Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a politikában és a nemzetközi tanulmányokban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Jelenléti mód: Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben

A Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Tanszéke elfogadja a hallgatókat a PhD-hoz vezető kutatási munkákra. A PhD program elsődleges célja, hogy a hallgatókat a sikeres doktori értekezés megtervezésére, kutatására és írására oktassa. A doktori címet betöltők ismerik a politikai kutatás koncepcionális és módszertani szempontjait, és szakterületük szakértői.

A PhD programba való belépés megfontolása érdekében a pályázóknak magas szintű politikai diplomával kell rendelkezniük, amely szintje és tartalma egyenértékű a Tanszék MSc-jével, bár a rokon tudományágakban rokon diplomájú személyek jelentkezését is figyelembe veszik. A kutatási javaslatokra vonatkozó iránymutatások itt találhatók.

A felvétel folyamatosan zajlik. Az alkalmazási ciklus novemberben nyílik meg, és június 30-án zárul októberi bejegyzéshez. Azok a pályázók, akiket egy SOAS ösztöndíjra vagy egy ESRC-hallgatóra kívánnak venni, az ösztöndíjadatokra vonatkozó határidőkön kell feltüntetni.

A PhD program elsődleges építőeleme a hallgató és a felügyelő közötti kapcsolat. A hallgatókat a legalább egy személyzet tagjának kifejezett hajlandósága alapján fogadják el, hogy a diák projektjének fő felügyelőjeként szolgáljanak. Így a hallgató a programban való beiratkozásából a felügyelő elsődleges felelősséget vállal a hallgatók előrehaladásának nyomon követéséért és támogatásáért a diploma megszerzéséig. Minden kutató diáknak van egy társult felügyelője, egy másik olyan alkalmazottja, aki szoros érdeklődést tanúsít a hallgatói régióban és / vagy a tudományterületen. A tanszék kutatói oktatója felügyeli a doktori programot, és általános problémák megoldására is elérhető.

Ezenkívül a kutató hallgatók egy elsőéves strukturált képzési programba ágyazódnak, kutatási tervekkel, elméletekkel és módszerekkel foglalkozó tanfolyamokon. Továbbá részt vehetnek a kutatásuk szempontjából releváns MSc tanfolyamon. A kutató hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt az Osztály szemináriumaiban, ahol más intézmények meghívott tudósai előadást tartanak, és sok más szemináriumon és előadáson keresztül hozzáférhetnek a SOAS . Az iskola nyelvi képzési lehetőségei a diákok számára is elérhetők a kutatási releváns nyelvi készségek fejlesztése vagy fejlesztése érdekében. 2012-től a kutató hallgatók kizárólagos hozzáférést SOAS a SOAS Doktori Iskola által nyújtott szolgáltatásokhoz és szolgáltatásokhoz.

A legtöbb doktorandusz egy ideje terepmunkát tölt a kutatás régióiban. Az Osztály és az iskola az ázsiai, afrikai és a Közel-Kelet egyetemeivel és kormányaival való egyéni és intézményes kapcsolatok révén megkönnyíti ezt a munkát személyes kapcsolatokkal és bevezetésekkel, valamint (korlátozott) finanszírozással.

A tanszék rendszerint körülbelül 60 kutató hallgatóval (MPhil és PhD szint) rendelkezik.

Szerkezet

A PhD program a SOAS egy hároméves modellt követ, amelynek lehetősége a negyedik évre való kiterjesztés. A program kutatási képzésből és tanfolyamból áll az első évben, majd a hallgatóknak frissíteniük kell az MPhil-től a PhD státuszig. Ezt követi a második évben végzett elsődleges kutatómunka és terepmunka, valamint az ezt követő évben megfogalmazott tézisek. A hallgatóknak arra kell törekedniük, hogy készen álljanak a benyújtásra a harmadik év végéig, és legkésőbb a negyedik év végéig be kell nyújtaniuk.

Kutatási Oktatás 1. év

A hallgatók várhatóan MPhilről doktoranduszra lépnek fel a regisztrációtól számított 12 hónapon belül. A haladáshoz szükséges a tanszék képzési programjának sikeres befejezése, amely a Kutatási kurzus bevezetéséből (első és második félév), a kutatási projekt szemináriumból (második félév) és a kutatási projektek konferenciájából (harmadik félév) áll. A hallgatóknak lehetősége van kvantitatív módszerek kurzusára is. A legfontosabb, hogy a hallgatók frissített papírt készítenek, amely a viva alapját képezi, amelyet a hallgatóknak át kell adniuk, hogy PhD hallgató státuszt szerezzenek.

