Read the Official Description

Kutatási fokozat a vallásokban és filozófiákban

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A SOAS Vallások és Filozófiai Osztály élénk, ösztönző és interdiszciplináris kutatási környezetet kínál. Egyéni kutatási felügyeletet biztosítunk a vallási hagyományok széles skáláján, valamint az összehasonlító és interdiszciplináris témákban. A felügyelők szakterületük szakértői, és alaposan ismerik a szakosodott vallásokat, kultúrákat, nyelveket és földrajzi területeket.

Az egyéni felügyelet mellett a tanszék különböző szintű kutatói képzést is kínál: egy kötelező kutatói műhelymunka, amely az 1. évfolyamra felkészítő MPhil hallgatókat állítja fel a PhD-szintre való átállásra; a 2. és a 3. évben a PhD hallgatók számára tartott heti szeminárium, hogy megvitassák a folyamatban levő munkát és visszajelzést kapjanak az értekezés benyújtása előtt; egy tanszéki kutató szeminárium, amelyben mind a személyzet, mind a diákok kutatási projektjeiket ismertetik és interdiszciplináris környezetben tárgyalják. A hallgatóknak lehetősége van arra is, hogy szemináriumokat, előadásokat és konferenciákat szervezzenek az egyes szakterületekhez kapcsolódó különféle szakterületeken. Ezek a központok rendszeres esti előadássorozatokat, workshopokat és konferenciákat szerveznek, amelyek vendéglátóhelyeket fogadnak más egyetemekről Nagy-Britanniában, Európában és világszerte.

Ahogy gondolkodik a PhD-vel való kapcsolatfelvételről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy potenciális felügyelővel az Ön érdeklődési területén, ideális esetben a projektjavaslatának első tervezetével. Ez a személyzet tagjai tanácsot adnak majd a projektre és az esetleges kérdéseire, mielőtt elkészítené alkalmazásukat.

Szerkezet

A SOAS PhD fokozatot legfeljebb négy év alatt kell elvégezni. Az értekezés tervezetének készen kell lennie a 3. év végén; a 4. év során a hallgató folytatódási státusza, más néven "kiterjesztése írásban"; a befejezett értekezést a nyilvántartásba vétel 4. évének szeptember 15-ig kell benyújtani.

Minden elsőéves kutató hallgató az MPhil státusra regisztrálva van. A 3. ciklus végén a mini-viva eredményei a hallgató felügyeleti bizottságának három tagjánál meghatározzák, hogy (a) a PhD-tagjelölt státusra bővülnek-e, (b) továbbra is MPhil jelöltekként, (c) módosítja javaslatát, vagy (d) megszünteti a regisztrációt.

Az első évben a diákok a saját felügyeleti bizottságuk három tagjával konzultálva fejlesztik konkrét kutatási projektjeiket és terveiket. Az egyéni felügyeletek, a kötelező tanszéki kutatómunka és a generikus alaptanterv tanfolyamok segítik a hallgatókat, hogy készítsenek frissítési benyújtási anyagokat, amelyeket a benyújtási határidővel májusban kell benyújtani.

Program taught in:
Angol

See 19 more programs offered by SOAS University of London »

Last updated May 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
szept. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
szept. 1, 2022
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
szept. 1, 2022