Kutatási fokozat a pénzügyek és a menedzsment területén

A részvétel módja: teljes vagy részidős

PhD fokozatú hallgatók. program a Pénzügyi és Menedzsment Tanulmányok a University of London Ph.D.

Figyelembe kell venni a Ph.D. program a pénzügyminiszter vagy a menedzsment hallgatók már már elvégezték a megfelelő mesterképzés egy megfelelő fegyelem és kapott magas minőségű. El kell végezniük egy olyan eredeti kutatási javaslatot is, amely bizonyítja az akadémiai kutatások alkalmasságát.

A teljes munkaidős Ph.D. program általában három éven át tartó tanulmányt követel Londonban.

Szerkezet

Diákok a Ph.D. program tanulmányozza a továbbképzést és kutatást végez a tézisekhez. Szorosan együttműködnek a Pénzügyi és Menedzsmentiskola felügyelőjével és más kari tagokkal és Ph.D.-val. hallgatók.

Első év

A program első éve kutatási képzési szemináriumokat és fejlett kurzusokat tartalmaz. Ugyanakkor a diákok dolgoznak felügyelőikkel, hogy kidolgozzanak egy részletes kutatási javaslatot, vállalják a kutatás első szakaszait, és írjanak néhány tervezetet a szakdolgozat főbb érveire.

Kutatási tréning a SOAS

SOAS elkötelezett a kutatói diákok támogatása mellett. Minden teljes munkaidős elsőéves diák vesz egy kutatási módszertanot és egy másik mesterszintű tanfolyamot, amely on-campuson, távoktatáson, vagy kivételesen és engedéllyel lehet máshol a SOAS vagy a London Egyetem más iskoláiban. A hallgatók általában elvárják, hogy teljesítsék a kurzusok megbízásait, amelyek besorolásait a Felügyelő Bizottság megvizsgálja, amikor a Ph.D. státust vesz figyelembe.

További tanfolyamok az első évben vagy később, ahogy azt a felügyelő javasolta, beleértve a Doktori Iskola által kínált rövid kurzusokat is. Számos átruházható kutatási készség közül választhat: kutatási írás és prezentáció, generikus módszerek és technikák az adatgyűjtésre és elemzésre, a nyelvi támogatásra, a kutatási integritásra és az egyetemi oktatásra. SOAS szintén része a Bloomsbury Posztgraduális Skills Hálózatnak, amely megosztja az UCL, az Oktatási Intézet és az LSE képzési lehetőségeit. SOAS hallgatók pályázhatnak kutatási finanszírozásra konferenciák és speciális kurzusok megrendezésére.

A hallgatóknak be kell mutatni munkájukat, és részt kell venniük a Ph.D. Szeminárium program egész évben. A hallgatói prezentációk mellett a Ph.D. A szeminárium magában foglalja a "Kulcsfontosságú hozzájárulások a menedzsmenthez és a pénzügyekhez" olyan fórumot is, ahol a szervezeti egységek olyan határmenti cikket állítanak fel, amely lényeges betekintést nyújt a fejlett kutatási területekbe.

Ph.D. a hallgatók várhatóan részt vesznek a megyei kutatási szemináriumokon is.

Körülbelül nyolc hónapos nappali tanulmány után a hallgató előrehaladását egy frissítő bizottság értékeli, és a sikeres diákok a második évig folytatódnak.

A második év

A második éves nappali tagozatos hallgatók részletes kutatásokat végeznek, amelyek rendszerint adatokat gyűjtenek és dolgoznak fel. Ebből a célból néhány kutatást tengerentúli, ha szükséges. Az év során a diákok megírják a dolgozat tervezetét, és megvitassák őket a felügyelőikkel.

Harmadik év

Teljes munkaidős hallgatók a Ph.D. elvégezné a kutatást, és megírná a végleges tervezetet vagy a végleges tervezetet.

Év négy

Az ebben a szakaszban végzett munkák általában a disszertáció fejezeteinek átdolgozását foglalják magukban a kiadványok szabványainak elérése érdekében. A vizsgát általában ebben az évben kell elvégezni. A vizsga az értekezés és a szóbeli vizsga (viva voce) értékelése alapján történik, amely a disszertáció és a kutatás alapján történik.

Tanulmányi módok

A januári és az áprilisi bevételi lehetőségek kivételesen rendelkezésre állnak, a jóváhagyás függvényében. A frissítési szabályok hasonlóak abban, hogy a nappali tagozatos hallgatóknak a Ph.D. kilenc hónap után.

A részmunkaidős tanulmányokat folytatni kívánó hallgatók szívesen alkalmazzák, de bizonyítaniuk kell, hogy elkötelezettségük és erőforrásaik vannak a tanulmányaik folytatásához a hosszabb idő alatt, amelyet ez a mód igényel.

A részleges lehetőség is rendelkezésre áll, mivel a támogató környezetet kínáló munkahelyeken foglalkoztatott diákok a távoktatással a teljes munkaidős program utolsó két évét vehetik igénybe. Ezt a módszert néhány, 2013-tól 14-ig terjedő számú diák számára megpróbálják megvizsgálni, és további információkat később fognak közzétenni.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

19 további kurzus SOAS University of London »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
End Date
szept. 1, 2022
Jelentkezési határidő
Start Date
End Date
ápr. 1, 2023
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 1, 2022
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
ápr. 1, 2023
Location
Jelentkezési határidő
End Date