Területi eljárás

A terepen végzett diákok általában ezt megteszik a második évben. A teljes munkaidős PhD programban általában megengedett a terepmunka legfeljebb három szakasza. A 12 hónapnál hosszabb helyszíni munkát a kutató Dékánnak jóvá kell hagynia.

Oktatás az 1. év után

A kutatási tervezés, a terepmunka és az írás folyamata során a hallgatóktól várhatóan rendszeres kapcsolatot tartanak fenn felügyelőikkel. Az értekezés megírása önmagában a hallgató munkája, amelyet rendszeresen tartanak a témavezetõkkel / vezetõkkel, és részt vesznek egy írásos szemináriumon haladó doktorandusz hallgatók számára. A tanszék erőteljesen ösztönzi a hallgatókat, hogy vegyenek részt a SOAS n kívül kínált műhelyekben, valamint vegyenek részt és jelenjenek meg a területen működő fő kutató szövetségek által szervezett konferenciákon (korlátozott forrás áll rendelkezésre).

Az oktatás a doktori képzés fontos része a doktoranduszok számára az egyetemi karriert figyelembe véve. A tanszék célja, hogy fejlett kutató hallgatóknak lehetőséget biztosítson arra, hogy diplomás oktatási asszisztensként (GTA) dolgozzon az osztály egyik kínált tanfolyamán, legfeljebb két évig. A feladatok magukban foglalják a szemináriumok oktatását, az irodai órák tartását és a jelölést. A GTA posztot betöltő kutató hallgatók várhatóan elvégezték a GTA képzési modult, amelyet az Akadémiai Fejlesztési Igazgatóság (ADD) kínál, általában szeptemberben.

Fontos figyelmeztetés

A programoldalon szereplő információk a tervezett programstruktúrát tükrözik az adott tudományos munkamenet ellen.

Kutatási felvételi lehetőségek és alkalmazások

Üdvözöljük olyan képzett hallgatók pályázatait, akik megfelelő mesterfokozattal (vagy tengerentúli egyenértékű) relevánsak egy adott témában a SOAS kutatási fokozatára. A pályázatokat online kell benyújtani.

Fontos jelentkezni jóval a tanév kezdete előtt, amelybe jelentkezni kíván, hogy időt biztosítson jelentkezésének feldolgozására. Ösztöndíjra jelentkezéskor korábbi határidők vonatkozhatnak.

A SOAS PhD program versenyképes, és a pályázóknak rendelkezniük kell a magas szintű tudományos eredményekkel és egy életképes javaslattal, amely hozzájárul a Tanszék kutatási érdekeihez. Felhívjuk figyelmét: elriasztjuk a tisztán spekulatív alkalmazásokat. Az interdiszciplináris kutatásokra pályázatokat várunk, de egy tanszékre csak egy pályázat nyújtható be.

Feltétel nélküli angol nyelvű belépési követelmények

Azoknak a kérelmezőknek, akiknek 4. szintű vízumot kell igénybe venniük az Egyesült Királyságban történő tanuláshoz, be kell mutatniuk az UKVI által jóváhagyott tesztközpont UKVI IELTS akadémiai igazolását.

Nemzetközi pályázók, akik Tier-4 vízumot igényelnek az Egyesült Királyságban történő tanuláshoz

Teszt Feltétel nélküli belépés Feltétel nélküli belépés ülésen kívüli támogatással
IELTS (tudományos) 7,0 általános vagy magasabb, 7,0 al-pontszámmal. 7,0 általános vagy magasabb, legalább 6,5-es pontszámokkal

EGT és EU pályázók

Teszt Feltétel nélküli belépés Feltétel nélküli belépés ülésen kívüli támogatással
IELTS (tudományos) 7,0 általános vagy magasabb, mindegyik alpontban 7,0. 7,0 általános vagy magasabb, legalább 6,5-es pontszámokkal.
TOEFL IBT 105 vagy annál nagyobb, minimum 25 al-pontszámmal. Összességében 105, legalább 22 al-pontszámmal.
VAGY
Összesen 100, legalább 25 írásbeli és 22 további részpontszámmal.
Angol Pearson teszt (tudományos) 75 teljes vagy annál nagyobb, legalább 70 az al-pontszámban. Összesen 70 vagy annál magasabb, minimum 65 pontszámmal.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues.

SOAS University of London welcomes the brightest minds to study on its central London campus with like-minded individuals who feel passionately about contemporary world issues. Kevesebb