PhD fokozat a politikában és a nemzetközi tanulmányokban

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Tanszéke elfogadja a hallgatókat a PhD-hoz vezető kutatási munkákra. A PhD program elsődleges célja, hogy a hallgatókat a sikeres doktori értekezés megtervezésére, kutatására és írására oktassa. A doktori címet betöltők ismerik a politikai kutatás koncepcionális és módszertani szempontjait, és szakterületük szakértői.

Ahhoz, hogy figyelembe vegyék a PhD programba való belépéshez, a pályázóknak rendelkezniük kell egy szakképzettséggel egyenértékű szakképzettséggel a tanszék MSc-jével, bár a kapcsolódó szakirodalomban részt vevő személyek pályázatait is figyelembe kell venni. A kutatási javaslatokra vonatkozó iránymutatás itt található.

A felvétel folyamatosan zajlik. Az alkalmazási ciklus novemberben nyílik meg, és június 30-án zárul októberi bejegyzéshez. Azok a pályázók, akiket egy SOAS ösztöndíjra vagy egy ESRC-hallgatóra kívánnak venni, az ösztöndíjadatokra vonatkozó határidőkön kell feltüntetni.

A PhD program elsődleges építőeleme a hallgató és a felügyelő közötti kapcsolat. A hallgatókat a legalább egy személyzet tagjának kifejezett hajlandósága alapján fogadják el, hogy a diák projektjének fő felügyelőjeként szolgáljanak. Így a hallgató a programban való beiratkozásából a felügyelő elsődleges felelősséget vállal a hallgatók előrehaladásának nyomon követéséért és támogatásáért a diploma megszerzéséig. Minden kutató diáknak van egy társult felügyelője, egy másik olyan alkalmazottja, aki szoros érdeklődést tanúsít a hallgatói régióban és / vagy a tudományterületen. A tanszék kutatói oktatója felügyeli a doktori programot, és általános problémák megoldására is elérhető.

Ezenkívül a kutató hallgatók egy elsőéves strukturált képzési programba ágyazódnak, kutatási tervekkel, elméletekkel és módszerekkel foglalkozó tanfolyamokon. Továbbá részt vehetnek a kutatásuk szempontjából releváns MSc tanfolyamon. A kutató hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt az Osztály szemináriumaiban, ahol más intézmények meghívott tudósai előadást tartanak, és sok más szemináriumon és előadáson keresztül hozzáférhetnek a SOAS . Az iskola nyelvi képzési lehetőségei a diákok számára is elérhetők a kutatási releváns nyelvi készségek fejlesztése vagy fejlesztése érdekében. 2012-től a kutató hallgatók kizárólagos hozzáférést SOAS a SOAS Doktori Iskola által nyújtott szolgáltatásokhoz és szolgáltatásokhoz.

A PhD hallgatók többségének időtartama a kutatási területeken végzett terepmunka. A Tanszék és az Iskola az Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten működő egyénekkel és intézményekkel való különböző kapcsolataik révén személyes kapcsolatokat és bevezetéseket, valamint (korlátozott) finanszírozást tesz lehetővé.

A tanszék rendszerint körülbelül 60 kutató hallgatóval (MPhil és PhD szint) rendelkezik.

Szerkezet

A PhD program a SOAS egy hároméves modellt követ, amelynek lehetősége a negyedik évre való kiterjesztés. A program kutatási képzésből és tanfolyamból áll az első évben, majd a hallgatóknak frissíteniük kell az MPhil-től a PhD státuszig. Ezt követi a második évben végzett elsődleges kutatómunka és terepmunka, valamint az ezt követő évben megfogalmazott tézisek. A hallgatóknak arra kell törekedniük, hogy készen álljanak a benyújtásra a harmadik év végéig, és legkésőbb a negyedik év végéig be kell nyújtaniuk.

Kutatási Oktatás 1. év

A diákok várhatóan frissítik az MPhil-től PhD hallgató 12 hónapon belül a regisztráció. A haladás elengedhetetlen feltétele a tanszék képzési programjának sikeres befejezése, amely a Kutatási Bevezetés (1. és 2. ciklus), a kutatási projekt szeminárium (2. ciklus) és a kutatási projektek konferenciája (harmadik ciklus) részét képezi. A hallgatóknak lehetőségük van kvantitatív módszerekre is. A legfontosabb, hogy a diákok olyan frissített papírt készítenek, amely a viva alapját képezi, amelyet a hallgatóknak át kell adni PhD hallgatói státusz megszerzéséhez.

Területi eljárás

A terepen végzett diákok általában ezt megteszik a második évben. A teljes munkaidős PhD programban általában megengedett a terepmunka legfeljebb három szakasza. A 12 hónapnál hosszabb helyszíni munkát a kutató Dékánnak jóvá kell hagynia.

Oktatás az 1. év után

A kutatási tervezés, a terepmunka és az írás során a diákok rendszeres kapcsolatot tartanak fenn felügyelőikkel. Az értekezés megírása a diák munkája egyedülálló, a rendszeres találkozókkal támogatja a felügyelő (k) és a résztvevő egy írási szeminárium a fejlett doktori hallgatók. A tanszék határozottan arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a SOAS n kívül kínált workshopokon, és vegyenek részt és jelenjenek meg a nagy kutatási szövetségek által szervezett konferenciákon (rendelkezésre álló korlátozott finanszírozás).

A tanítás fontos része a PhD hallgatók doktori képzésének egy akadémiai pályafutását tekintve. A tanszék célja, hogy felajánlja a fejlett kutató hallgatók számára a lehetőséget, hogy a posztgraduális oktatási asszisztensként (GTA) dolgozhasson a Tanszék egyik legfeljebb kétéves tanfolyamán. A feladatok közé tartozik a szeminárium tanítása, az irodai órák megtartása és a jelölés. A GTA-posztot átvevő kutatói várhatóan befejezték az Oktatási Fejlesztési Igazgatóság (ADD) által kínált, általában szeptemberben felajánlott GTA képzési modulot. Lásd még a tanszék GTA kézikönyvét.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

19 további kurzus SOAS University of London »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
szept. 1, 2021
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 1, 2021
Location
Jelentkezési határidő
End Date