálózatnak, amely megosztja az UCL, az Oktatási Intézet és az LSE képzési lehetőségeit. SOAS hallgatók pályázhatnak kutatási finanszírozásra konferenciák és speciális kurzusok megrendezésére.

A hallgatóknak be kell mutatni munkájukat, és részt kell venniük a Ph.D. Szeminárium program egész évben. A hallgatói prezentációk mellett a Ph.D. A szeminárium magában foglalja a "Kulcsfontosságú hozzájárulások a menedzsmenthez és a pénzügyekhez" olyan fórumot is, ahol a szervezeti egységek olyan határmenti cikket állítanak fel, amely lényeges betekintést nyújt a fejlett kutatási területekbe.

Ph.D. a hallgatók várhatóan részt vesznek a megyei kutatási szemináriumokon is.

Körülbelül nyolc hónapos nappali tanulmány után a hallgató előrehaladását egy frissítő bizottság értékeli, és a sikeres diákok a második évig folytatódnak.

A második év

A második éves nappali tagozatos hallgatók részletes kutatásokat végeznek, amelyek rendszerint adatokat gyűjtenek és dolgoznak fel. Ebből a célból néhány kutatást tengerentúli, ha szükséges. Az év során a diákok megírják a dolgozat tervezetét, és megvitassák őket a felügyelőikkel.

Harmadik év

Teljes munkaidős hallgatók a Ph.D. elvégezné a kutatást, és megírná a végleges tervezetet vagy a végleges tervezetet.

Év négy

Az ebben a szakaszban végzett munkák általában a disszertáció fejezeteinek átdolgozását foglalják magukban a kiadványok szabványainak elérése érdekében. A vizsgát általában ebben az évben kell elvégezni. A vizsga az értekezés és a szóbeli vizsga (viva voce) értékelése alapján történik, amely a disszertáció és a kutatás alapján történik.

Tanulmányi módok

A januári és az áprilisi bevételi lehetőségek kivételesen rendelkezésre állnak, a jóváhagyás függvényében. A frissítési szabályok hasonlóak abban, hogy a nappali tagozatos hallgatóknak a Ph.D. kilenc hónap után.

A részmunkaidős tanulmányokat folytatni kívánó hallgatók szívesen alkalmazzák, de bizonyítaniuk kell, hogy elkötelezettségük és erőforrásaik vannak a tanulmányaik folytatásához a hosszabb idő alatt, amelyet ez a mód igényel.

A részleges lehetőség is rendelkezésre áll, mivel a támogató környezetet kínáló munkahelyeken foglalkoztatott diákok a távoktatással a teljes munkaidős program utolsó két évét vehetik igénybe. Ezt a módszert néhány, 2013-tól 14-ig terjedő számú diák számára megpróbálják megvizsgálni, és további információkat később fognak közzétenni.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
ápr. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő jan. 31, 2019
A befejezés dátuma ápr. 1, 2023
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2022
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
ápr. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő jan. 31, 2019
A befejezés dátuma ápr. 1, 2023
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2022