Kutatási fokozat a vallásokban és filozófiákban

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A SOAS Vallások és Filozófiai Osztály élénk, ösztönző és interdiszciplináris kutatási környezetet kínál. Egyéni kutatási felügyeletet biztosítunk a vallási hagyományok széles skáláján, valamint az összehasonlító és interdiszciplináris témákban. A felügyelők szakterületük szakértői, és alaposan ismerik a szakosodott vallásokat, kultúrákat, nyelveket és földrajzi területeket.

Az egyéni felügyelet mellett a tanszék különböző szintű kutatói képzést is kínál: egy kötelező kutatói műhelymunka, amely az 1. évfolyamra felkészítő MPhil hallgatókat állítja fel a PhD-szintre való átállásra; a 2. és a 3. évben a PhD hallgatók számára tartott heti szeminárium, hogy megvitassák a folyamatban levő munkát és visszajelzést kapjanak az értekezés benyújtása előtt; egy tanszéki kutató szeminárium, amelyben mind a személyzet, mind a diákok kutatási projektjeiket ismertetik és interdiszciplináris környezetben tárgyalják. A hallgatóknak lehetősége van arra is, hogy szemináriumokat, előadásokat és konferenciákat szervezzenek az egyes szakterületekhez kapcsolódó különféle szakterületeken. Ezek a központok rendszeres esti előadássorozatokat, workshopokat és konferenciákat szerveznek, amelyek vendéglátóhelyeket fogadnak más egyetemekről Nagy-Britanniában, Európában és világszerte.

Ahogy gondolkodik a PhD-vel való kapcsolatfelvételről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy potenciális felügyelővel az Ön érdeklődési területén, ideális esetben a projektjavaslatának első tervezetével. Ez a személyzet tagjai tanácsot adnak majd a projektre és az esetleges kérdéseire, mielőtt elkészítené alkalmazásukat.

Szerkezet

A SOAS PhD fokozatot legfeljebb négy év alatt kell elvégezni. Az értekezés tervezetének készen kell lennie a 3. év végén; a 4. év során a hallgató folytatódási státusza, más néven "kiterjesztése írásban"; a befejezett értekezést a nyilvántartásba vétel 4. évének szeptember 15-ig kell benyújtani.

Minden elsőéves kutató hallgató az MPhil státusra regisztrálva van. A 3. ciklus végén a mini-viva eredményei a hallgató felügyeleti bizottságának három tagjánál meghatározzák, hogy (a) a PhD-tagjelölt státusra bővülnek-e, (b) továbbra is MPhil jelöltekként, (c) módosítja javaslatát, vagy (d) megszünteti a regisztrációt.

Az első évben a diákok a saját felügyeleti bizottságuk három tagjával konzultálva fejlesztik konkrét kutatási projektjeiket és terveiket. Az egyéni felügyeletek, a kötelező tanszéki kutatómunka és a generikus alaptanterv tanfolyamok segítik a hallgatókat, hogy készítsenek frissítési benyújtási anyagokat, amelyeket a benyújtási határidővel májusban kell benyújtani.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

19 további kurzus SOAS University of London »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
szept. 1, 2022
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 1, 2022
Location
Jelentkezési határidő
End Date