Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a politikában és a nemzetközi tanulmányokban

SOAS University of London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a politikában és a nemzetközi tanulmányokban

SOAS University of London

PhD fokozat a politikában és a nemzetközi tanulmányokban

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Tanszéke elfogadja a hallgatókat a PhD-hoz vezető kutatási munkákra. A PhD program elsődleges célja, hogy a hallgatókat a sikeres doktori értekezés megtervezésére, kutatására és írására oktassa. A doktori címet betöltők ismerik a politikai kutatás koncepcionális és módszertani szempontjait, és szakterületük szakértői.

Ahhoz, hogy figyelembe vegyék a PhD programba való belépéshez, a pályázóknak rendelkezniük kell egy szakképzettséggel egyenértékű szakképzettséggel a tanszék MSc-jével, bár a kapcsolódó szakirodalomban részt vevő személyek pályázatait is figyelembe kell venni. A kutatási javaslatokra vonatkozó iránymutatás itt található.

A felvétel folyamatosan zajlik. Az alkalmazási ciklus novemberben nyílik meg, és június 30-án zárul októberi bejegyzéshez. Azok a pályázók, akiket egy SOAS ösztöndíjra vagy egy ESRC-hallgatóra kívánnak venni, az ösztöndíjadatokra vonatkozó határidőkön kell feltüntetni.

A PhD program elsődleges építőeleme a hallgató és a felügyelő közötti kapcsolat. A hallgatókat a legalább egy személyzet tagjának kifejezett hajlandósága alapján fogadják el, hogy a diák projektjének fő felügyelőjeként szolgáljanak. Így a hallgató a programban való beiratkozásából a felügyelő elsődleges felelősséget vállal a hallgatók előrehaladásának nyomon követéséért és támogatásáért a diploma megszerzéséig. Minden kutató diáknak van egy társult felügyelője, egy másik olyan alkalmazottja, aki szoros érdeklődést tanúsít a hallgatói régióban és / vagy a tudományterületen. A tanszék kutatói oktatója felügyeli a doktori programot, és általános problémák megoldására is elérhető.

Ezenkívül a kutató hallgatók egy elsőéves strukturált képzési programba ágyazódnak, kutatási tervekkel, elméletekkel és módszerekkel foglalkozó tanfolyamokon. Továbbá részt vehetnek a kutatásuk szempontjából releváns MSc tanfolyamon. A kutató hallgatókat arra is ösztönzik, hogy vegyenek részt az Osztály szemináriumaiban, ahol más intézmények meghívott tudósai előadást tartanak, és sok más szemináriumon és előadáson keresztül hozzáférhetnek a SOAS . Az iskola nyelvi képzési lehetőségei a diákok számára is elérhetők a kutatási releváns nyelvi készségek fejlesztése vagy fejlesztése érdekében. 2012-től a kutató hallgatók kizárólagos hozzáférést SOAS a SOAS Doktori Iskola által nyújtott szolgáltatásokhoz és szolgáltatásokhoz.

A PhD hallgatók többségének időtartama a kutatási területeken végzett terepmunka. A Tanszék és az Iskola az Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten működő egyénekkel és intézményekkel való különböző kapcsolataik révén személyes kapcsolatokat és bevezetéseket, valamint (korlátozott) finanszírozást tesz lehetővé.

A tanszék rendszerint körülbelül 60 kutató hallgatóval (MPhil és PhD szint) rendelkezik.

Szerkezet

A PhD program a SOAS egy hároméves modellt követ, amelynek lehetősége a negyedik évre való kiterjesztés. A program kutatási képzésből és tanfolyamból áll az első évben, majd a hallgatóknak frissíteniük kell az MPhil-től a PhD státuszig. Ezt követi a második évben végzett elsődleges kutatómunka és terepmunka, valamint az ezt követő évben megfogalmazott tézisek. A hallgatóknak arra kell törekedniük, hogy készen álljanak a benyújtásra a harmadik év végéig, és legkésőbb a negyedik év végéig be kell nyújtaniuk.

Kutatási Oktatás 1. év

A diákok várhatóan frissítik az MPhil-től PhD hallgató 12 hónapon belül a regisztráció. A haladás elengedhetetlen feltétele a tanszék képzési programjának sikeres befejezése, amely a Kutatási Bevezetés (1. és 2. ciklus), a kutatási projekt szeminárium (2. ciklus) és a kutatási projektek konferenciája (harmadik ciklus) részét képezi. A hallgatóknak lehetőségük van kvantitatív módszerekre is. A legfontosabb, hogy a diákok olyan frissített papírt készítenek, amely a viva alapját képezi, amelyet a hallgatóknak át kell adni PhD hallgatói státusz megszerzéséhez.

Területi eljárás

A terepen végzett diákok általában ezt megteszik a második évben. A teljes munkaidős PhD programban általában megengedett a terepmunka legfeljebb három szakasza. A 12 hónapnál hosszabb helyszíni munkát a kutató Dékánnak jóvá kell hagynia.

Oktatás az 1. év után

A kutatási tervezés, a terepmunka és az írás során a diákok rendszeres kapcsolatot tartanak fenn felügyelőikkel. Az értekezés megírása a diák munkája egyedülálló, a rendszeres találkozókkal támogatja a felügyelő (k) és a résztvevő egy írási szeminárium a fejlett doktori hallgatók. A tanszék határozottan arra ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a SOAS n kívül kínált workshopokon, és vegyenek részt és jelenjenek meg a nagy kutatási szövetségek által szervezett konferenciákon (rendelkezésre álló korlátozott finanszírozás).

A tanítás fontos része a PhD hallgatók doktori képzésének egy akadémiai pályafutását tekintve. A tanszék célja, hogy felajánlja a fejlett kutató hallgatók számára a lehetőséget, hogy a posztgraduális oktatási asszisztensként (GTA) dolgozhasson a Tanszék egyik legfeljebb kétéves tanfolyamán. A feladatok közé tartozik a szeminárium tanítása, az irodai órák megtartása és a jelölés. A GTA-posztot átvevő kutatói várhatóan befejezték az Oktatási Fejlesztési Igazgatóság (ADD) által kínált, általában szeptemberben felajánlott GTA képzési modulot. Lásd még a tanszék GTA kézikönyvét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2021
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2021