Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a vallásokban és filozófiákban

SOAS University of London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Kutatási fokozatok (MPhil / PhD) a vallásokban és filozófiákban

SOAS University of London

Kutatási fokozat a vallásokban és filozófiákban

A részvétel módja: teljes vagy részidős

A SOAS Vallások és Filozófiai Osztály élénk, ösztönző és interdiszciplináris kutatási környezetet kínál. Egyéni kutatási felügyeletet biztosítunk a vallási hagyományok széles skáláján, valamint az összehasonlító és interdiszciplináris témákban. A felügyelők szakterületük szakértői, és alaposan ismerik a szakosodott vallásokat, kultúrákat, nyelveket és földrajzi területeket.

Az egyéni felügyelet mellett a tanszék különböző szintű kutatói képzést is kínál: egy kötelező kutatói műhelymunka, amely az 1. évfolyamra felkészítő MPhil hallgatókat állítja fel a PhD-szintre való átállásra; a 2. és a 3. évben a PhD hallgatók számára tartott heti szeminárium, hogy megvitassák a folyamatban levő munkát és visszajelzést kapjanak az értekezés benyújtása előtt; egy tanszéki kutató szeminárium, amelyben mind a személyzet, mind a diákok kutatási projektjeiket ismertetik és interdiszciplináris környezetben tárgyalják. A hallgatóknak lehetősége van arra is, hogy szemináriumokat, előadásokat és konferenciákat szervezzenek az egyes szakterületekhez kapcsolódó különféle szakterületeken. Ezek a központok rendszeres esti előadássorozatokat, workshopokat és konferenciákat szerveznek, amelyek vendéglátóhelyeket fogadnak más egyetemekről Nagy-Britanniában, Európában és világszerte.

Ahogy gondolkodik a PhD-vel való kapcsolatfelvételről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy potenciális felügyelővel az Ön érdeklődési területén, ideális esetben a projektjavaslatának első tervezetével. Ez a személyzet tagjai tanácsot adnak majd a projektre és az esetleges kérdéseire, mielőtt elkészítené alkalmazásukat.

Szerkezet

A SOAS PhD fokozatot legfeljebb négy év alatt kell elvégezni. Az értekezés tervezetének készen kell lennie a 3. év végén; a 4. év során a hallgató folytatódási státusza, más néven "kiterjesztése írásban"; a befejezett értekezést a nyilvántartásba vétel 4. évének szeptember 15-ig kell benyújtani.

Minden elsőéves kutató hallgató az MPhil státusra regisztrálva van. A 3. ciklus végén a mini-viva eredményei a hallgató felügyeleti bizottságának három tagjánál meghatározzák, hogy (a) a PhD-tagjelölt státusra bővülnek-e, (b) továbbra is MPhil jelöltekként, (c) módosítja javaslatát, vagy (d) megszünteti a regisztrációt.

Az első évben a diákok a saját felügyeleti bizottságuk három tagjával konzultálva fejlesztik konkrét kutatási projektjeiket és terveiket. Az egyéni felügyeletek, a kötelező tanszéki kutatómunka és a generikus alaptanterv tanfolyamok segítik a hallgatókat, hogy készítsenek frissítési benyújtási anyagokat, amelyeket a benyújtási határidővel májusban kell benyújtani.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
4,271 GBP
Teljes idejű UK / EU díjak: £ 4.271; Teljes munkaidős tengerentúli díjak: évi 16 950 font
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2022
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma szept. 1, 2022