Kutatási fokozat a történelemben

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A SOAS Történeti Osztálya a világ egyik legfontosabb központja, amely az afrikai és az ázsiai történelem kutatási fokozatait felügyeli. Ez vonzza a diákokat és a tudományos látogatókat a világ minden tájáról. A minisztériumnak az 1996-os, 2001-es és 2008-as hivatalos nemzeti kutatási felmérésekben adott legmagasabb értékelést figyelembe vették a kutatói képzésének kiválósága, valamint a személyzet publikációs rekordja. A tanszék lehetőséget biztosít a jól képzett jelentkezőknek arra, hogy csatlakozzanak a diákok és a személyzetük nagy csoportjaihoz, akik a saját szakterületükön vagy azok környékén dolgoznak. Az egyéni felügyelet, a tanfolyamok és a szemináriumok egyedülálló kombinációja biztosítja, hogy a diákok nagy többsége négy éven belül teljesítse képzettségét.

SOAS hallgatók korlátlan és rendszerint ingyenes hozzáférést SOAS szemináriumhoz, konferenciához és workshophoz, amelyeket a SOAS vagy könnyen elérhető helyen tartanak. A legfontosabb, hogy részt vesznek egy heti regionális történelmi szemináriumon - Afrikában, Dél-Ázsiában, a Közel- és Közel-Keleten, Kelet-Ázsiában vagy Délkelet-Ázsiában -, és gyakran különleges kutatási témákról. Közeli kapcsolatokat tart fenn a közeli Historiatudományi Intézettel és a Nemzetközösségi Tanulmányok Intézetében, amelyek saját kutatási szemináriumokat tartanak. Ez lehetőséget ad a kutató hallgatóknak arra, hogy találkozzanak a SOAS meglátogató tudósokkal, valamint a Londonban vagy Nagy-Britanniában található más kutatókat. A SOAS vagy máshol tanított kurzusok részét képező órákon való részvétel is lehetséges.

A könyvtári gazdaságok Londonban kiválóan működnek a Tanszéken tanult tantárgyak közül. SOAS történelem hallgatói ingyen hozzáférhetnek a közeli British Library-hez (beleértve az Indiai Irodát és a Keleti Gyűjteményeket), a Colindale-i British Library Newspaper könyvtárhoz, a Nemzeti Levéltárhoz és számos más gyűjteményhez, köztük a legtöbb egyéb könyvtárhoz London egyetemek és egyetemek.

Regisztrációs eljárások az elsőéves hallgatók számára

A regisztrációs időszak alatt a felügyelő és a kutatói oktató hirdetési időkben elérhető lesz, hogy találkozzanak irodájukban. Beszélnie kell a tanfolyamokat, amelyeket ellenőrizni szeretne, vagy hogy meg kell tennie és átadnia (pl. Az Ön iskolai és / vagy nyelvtanfolyamán elfogadott tanfolyamokat) az Ön felügyelőjével.

Jelenlét Londonban

A diákok várhatóan a SOAS alapulnak tanulmányaik során, kivéve a terepmunka időszakát.

Napló és e-mail

Minden diáknak van egy személyes elektronikus naplója, melyet a BLE https://www.ble.ac.uk/ címen érhet el. A naplózást minden esetben meg kell tennie, amikor találkozik a felügyelővel az egész tanulmányi programban, és a bemutató során elfogadott összes célt és határidőt be kell jegyezni. A napló egy olyan online eszköz, melynek célja, hogy támogassa Önt tudományos és szakmai fejlődésében, és segítsen egy széles és kiegyensúlyozott ismeretek kialakításában. Ezenkívül lehetővé teszi felügyelő (k) számára, hogy kövessék az előrehaladást, és ennek megfelelően tanácsoljanak. Az akadémiai és oktatók, valamint más hallgatók a SOAS e-mailjein keresztül kapcsolatba lépnek Önnel a fontos diplomával kapcsolatos információkkal a tanulmányai során. Ha egy másik e-mail fiókot használ, győződjön meg róla, hogy a SOAS fiókból érkező levelek továbbítása megtörtént.

Négyéves szabály

Az iskola megköveteli, hogy az összes hallgató négy éven belül befejezze PhD-jét. Rendkívül fontos, hogy a hallgatók a lehető leghamarabb értesítsék felügyelőjüket, a kutatótanulót és a nyilvántartást, ha a tanulmányaikat kivételes személyes körülmények miatt jelentős időszakra meg kell szakítani. Ezek a problémák lehetnek pénzügyiek, személyesek vagy a szülőként és / vagy gondozóként betöltött szerepéhez képest. Kérjük, kérjük, adja meg a dokumentációt orvosi igazolások, magyarázó levél, stb. Formájában. Tájékozódjon arról is, hogy a szokásos 12 hónapos időtartamon kívüli terepmunka bármely kiterjesztése az írási időszak lerövidítését eredményezi, mivel a négyéves szabály marad érvényben.

Tanfolyamok

Minden elsőéves diák köteles részt venni a heti módszertani szemináriumon, amely a jelenlegi történelmi kutatások megvitatásának legfontosabb fóruma, bemutatja saját kutatásait és bevonja magát a társaik kutatásába. Az elsőéves hallgatóknak legalább egy regionális kutatási szemináriumon (African History Seminar, Near

Más kutatási igényeket is igényel, például a nyelveken, néhány elsőéves hallgató számára, amint azt a kutatási programban elfogadott levél tartalmazza. A hallgatókat arra is ösztönzik, hogy tanulmányokat folytassanak a Történeti osztályon vagy az iskolán belül más tanszékeken és karokon, a felügyelővel egyetértésben. A hallgatóknak meg kell kérniük az adott kurzusokat, hogy ellenőrizzék a tanfolyamot. A könyvvizsgálat előadásokra is vonatkozik, de nem oktatói órákra, így a nyelvórák általában kizártak. A Londoni Egyetem egyéb kollégiumaival (pl. UCL az európai nyelvekre) további kurzusokat rendeznek, ahol csak lehetséges, de nem garantálható. Az ilyen kötelező előadások ideje nem ütközik a tanszéken belüli szemináriumkötelezettségeivel. Ha az osztályon kívüli egyéb előadások időbeli résideje megegyezik a regionális kutatási szeminárium vagy a módszertani szemináriuméval, akkor ezeknek a kötelező tanfolyamoknak elsőbbséget kell élvezniük.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

19 további kurzus SOAS University of London »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
szept. 1, 2022
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 1, 2022
Location
Jelentkezési határidő
End Date